eric_in Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 το τηλεκοντρόλ του hd είναι αυτό?:Link ναι αυτό είναι.
esertas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Χθες τον παρήγγειλα σήμερα το πρωί τον παρέλαβα Θεσ/νίκη. Είναι πολύ γρήγοροι. Το HD που πήρα μόλις το σύνδεσα σε 2 λεπτά έπαιζε ήδη ρυθμισμένο στα πάντα. Επιτέλους θα δω ERTHD και ειδικά σήμερα που είναι ο τελικός. Έχει πολύ καλή εικόνα στα κανάλια και τα αλλάζει αρκετά γρήγορα. Και το καλό του να είναι Ελληνική η εταιρία που το βγάζει, τα πάντα όλα μέσα τα χαρτιά, είναι στα Ελληνικά.
Palm Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Και το καλό του να είναι Ελληνική η εταιρία που το βγάζει, τα πάντα όλα μέσα τα χαρτιά, είναι στα Ελληνικά. Οι Κινεζοι το βγαζουν ... Εμεις μονο πορτοκαλια και μηλα βγαζουμε ..
lagman Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ παιδιά έχω τον hd δεν υπάρχει χειρότερο τηλεκοντρόλ στην αγορά.. ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ και από dm500 θα ξενερώσετε .. Πρόσφατα πήρα τον micro sd για τους γονείς και έχω τον παλιό hd τον cdhdr οπού το χειριστήριο δε μου άρεσε αυτή η καθυστέρηση, τον micro sd που τον δοκίμασα με εσωτερική κεραία σε εξωτερικό χώρο με καλή λήψη μου φάνηκε ότι το χειριστήριο ανταποκρινότανε πολύ ποιο γρήγορα απο τον cdhdr το παλιότερο μοντέλο... Από ποιότητα σήματος τι πιάνεις ; Έχω την αίσθηση οτι παίζει ρόλο η ποιότητα σήματος που πιάνεις με το πόσο γρήγορα θα γίνεται η εναλλαγή των καναλιών κλπ.
DeareN Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 κανει down mix σε stereo εισαι σίγουρος? γιατι γράφει οτι μονο το ac3 κανει downmix σε στερεο.
ntouzieras Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 εχεις δικιο το ac3 κανει μονο downmix για να ακουσεις dts πρεπει ή να υποστηριζει η tv σου ή να βγαλεις με την εξοδο σε ηχεια/ενισχυτη
kanari Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Οι Κινεζοι το βγαζουν ... Εμεις μονο πορτοκαλια και μηλα βγαζουμε .. ....και λαμόγια!!!
esertas Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Επανέρχομαι με τις δυνατότητες του δέκτη, εχθές τον έβαλα να γράψει λίγο από το ποδόσφαιρο που είχε στην ERTHD και η εγγραφή που έκανε είχε κατάληξη TS και έπαιξε κατευθείαν στο PC.
Sebu Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Αγορασα τον hd για τους γονεους που δεν θελουν και δεν ξερουν πολλα πολλα, απλα να βλεπουν τα ψηφιακα και καμια ταινια (divx/mkv) μεσω του usb. Μεχρι στιγμης ειναι υπερευχαριστημενοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.