nhn Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 αλλαξα assword αλλα συνεχιζει το εμαιλ μου να στελνει στις επαφες μου διαφημιστικα μηνυματα στα αγγλικα.τι να κανω?
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 αλλαξα assword αλλα συνεχιζει το εμαιλ μου να στελνει στις επαφες μου διαφημιστικα μηνυματα στα αγγλικα.τι να κανω? δεν ειναι ακριβως Hacking αυτο.εχει γινει με παρα πολλα ατομα.και κλασσικα με hotmail παντα.και εγω ειχα το ιδιο θεμα και τι δοκιμες εκανα οταν αλλαζα password και εβαζα νεο δεν ειχα θεμα.οταν ξαναβαζα το παλιο μετα απο λιγο εστελνε email.τελικα εσβησα ολα τα temporary files ολα τα cookies Κτλ κτλ.ξαναβαλα τον παλιο κωδικο και πλεον δεν εχω θεμα.παντος η hotmail απλα sucks.
anta_n Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 η hotmail απλα sucks. και πάρα πολύ μάλιστα. Ολόκληρη Microsoft και ένα στοιχειωδώς εύχρηστο mail interface δεν κατάφερε να φτιάξει.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 αν δεν το ειχα εδω και 10 χρονια θα ειχα αλλαξει.αργο email ολο bugs και γενικα full of crap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.