kolofagos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδιά! Λοιπόν, αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόβλημα που με ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό.. Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω πολύ χαμηλή ταχύτητα... Αν και έχω 24αρι πακέτο, πιάνω μόνο 5-6... Και να πω ότι μένω σε κανένα χωριό, ξεχασμένο στα άγρια βουνά..να πω οκ.. Στο Πέραμα μένω...δεν νομίζω να είναι τόσο χάλια εδώ όπως μου λένε.. Τέσπα, να μπω στο κυρίως θέμα... Τα στατιστικά μου είναι τα εξής: SNR Margin : ~8.5db / ~9db Line Attenuation: 45.8db / 29.7db Data Rate : 5550kbps / 774 kbps Πήρα 2 φορές τηλ. στον πΟΤΕ...την 1η φορά μου είπαν δεν γίνεται τίποτα, τόσο πιάνει η γραμμή μου.. (τότε έχα 7db snr, τώρα ανέβηκε....λιγάκι..) Την 2η, μου είπαν θα το κοιτάξουν, και με πήραν την επόμενη μέρα τηλ και μου είπαν τόσο πιάνει η περιοχή...δεν μπορούν να κάνουν κάτι... Να τους πιστέψω?? Μου φαίνεται αδύνατον να πιάνω τόσο..πόσο χάλια είναι η γραμμές στην περιοχή μου δηλαδή? Δοκιμή με το ρούτερ απευθείας στην πρίζα.... Μόνο το attenuation απο 45,8 πήγε 42,5 αν θυμάμαι καλά... Ρουτερ έχω αυτό το άσπρο το baudtec... Καμία βοήθεια? *Στον χάρτη της ΕΕΤΤ λέει οτι έχω απόσταση 2.3km απο dslam... **Αν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο, πείτε μου
mikelamar Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Σε όλους τα ίδια λένε φίλε, μη το ψάχνεις. Εγω είμαι 1800 μέτρα απο το σλαμ 24αρα κ πιάνω max 6 Σε οποία εταιρία κ να πας πάλι απο τον ίδιο κόμβο θα περνάει οπότε διάφορα δε θα δεις.
kolofagos Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το ίδιο προβλημα με μένα και εσύ ε;... Α ρε που καταντήσαμε....να τους πληρώνουμε και να μας κάνουν και ότι θέλουν... Δηλαδή τώρα ετσι όπως το κόβεις,δεν παίζει να γινει τίποτα ε; Επειδη και εγώ αυτό πιστεύω, έχω στην άκρη του μυαλού μου την αγορά ενος ρούτερ.. Αλλα το θέμα είναι,θα καταφέρω κάτι? η τζάμπα 60€? Επίσης, κάτι που παρατήρησα.... Το ρούτερ δεν κλειδώνει σε κάποιον σταθερό αριθμό.. Αλλα πάει απο 7,5 μεχρι και 9, ή 9,5 στα ΠΟΛΥ καλά του... Είναι λογικό κάτι τέτοιο? Η το attenuation? στα 2,000 μέτρα απο σλαμ, και είναι 45.. Λίγο ψηλά δεν είναι??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/197857-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-adslisps%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CF%84%CE%B5/page__st__240
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.