Προς το περιεχόμενο

Dell XPS L701x

QQTilt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω αποφασίσει να πάρω το συγκεκριμένο laptop, αλλά έχω κάποιες τελευταίες απορίες και θα θελα τη βοήθεια σας.

Να πω πριν ρωτήσω οτιδήποτε ότι θα χρησιμοποιηθεί για γενική χρήση, ταινίες, ποκεράκι και από games μόνο κανένα cs μια στο τόσο

Κατα 99% θα το πάρω απ το Msystems, πέρασα λοιπόν απο κει και μου είπαν ότι αν θέλω να αλλάξω κάτι στο hardware, γιατί αυτοί το δίνουν έτσι πρέπει να μπω στο επίσημο site της Dell και να δω τι μπορώ να προσθέσω και να τους το στείλω σε mail.

Κοιτώντας λοιπόν εδώ έχουμε και λέμε: επεξεργαστή κατ αρχήν λέω να βάλω τον καλύτερο που μπορώ, τον i7-2630QM.

Συνεχίζοντας με τις μνήμες βλέπω ότι με i7 μπορούμε να βάλουμε μνήμες συχνότητας 1333ΜΗz. Το ερώτημα μου είναι αξίζει να βάλω πάνω απο 6 ή δεν θα δω ποτέ διαφορές?

Προχωρώντας στην κάρτα γραφικών η ανώτερη που μπορώ να βάλω σύμφωνα με το site της Dell όπως βλέπετε είναι η GT445M 3GB. Κοιτώντας όμως στο site των Multirama βλέπω ότι τον πουλάνε με την GT555M. Είναι καλύτερη αυτή και αν ναι γιατί σύμφωνα με την Dell δε μπορώ να τη βάλω?

Στους δίσκους δε μ ενδιαφέρει η χωρητικότητα καθόλου, θα βάλω λοιπόν τον μικρότερο που δίνουν, τον 750Gb. Η ερώτηση εδώ είναι μπορώ να βάλω ssd? Σύμφωνα με το site της Dell πάλι δε μπορώ, αλλά ρωτάω και σας για επιβεβαίωση.

Τελειώνοντας αξίζει να αλλάξω κάτι απ τα υπόλοιπα που βλέπω πως μπορώ ν αλλάξω?

Συγγνώμη για το μεγάλο post, αλλά θα πάει σχεδόν ενάμιση χιλιάρικο το μηχανήμα και θέλω να μην το μετανιώσω.Ευχαριστώ όσους θ αφιερώσουν χρόνο προκαταβολικά. Αν έχετε προσωπική εμπειρία απ το συγκεκριμένο laptop ευχαρίστως να την ακούσω ή γενικά τη γνώμη σας.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γνωστός μου το πήρε απο εδώ αυτό που ξέρω σίγουρα να σου πώ είναι οτι άλλαξε την οθόνη σε Full HD (1920*1080) ανάλυση, απο το λίγο που το έπαιξα είναι πολύ καλό, έχει απιστευτα ηχεία είναι γρήγορο και έχει πολύ καλή οθόνη .

Περίμενε περίπου 15 ημέρες μέχρι να του το φέρουν γιατί ήταν παραγγελία με αυτή την οθόνη.

Αποψη μου αν θέλεις έξτρα μνήμη ή ssd να τα βάλεις μετά θα σου στοιχίσει λιγότερο.

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ για τη βοήθεια κατ αρχήν.

Για ποιο λόγο ο καθένας το έχει διαφορετικό το laptop γαμώ την τρέλα μου?

Στο Msystems είναι με την 445, σ αυτό που μου δωσες link είναι με την 550 και στα multirama είναι με την 555.

Ξέρεις εσύ ή ο φίλος σου αν μπορώ όμως να βάλω ssd?

Δημοσ.

ektor thanx κι εσένα. Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι η καλύτερη κάρτα να του βάλω είναι η GT555.

Ξέρεις μήπως εσύ να μου πεις αν μπορώ να του βάλω ssd?

Και επίσης πιστεύετε αξίζει να δώσω χρήματα για πάνω απο 6gb ram?

Δημοσ.

ektor thanx κι εσένα. Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι η καλύτερη κάρτα να του βάλω είναι η GT555.

Ξέρεις μήπως εσύ να μου πεις αν μπορώ να του βάλω ssd?

Και επίσης πιστεύετε αξίζει να δώσω χρήματα για πάνω απο 6gb ram?

Ναι.

http://support.dell.com/support/edocs/systems/xpsL701X/en/sm/hdd.htm#wp1192085

Οχι.

Δημοσ.

Eπειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο λάπτοπ μπορεί να μου πει κάποιος αν στο 15αρι μπαίνει δεύτερος σκληρός;

Δημοσ.

Eπειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το συγκεκριμένο λάπτοπ μπορεί να μου πει κάποιος αν στο 15αρι μπαίνει δεύτερος σκληρός;

Στο 15αρι ενας δισκος μπαινει!

Δημοσ.

Απλα.. Φοβερο!

Απο τα οσα εχω διαβασει, και απο την εμφανιση του φαινεται πολυυυ καλο.

Περιμενω λιγο να πεσουν οι τιμες, για να το παρω απευθειας με Full HD οθονη! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...