QQTilt Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Σκάλωσα. Δε νομίζω αλλά για πες... Χαχαχαχα πραγματικά σκάλωσες ε? Για να μην κατάλαβες ήδη τι λείπει όταν βλέπεις μπάλα, τρως pizza και πίνεις μπύρες με φίλους σημαίνει ότι δε σ ενδιαφέρει αυτό φίλε μου, οπότε γιατί να στο πω
μαφαλντα Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εννοεις την τηλεοραση; Γιατι το αλλο υποθετω οτι θα παραμεινει στην κουζινα καθ' ολη τη διαρκεια του αγωνα. και θα μπορεί, λέω εγώ,να παίζει με τις ασφάλειες..
gang Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ζήτα και για μένα ένα Δυστυχώς στην Δυτική Ελλάδα η Digea θα έρθει Σεπτέμβρη, οπότε προς το παρών παίρνουμε το... μακρύτερο όσο αφορά την ERT HD. Αλλά εντάξει, τι να κάνουμε. μην περιμένεις να δεις έρτ μαζί με digea.Καμία σχέση...
klainmaingr Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Γιώτη ουσιαστικά ψάχνεις μπυραρία στην Καλαμαριά δηλαδή. Έχει κάτι Beer saloοn κτλ εκεί στο τέλος της Κρήνης αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα βρείς. Εμείς σε τέτοιες καταστάσεις 99% πάμε στο Sugar αλλα σήμερα μάλλον θα το κάνουμε homemade το πράμα γιατί εκεί θα παραγίνεται σφαγή. Πάρε ένα τηλέφωνο though. Για φαί/μπύρα (Σουβλάκι/βαρέλι one kind) έχει και το Euro1 που είναι self service και θα βγεί και τζάμπα αλλα είναι μιεχ. Καλά αν βγάλεις τον παράγοντα φαγητό απο τη μέση η απάντηση είναι "παντού". Αλλα ταβερνομπυραρίες με μεγάλες οθόνες και αγώνα δεν παίζουν πολλές δυστυχώς. Πάρε σβάρνα τον tavernoxoro στα πέριξ σου, όλο και κάτι θα ξεθάψεις. edit: Απο κει που είστε δεν τραβιέστε καμια περαία και όπου βρείτε tv να κάτσετε;
Physics_Rulez Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Χαχαχαχα πραγματικά σκάλωσες ε? Για να μην κατάλαβες ήδη τι λείπει όταν βλέπεις μπάλα, τρως pizza και πίνεις μπύρες με φίλους σημαίνει ότι δε σ ενδιαφέρει αυτό φίλε μου, οπότε γιατί να στο πω Μιλάς με γρίφους γέροντα. Με ενδιαφέρει, αλλά όχι όταν βλέπω αγώνα.
QQTilt Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μιλάς με γρίφους γέροντα. Με ενδιαφέρει, αλλά όχι όταν βλέπω αγώνα. xaxaxaxxaa οκ εσύ το ζήτησες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 @Klain Thank you για τον κοπο mate! Θα τσεκαρω το Sugar Draft λοιπον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.