Cypher13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Καλησπέρα σε όλους, παίζω με ένα απλό προγραμματάκι το οποίο εμφανίζει ένα frame και μέσα στο οποιο έχω ένα πεδίο με 3 choices. Μπορεί σας παρακαλώ κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να συγκρατήσω την επιλογή που κάνει ο χρήστης σε μιά μεταβλητή για παράδειγμα? Ο κώδικας είναι ο εξής: import java.awt.*; import java.awt.event.*; public class ChoiceOptionExample{ public static void main(String[] args) { Frame frame=new Frame("Choice"); Label label=new Label("What is your Choice:"); Choice choice=new Choice(); frame.add(label); frame.add(choice); choice.add("ROSE"); choice.add("DIAGO"); choice.add("COME"); frame.setLayout(new FlowLayout()); frame.setSize(250,150); frame.setVisible(true); Button button = new Button("Next"); frame.add(button); frame.addWindowListener(new WindowAdapter(){ public void windowClosing(WindowEvent e){ System.exit(0); } }); } } Ψάχνω στο ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο για να συγκρατήσω την επιλογή του χρήστη, ειμαι πρωτάρης σε java και δεν έχω δει μέρχι στιγμής έναν στανταρ τροπο διαβάσματος input, όλα φαίνονται μπερδεμένα και άσχετα με την επάνω περιπτωση. Εκτιμώ οποιαδήποτε απάντηση και ευχαριστώ προκαταβολικά.
Cypher13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ και καλό βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.