Προς το περιεχόμενο

Ηχεια 5.1 για την τηλεοραση;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφερομαι να αγορασω ηχεια 5.1 ή 7.1 για την τηλεοραση, για να βλεπω ταινιες. Δε θελω home cinema καθως ειναι λιγο ακριβα και δεν χρειαζομαι blue-ray player, εχω το egreat για να βλεπω τις ταινιες. Τι προτεινετε;

Δημοσ.

το e great εχει ψηφιακη εξοδο? Optical/coaxial?

αν ναι τοτε η μοναδικη λυση σε λογικη τιμη ειναι τα logitech z5500.

υποστηριζουν μεχρι DTS

Δημοσ.

το dolby true HD αλλα για να το υποστηριζουν λιγοι πανακριβοι ενισχυτες που προφανως θα βαλεις και αντιστοιχα ακριβα ηχεια.

Δημοσ.

Καλα εγω και με τα ηχεια της τηλεορασης ειμαι ευχαριστημενος. Ασε που πανω απο το 20% ενταση, σπανια το βαζω! Μην ενοχλω κιολας! Απλα θελω και λιγο εμπειρια 5.1

Δημοσ.

για να μην ανοιξω αλλο θεμα.

επειδή ειχα ενα ολοκληρωμενο συστηματακι και πεθανε. (επερναν ολα ηχο απο το Subwoofer)

θελω να ρωτησω αν πουλαν μεμονωμενα ενεργα ηχεια για pc.

ουσιαστικα ψαχνω ενα μπροστινο(μεσαιο) και ενα subwoofer

να τα βαλω απευθειας στην καρτα ηχου.

Δημοσ.

Καλα εγω και με τα ηχεια της τηλεορασης ειμαι ευχαριστημενος. Ασε που πανω απο το 20% ενταση, σπανια το βαζω! Μην ενοχλω κιολας! Απλα θελω και λιγο εμπειρια 5.1

Καλά αν είσαι ευχαριστημένος με τα ηχεία της τηλεόρασης, που να ακούσεις και ήχο DTS...Πλάκα θα πάθεις...

Πάρε τα Ζ5500 εαν μπορείς και ξεκίνα να κατεβάζεις ταινίες με ήχο DTS.

Αλήθεια ποιο egreat έχεις; Εγώ το Μ34Α με firmware από PopCorn A110

Δημοσ.

για να μην ανοιξω αλλο θεμα.

επειδή ειχα ενα ολοκληρωμενο συστηματακι και πεθανε. (επερναν ολα ηχο απο το Subwoofer)

θελω να ρωτησω αν πουλαν μεμονωμενα ενεργα ηχεια για pc.

ουσιαστικα ψαχνω ενα μπροστινο(μεσαιο) και ενα subwoofer

να τα βαλω απευθειας στην καρτα ηχου.

χλωμο

ποσα λεφτα θες να δωσεις?

Δημοσ.

Καλά αν είσαι ευχαριστημένος με τα ηχεία της τηλεόρασης, που να ακούσεις και ήχο DTS...Πλάκα θα πάθεις...

Πάρε τα Ζ5500 εαν μπορείς και ξεκίνα να κατεβάζεις ταινίες με ήχο DTS.

Αλήθεια ποιο egreat έχεις; Εγώ το Μ34Α με firmware από PopCorn A110

Το M34A και εγω με firmware δε θυμαμαι :P Εχω να το αναβαθμισω πανω απο 1 χρονο!

Ολες οι ταινιες HD, δεν εχουν ηχο DTS; Αυτα τα z5500 εχουν DTS, ετσι; Θα τα συνδεω μεσω Optical για ολες τις ταινιες ή μονο για αυτες που εχουν DTS;

Δημοσ.

τα Ζ5500 υποστηριζουν PCM ,AC3 και DTS

δε νομιζω να βρεις τιποτα αλλο

σπανια ισως πετυχεις κανα Dolby TruHD,αλλα υποθετω οτι θα παιξει κι αυτο με downscale.

το egreat αυτο ειναι great ?εχει εξοδους οπτικη και coaxial?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...