stratos789 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 για σας παιδια για αλλη μια φορα θα ηθελα τα φωτα σας.λοιπον εχω ενα ps3 και ηθελα να σας ρωτισω αν υπαρχει τροπος να συνδεσω τον εξωτερικο σκληρο δισκο με αυτο,εχω ακουσει οτι μπορεις να τον χωρισεις σε δυο partitions και το ενα το κανεις fat32 για να τον αναγνωριζει αν γινεται αυτο πως γινεται? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
king2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 για σας παιδια για αλλη μια φορα θα ηθελα τα φωτα σας.λοιπον εχω ενα ps3 και ηθελα να σας ρωτισω αν υπαρχει τροπος να συνδεσω τον εξωτερικο σκληρο δισκο με αυτο,εχω ακουσει οτι μπορεις να τον χωρισεις σε δυο partitions και το ενα το κανεις fat32 για να τον αναγνωριζει αν γινεται αυτο πως γινεται? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μπορείς να το κάνεις με ένα πρόγραμμα σαν το "EASEUS Partition Master 7.0.1 Professional Edition" πολύ εύκολα.Χωρίζεις τον σκληρό σε ntfs+fat32 και μπορείς στον fat32 να βάζεις ότι θέλεις για να το διαβάζει το ps3.
TheELF Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέσα από το PS3 δεν νομίζω να γίνεται πες μας αν έχεις Η/Υ και τι τρέχεις windows/mac.
stratos789 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εχω η/υ και εχω windows 7 ultimate Μπορείς να το κάνεις με ένα πρόγραμμα σαν το "EASEUS Partition Master 7.0.1 Professional Edition" πολύ εύκολα.Χωρίζεις τον σκληρό σε ntfs+fat32 και μπορείς στον fat32 να βάζεις ότι θέλεις για να το διαβάζει το ps3. αν το κανω αυτο πρεπει να σωσω τα αρχεια που εχει ηδη ο σκληρος δισκος μεσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.