daino92 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Η Nintendo αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα το επόμενο Wii, η Microsoft θα ακολουθήσει με το νέοXbox, οπότε μενει η Sony και το PlayStation 4, το οποίο βέβαια δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το 2013. Έχουμε, όμως, την πρώτη επίσημη αναφορά στη νέα κονσόλα. Ο οικονομικός διευθυντής της Sony εμφανίστηκε αυτές τις μέρες σε μια εκδήλωση, όπου μίλησε για την επόμενη κονσόλα της εταιρείας. Ο Masaru Kato είπε επακριβώς: "Για την οικιακή ψυχαγωγία, το PS3 έχει ακόμα δρόμο μπροστά του. Μιλάμε, όμως, για ολόκληρη πλατφόρμα, οπότε έχουμε ήδη ξεκινήσει να αναπτύσσουμε την επόμενη. Το πότε θα την παρουσιάσουμε δε μπορώ να σας το πω". Τι μας είπε τελικά ο κ. Kato; Όχι και πάρα πολλά. Δε μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η Sony έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσει την επόμενη κονσόλα. Έχει ενδιαφέρον, πάντως, ότι απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικό στον όρο "PlayStation 4". Πηγή : http://t3mag.gr/news/sony-exei-idi-xekinisei-i-anaptuxi-tou-ps4
king2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αυτά είναι ρε παιδιά άντε να δούμε τι γραφικάρες έχουμε να δούμε στο μέλλον απο ps3 μεριά(το wii2 αν δεν μπορέσει να ξεπεράσει xbox/ps3 σε γραφικά) δεν θα έχει κανένα λόγο microsoft/sony να βγάλουν καινούργιες κονσόλες για πολύ καιρό ακόμα.
Dbzakias2 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εγω παλι το ps3 το θεωρω βλακεια. πολλοι φιλοι μου, μου λενε πως ειναι σαν η/υ κτλ κτλ και πως εχει και ονλαιν κτλ κτλ αλλα τους λεω πως ηδη εχω η/υ και πως ονλαιν εχει και εκεινος στον οποιο καλλιστα τα παιχνιδια τα παιρνεις και απ'τον θειο. εγω ομως με το psx και με το ps2 που εχω ειμαι υπερ αρκετα ικανοποιημενος...
king2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εγω παλι το ps3 το θεωρω βλακεια. πολλοι φιλοι μου, μου λενε πως ειναι σαν η/υ κτλ κτλ και πως εχει και ονλαιν κτλ κτλ αλλα τους λεω πως ηδη εχω η/υ και πως ονλαιν εχει και εκεινος στον οποιο καλλιστα τα παιχνιδια τα παιρνεις και απ'τον θειο. εγω ομως με το psx και με το ps2 που εχω ειμαι υπερ αρκετα ικανοποιημενος... Σαν τον υπολογιστή δεν είναι τίποτα.Με τον υπολογιστή κάνεις τα πάντα.Wii,ps3,xbox είναι καθαρά παιχνιδομηχανές και δεν παίζει σύγκριση με pc.Το αυθεντικό online είναι στο pc.Αλλά απο την άλλη κάθε λίγο και λιγάκι που βγαίνει game για pc τρέχα να κατεβάζεις drives,μια το sli/cf δεν δουλεύουν μια το ένα game παίζει καλά με ati κάρτες μια με nvidia+καθε 2 χρόνια σίγουρη αναβάθμιση.Στις κονσόλες για 5-10 χρόνια όσο είναι η ζωή της ξέρεις ένα πράγμα.Βάζεις το δισκάκι και παίζεις χωρίς να θες αλλαγή hardware ή κάτι άλλο.
daino92 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 @Dbzakias2 Φίλε μου μην εξετάζεις μόνο το gaming. Είναι και η εξέλιξη που λέμε. Πχ στο 1ο παίζαμε μόνο παιχνίδια και κανα μουσικό cd. Στο 2ο είχαμε και δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών dvd. Στο ps3 έχουμε πολυ περισσότερες δυνατότητες. Ναι σίγουρα έχεις pc που πολλά που κάνει το ps3 τα κάνει και ο υπολογιστής σου. Άμα εξαιρέσεις τον υπολογιστή, η διαφορές στην μετάβαση από ps2 σε ps3 είναι τεράστιες, τόσο σε gaming (υπόθεση παιχνιδιού, γραφικά κλπ) όσο σε λοιπές δυνατότητες. Τέλος, σαν προσωπική μου γνώμη, ο υπολογιστής καλύτερα εξυπηρετεί για επαγγελματική χρήση γιατί στο χώρο των παιχνιδιών κυριαρχούν οι παιχνιδομηχανές.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 καθε 2 χρόνια σίγουρη αναβάθμιση Όσο κρατήσει αυτή η γενιά των κονσολών, με μηχάνημα του 2008 παίζεις άνετα τα πάντα στα 1080p maxed out.
Drop_Dead Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Επισης στις κονσολες , επειδη παιζω απο μονιτορ , τα γραφικα ειναι πολυ κατεβασμενα. Το ιντερνετ του ps3 ειναι για πεταμα, απ το κινητο μου μπαινω με μεγαλυτερη ευκολια. Ας μην βλεπουμε δηλαδη μονο το τι κανει αλλα και πως το κανει.
daino92 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 @Drop_Dead Δοκίμασε να παίξεις με full HD τηλεόραση. Επίσης το online gaming του ps3 σου παρέχεται, δε το πληρώνεις όπως σε xbox360.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 @Drop_Dead Τo Xbox360 που το είδα σε μόνιτορ φαινόταν καλύτερα απ' ότι σε μια full hd τηλεόραση.
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 @Drop_Dead Τo Xbox360 που το είδα σε μόνιτορ φαινόταν καλύτερα απ' ότι σε μια full hd τηλεόραση. Εμενα πάλι φαίνεται δέκα φορες καλύτερα στην full hd μου παρα στο monitor που το είχα συνδέσει από περιέργεια.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εγώ σε 22" το είδα με το επίσημο VGA καλώδιο της Μ$, και ειδικά στο Forza3 ήταν μεγάλη η διαφορά.
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εγώ σε 22" το είδα με το επίσημο VGA καλώδιο της Μ$, και ειδικά στο Forza3 ήταν μεγάλη η διαφορά. Περίεργο , εμενα με HDMI σε Full HD φαίνεται πολύ καλύτερο.
JohnVani18 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Και εγώ στην 23" μου με hdmi το έχω, αλλά όπως το είδα στον φίλο μου φαινόταν πολύ ποιο ωραία.
Drop_Dead Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Στην οθονη του pcιου μου το βαλα με hdmi @ 1920X1080. Εννοειτε πως λιγα παιχνιδια παιζουν σε πραγματικο full hd.To red dead redemption τρεχει κατω απο 720p. Σιγουρα στο 360 φαινεται καλυτερα λογο της ισχυς του. Αν παιξω σε τηλεοραση θα πρεπει να ειμαι και 2 μετρα μακρυα οποτε οι ατελειες δεν φαινονται και τοσο πολυ. Για ελα ομως παιξε οπως παιζεις στο pc σου και θα δεις την διαφορα. Ουτε ΑΑ ουτε τιποτα. Οταν αναφερομουν στο ιντερνετ δεν εννοουσα το ονλινε των παιχνιδιων αλλα το browsing, το οποιο ειναι τραγικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.