Προς το περιεχόμενο

Dell XPS L701x

QQTilt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έπεσα στο 15αρι τελικά λόγω τιμής, αλλά έβαλα σχεδόν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Πως σας φαίνεται αυτό εδώ?

Δημοσ.

Έπεσα στο 15αρι τελικά λόγω τιμής, αλλά έβαλα σχεδόν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Πως σας φαίνεται αυτό εδώ?

Γιατι διαλεξες τον 2620?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Επαναφέρω το θέμα για να μου πείτε αν κατά τη γνώμη σας αξίζει να δώσω +270Ε για τον i7 2620M ή να κρατήσω τον i5 2410M που έχει αρχικά. 270Ε όπως καταλαβαίνετε είναι πολλά λεφτά.. Αξίζουν? Θα δω κάποια διαφορά?

Δημοσ.

Την διάφορα θα την δεις στα διάφορα προγράμματα που δουλεύεις. Αν ασχολησαι με επεξεργασία βίντεο εικόνας ήχου ή μαθηματικά πακέτα τότε πιστεύω θα δεις διάφορα. Αν τα παραπάνω δεν είναι καθημερινότητα ή ζητούμενο για εσένα για μένα καλύτερα με τα λεφτά που θα κερδίσεις αγοράζοντας τον i5 να επαιρνες κανέναν ssd η να τα Φυλαξεις για καμία μελλοντική ανάγκη σου.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Επαναφέρω το θέμα για να μου πείτε αν κατά τη γνώμη σας αξίζει να δώσω +270Ε για τον i7 2620M ή να κρατήσω τον i5 2410M που έχει αρχικά. 270Ε όπως καταλαβαίνετε είναι πολλά λεφτά.. Αξίζουν? Θα δω κάποια διαφορά?

Για τη χρηση που το θελεις φτανει ο 2410m. Αν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα θα παρεις τον 2720qm (εκτος κι αν εχει τον 2630qm) αλλα σου ειναι αχρειαστος.

Δημοσ.

Και γω να μείνω με τον i5 σκέφτομαι παιδιά και να δώσω τα λεφτά για ssd, αλλά η τιμή του ssd 250gb στο επίσημο site της dell που κάνω built το laptop είναι 520e. Δεν είναι πολλά τα λεφτά? Δεν έχω ιδέα από ssds γι αυτό ρωτάω..

Δημοσ.

Και γω να μείνω με τον i5 σκέφτομαι παιδιά και να δώσω τα λεφτά για ssd, αλλά η τιμή του ssd 250gb στο επίσημο site της dell που κάνω built το laptop είναι 520e. Δεν είναι πολλά τα λεφτά? Δεν έχω ιδέα από ssds γι αυτό ρωτάω..

Τοσο κανουν οι ssd.

Ειναι ακριβοι οι συγκεκριμενοι δισκοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...