Eru Iluvatar Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παίδες, θα ήθελα τη βοήθειά σας για την αγορά laptop. Δεν είχα ποτέ λαπτοπ, αλλά επειδή θα φύγω εκτός, μου χρειάζεται! Είδα αυτό στο my-systems το οποίο βρίσκω καλό, αλλά αναμένω περισσότερα από τους ειδήμονες.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Για τι χρηση το θες; Παντως το dell ειναι μια χαρα!
Eru Iluvatar Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Για τι χρηση το θες; Παντως το dell ειναι μια χαρα! Επειδή πάω για σπουδές δεν το χρειάζομαι για παιγνίδια και τα λοιπά. Απλώς θέλω κάτι που θα μου κρατήσει και που θα μπορεί να ανταποκριθεί καλά σε περίπτωση που μου χρειαστεί για κάποιου είδους simulation. Το έχω ψάξει λίγο το θέμα λαπτοπ και θεωρώ και εγώ την παραπάνω επιλογή μια τίμια λύση. Το μαγαζί είναι καλό by the way?
xristoforos89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ναι το msystems ειναι πολυ καλο μαγαζι. Σχετικα με την εγγυηση το εχεις ψαξει, εαν ισχυει και για εκτος της χωρας που αγοραστηκε το λαπτοπ;
Eru Iluvatar Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ναι το msystems ειναι πολυ καλο μαγαζι. Σχετικα με την εγγυηση το εχεις ψαξει, εαν ισχυει και για εκτος της χωρας που αγοραστηκε το λαπτοπ; Λες να μην ισχύει στις ΗΠΑ;
xristoforos89 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Λες να μην ισχύει στις ΗΠΑ; Καλυτερα να ρωτησεις την αντιπροσωπεια στην Ελλαδα, γιατι τα αμερικανικα dell εχουν συνηθως 1 χρονο εγγυηση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.