ad709 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Έχω τη Sony Bravia kdl 32s5500 και ψάχνω αποκωδικοποιητή τύπου κάρτας cam. Βρήκα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807404 αλλά δεν έχει στα μοντέλα την δικιά μου τηλεόραση μπορεί κάποιος να βοηθήσει ...;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εχω ενα τετοιο σε σονυ τηλεοραση και μονο προβληματα δημιουργει καλυτερα παρε εναν εξωτερικο δεκτη,που να υποστηριζει και HD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad709 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 αυτός μου είπαν οτι υποστηρίζει και εξάλλου δεν θέλω 10 κομπιουτεράκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 κι εμενα ετσι εγραφε... αμα θες στον πουλαω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad709 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Το θέμα είναι αν κάνει για το μοντέλο που έχω... Εσύ τι προβλήματα είχες με αυτόν ;;; Επίσης υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Πώς σας φαίνεται αυτός εδώ ;; Μου φαίνεται έχει καλές δυνατότητες, συνδεσιμότητα, μεγάλα κουμπιά τηλεχειριστηρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα