Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ενδιαφερομαι να αγορασω ηχεια 5.1 ή 7.1 για την τηλεοραση, για να βλεπω ταινιες. Δε θελω home cinema καθως ειναι λιγο ακριβα και δεν χρειαζομαι blue-ray player, εχω το egreat για να βλεπω τις ταινιες. Τι προτεινετε;
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 το e great εχει ψηφιακη εξοδο? Optical/coaxial? αν ναι τοτε η μοναδικη λυση σε λογικη τιμη ειναι τα logitech z5500. υποστηριζουν μεχρι DTS
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Τι παραπανω απο DTS υπαρχει; Εχει εξοδο optical.
Ntinaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 το dolby true HD αλλα για να το υποστηριζουν λιγοι πανακριβοι ενισχυτες που προφανως θα βαλεις και αντιστοιχα ακριβα ηχεια.
Luxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλα εγω και με τα ηχεια της τηλεορασης ειμαι ευχαριστημενος. Ασε που πανω απο το 20% ενταση, σπανια το βαζω! Μην ενοχλω κιολας! Απλα θελω και λιγο εμπειρια 5.1
Tony_Montana Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 για να μην ανοιξω αλλο θεμα. επειδή ειχα ενα ολοκληρωμενο συστηματακι και πεθανε. (επερναν ολα ηχο απο το Subwoofer) θελω να ρωτησω αν πουλαν μεμονωμενα ενεργα ηχεια για pc. ουσιαστικα ψαχνω ενα μπροστινο(μεσαιο) και ενα subwoofer να τα βαλω απευθειας στην καρτα ηχου.
tarantules Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καλα εγω και με τα ηχεια της τηλεορασης ειμαι ευχαριστημενος. Ασε που πανω απο το 20% ενταση, σπανια το βαζω! Μην ενοχλω κιολας! Απλα θελω και λιγο εμπειρια 5.1 Καλά αν είσαι ευχαριστημένος με τα ηχεία της τηλεόρασης, που να ακούσεις και ήχο DTS...Πλάκα θα πάθεις... Πάρε τα Ζ5500 εαν μπορείς και ξεκίνα να κατεβάζεις ταινίες με ήχο DTS. Αλήθεια ποιο egreat έχεις; Εγώ το Μ34Α με firmware από PopCorn A110
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 για να μην ανοιξω αλλο θεμα. επειδή ειχα ενα ολοκληρωμενο συστηματακι και πεθανε. (επερναν ολα ηχο απο το Subwoofer) θελω να ρωτησω αν πουλαν μεμονωμενα ενεργα ηχεια για pc. ουσιαστικα ψαχνω ενα μπροστινο(μεσαιο) και ενα subwoofer να τα βαλω απευθειας στην καρτα ηχου. χλωμο ποσα λεφτα θες να δωσεις?
Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλά αν είσαι ευχαριστημένος με τα ηχεία της τηλεόρασης, που να ακούσεις και ήχο DTS...Πλάκα θα πάθεις... Πάρε τα Ζ5500 εαν μπορείς και ξεκίνα να κατεβάζεις ταινίες με ήχο DTS. Αλήθεια ποιο egreat έχεις; Εγώ το Μ34Α με firmware από PopCorn A110 Το M34A και εγω με firmware δε θυμαμαι Εχω να το αναβαθμισω πανω απο 1 χρονο! Ολες οι ταινιες HD, δεν εχουν ηχο DTS; Αυτα τα z5500 εχουν DTS, ετσι; Θα τα συνδεω μεσω Optical για ολες τις ταινιες ή μονο για αυτες που εχουν DTS;
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 τα Ζ5500 υποστηριζουν PCM ,AC3 και DTS δε νομιζω να βρεις τιποτα αλλο σπανια ισως πετυχεις κανα Dolby TruHD,αλλα υποθετω οτι θα παιξει κι αυτο με downscale. το egreat αυτο ειναι great ?εχει εξοδους οπτικη και coaxial?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.