Jastonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) Samsung Galaxy S II Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual Core Μνήμη RAM: 1GB Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels, Super AMOLED Plus Κάμερα: 8 Megapixel, auto focus, LED flash, βίντεο Full HD 30fps 1920×1080 2η κάμερα 2 Megapixel για βίντεοκλήσεις Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB Κάρτα μνήμης: micro SD έως και 32GB Wi-Fi n, DLNA, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC (προαιρετικά), FM Radio Μπαταρία: 1650 mAh Διαστάσεις: 125,3×66,1×8,49 χλστ. Βάρος: 116 γρ. Samsung Kies Οδηγοί για ROOT και γενικότερο modding (@xda) Επεξ/σία 27 Μαΐου 2011 από Jastonas
Jastonas Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Το πρώτο ποστ μπορεί κάποιος mod να το τροποποιήσει αναλόγως. Μου φάνηκε τρελό να μην υπάρχει thread για το καλύτερο κινητό Μεγειά σε όποιους το πήρανε. Κουράγιο και υπομονή σε όποιους το περιμένουν. Όποιοι δεν το έχετε και δεν το επιθυμείτε... υπάρχει τέτοιος άνθρωπος;;!
nikoskon Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το πρώτο ποστ μπορεί κάποιος mod να το τροποποιήσει αναλόγως. Μου φάνηκε τρελό να μην υπάρχει thread για το καλύτερο κινητό Μεγειά σε όποιους το πήρανε. Κουράγιο και υπομονή σε όποιους το περιμένουν. Όποιοι δεν το έχετε και δεν το επιθυμείτε... υπάρχει τέτοιος άνθρωπος;;! Ε όχι και το καλύτερο... Το iPhone5 καραδοκεί.... Ξέρω.... ξέρω....
iGoPod Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μολις επιασα στα χερια μου το galaxy ii αλλη οθονη......
orlox Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ε όχι και το καλύτερο... Το iPhone5 καραδοκεί.... Μεχρι να βγει το iphone 5 θα εχει βγει ο γαλαξιας S III μη σου πω και IV. Η Lg θα εχει βγαλει το optimus quad και το μηλο παλι θα ειναι πισω
Jastonas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά... ας μιλήσουμε εδώ για το Galaxy S II και όχι για το 3 ή το μηλόφωνο
Vasilisxd Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μια χαρά το κινητό , πολύ γρήγορο (3150 quadrant) αν και λίγο πιο αργό από το ipad2 στο φόρτωμα των σελιδων(με απενεργοποιημένο flash) , εύκολο root , πληκτρολόγιο swype που πραγματικά σου λύνει τα χέρια , πολύ καλή οθόνη που τα χαλάει λίγο στην αυτόματη φωτεινοτητα(αλλάζει συνεχώς) χωρίς να προβληματίζει. Επίσης με την ένταση που έχει το μεγάφωνο άνετα το βάζεις για μουσική σε παρτυ , χωρίς παραμόρφωση στον ηχο. Αν και 4.3 ίντσες, λόγω βάρους και πάχους φαίνεται μικρότερο στο χέρι από τα υπόλοιπα της κατηγορίας του.
oldnew Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το πηρα και εγω χθες βραδυ. Φοβερο κινητο οντως. Αν ηταν 4 ιντσες ισως ηταν καλυτερα για το.μεσο χρηστη. Θελει λιγη συνηθεια. Και μεχρι στιγμης δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος απο την μπαταρια σε σχεση με το iphone, αν και ειναι νωρις να κρινω, μιας και δεν ξερω ποσες ωρες το εχω στα χερια Κανενας τροπος να μου γραφει ποσοστο μπαταριας στην taskbar?
nikoskon Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Κανενας τροπος να μου γραφει ποσοστο μπαταριας στην taskbar? Δοκίμασε το Circle battery (Free App από το Android Market. Market link
Vasilisxd Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 1) μεχρι στιγμης δεν ειμαι και τοσο ευχαριστημενος απο την μπαταρια σε σχεση με το iphone 2) Κανένας τροπος να μου γραφει ποσοστο μπαταριας στην taskbar? 1) Δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει το 4άρι στον τομέα της αυτονομίας. 2) Κατέβασε το BatteryLife από CurveFish , θα το βρεις δωρεάν στο market. Είναι widget αλλά είναι πολύ καλό. Λέει θερμοκρασία και Volts. http://curvefish.com/widgets/batterylife.htm
oldnew Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δοκίμασε το Circle battery (Free App από το Android Market. Market link Thanks. Το κακο ειναι οτι τωρα εχω 2 εικονιδια μπαταριας στην taskbar . 1) Δεν υπάρχει κάτι που να πλησιάζει το 4άρι στον τομέα της αυτονομίας. 2) Κατέβασε το BatteryLife από CurveFish , θα το βρεις δωρεάν στο market. Είναι widget αλλά είναι πολύ καλό. Λέει θερμοκρασία και Volts. http://curvefish.com/widgets/batterylife.htm Με τη διαφορα οτι συγκρινω με το 3gs. Βεβαια το 3gs το ειχα υπερπειραγμενο, κατι σαν custom rom οπου ειχα αφαιρεσει 10αδες daemond. Ειναι νωρις ακομα βεβαια για οριστικα συμπερασματα. Το χειροτερο ειναι οτι κανει ωρες να φορτωσει η μπαταρια. Ασε που ζεματανε ολα.
Jastonas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Όποιος θέλει CRT effect δοκιμάζει αυτό το mod. Το πέρασα με root explorer και δουλεύει κομπλέ
nikoskon Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Το default baterry icon της notification bar δεν μπορεί να αλλαχτεί χωρίς να είσαι root μιας είναι system app ένα πράμα. Εκτός όμως από το root, θα πρέπει να βρεις και το κατάλληλο mod.
Aiolos_Vega Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Γεια χαρά.... κάποιες απορίες με το Galaxy S II 1) όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση, ο ήχος έχει κλιμακωτή ένταση και δεν το θέλω έτσι. Είναι κάτι που ρυθμίζεται? 2) όταν ανοίγω τον φάκελο (από τα αρχεία μου) με τα αρχεία μουσικής και όταν επιλέγω κάποιο κομμάτι, το φόντο κατά την αναπαραγωγή είναι ένα μπουκέτο με ροζ λουλούδια.... πολύ Barby ρε παιδιά !!!! Είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα