Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S II GT i9100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Samsung Galaxy S II

Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3

Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual Core

Μνήμη RAM: 1GB

Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels, Super AMOLED Plus

Κάμερα: 8 Megapixel, auto focus, LED flash, βίντεο Full HD 30fps 1920×1080

2η κάμερα 2 Megapixel για βίντεοκλήσεις

Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB

Κάρτα μνήμης: micro SD έως και 32GB

Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC (προαιρετικά), FM Radio

Μπαταρία: 1650 mAh

Διαστάσεις: 125,3×66,1×8,49 χλστ.

Βάρος: 116 γρ.

Samsung Kies

Οδηγοί για ROOT και γενικότερο modding (@xda)

Επεξ/σία από Jastonas
Δημοσ.

Το πρώτο ποστ μπορεί κάποιος mod να το τροποποιήσει αναλόγως. Μου φάνηκε τρελό να μην υπάρχει thread για το καλύτερο κινητό :)

Μεγειά σε όποιους το πήρανε. Κουράγιο και υπομονή σε όποιους το περιμένουν. Όποιοι δεν το έχετε και δεν το επιθυμείτε... υπάρχει τέτοιος άνθρωπος;;!

Δημοσ.

Το πρώτο ποστ μπορεί κάποιος mod να το τροποποιήσει αναλόγως. Μου φάνηκε τρελό να μην υπάρχει thread για το καλύτερο κινητό :)

Μεγειά σε όποιους το πήρανε. Κουράγιο και υπομονή σε όποιους το περιμένουν. Όποιοι δεν το έχετε και δεν το επιθυμείτε... υπάρχει τέτοιος άνθρωπος;;!

Ε όχι και το καλύτερο... Το iPhone5 καραδοκεί....

Ξέρω.... ξέρω....

Δημοσ.
Ε όχι και το καλύτερο... Το iPhone5 καραδοκεί....
Μεχρι να βγει το iphone 5 θα εχει βγει ο γαλαξιας S III μη σου πω και IV. Η Lg θα εχει βγαλει το optimus quad και το μηλο παλι θα ειναι πισω rolleyes.gif
Δημοσ.

Μια χαρά το κινητό , πολύ γρήγορο (3150 quadrant) αν και λίγο πιο αργό από το ipad2 στο φόρτωμα των σελιδων(με απενεργοποιημένο flash) , εύκολο root , πληκτρολόγιο swype που πραγματικά σου λύνει τα χέρια , πολύ καλή οθόνη που τα χαλάει λίγο στην αυτόματη φωτεινοτητα(αλλάζει συνεχώς) χωρίς να προβληματίζει. Επίσης με την ένταση που έχει το μεγάφωνο άνετα το βάζεις για μουσική σε παρτυ , χωρίς παραμόρφωση στον ηχο.

Αν και 4.3 ίντσες, λόγω βάρους και πάχους φαίνεται μικρότερο στο χέρι από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.

Δημοσ.

Το πηρα και εγω χθες βραδυ.

Φοβερο κινητο οντως. Αν ηταν 4 ιντσες ισως ηταν καλυτερα για το.μεσο χρηστη. Θελει λιγη συνηθεια.

Και μεχρι στιγμης δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος απο την μπαταρια σε σχεση με το iphone, αν και ειναι νωρις να κρινω, μιας και δεν ξερω ποσες ωρες το εχω στα χερια :)

android.png

Κανενας τροπος να μου γραφει ποσοστο μπαταριας στην taskbar?

android.png

Δημοσ.

1) μεχρι στιγμης δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος απο την μπαταρια σε σχεση με το iphone

2) Κανένας τροπος να μου γραφει ποσοστο μπαταριας στην taskbar?

android.png

1) Δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει το 4άρι στον τομέα της αυτονομίας.

2) Κατέβασε το BatteryLife από CurveFish , θα το βρεις δωρεάν στο market.

Είναι widget αλλά είναι πολύ καλό. Λέει θερμοκρασία και Volts. http://curvefish.com/widgets/batterylife.htm

Δημοσ.

Δοκίμασε το Circle battery (Free App από το Android Market.

Market link

Thanks. Το κακο ειναι οτι τωρα εχω 2 εικονιδια μπαταριας στην taskbar .

android.png

1) Δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει το 4άρι στον τομέα της αυτονομίας.

2) Κατέβασε το BatteryLife από CurveFish , θα το βρεις δωρεάν στο market.

Είναι widget αλλά είναι πολύ καλό. Λέει θερμοκρασία και Volts. http://curvefish.com/widgets/batterylife.htm

Με τη διαφορα οτι συγκρινω με το 3gs. Βεβαια το 3gs το ειχα υπερπειραγμενο, κατι σαν custom rom οπου ειχα αφαιρεσει 10αδες daemond. Ειναι νωρις ακομα βεβαια για οριστικα συμπερασματα.

Το χειροτερο ειναι οτι κανει ωρες να φορτωσει η μπαταρια. Ασε που ζεματανε ολα.

android.png

Δημοσ.

Το default baterry icon της notification bar δεν μπορεί να αλλαχτεί χωρίς να είσαι root μιας είναι system app ένα πράμα.

Εκτός όμως από το root, θα πρέπει να βρεις και το κατάλληλο mod.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια χαρά....

κάποιες απορίες με το Galaxy S II

1) όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, ο ήχος έχει κλιμακωτή ένταση και δεν το θέλω έτσι. Είναι κάτι που ρυθμίζεται?

2) όταν ανοίγω τον φάκελο (από τα αρχεία μου) με τα αρχεία μουσικής και όταν επιλέγω κάποιο κομμάτι, το φόντο κατά την αναπαραγωγή είναι ένα μπουκέτο με ροζ λουλούδια.... πολύ Barby ρε παιδιά !!!! Είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...