Προς το περιεχόμενο

ήχος home cinema για digea

voulageorge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Αν μπορεσει καποιος να μου λυσει την απορια μου.. Εχω συνδεσει τον αποκωδικοποιητη mpeg4 για τα ψηφιακα καναλια..αλλα δεν μπορω να ακουσω απο το home cinema,ξερει κανεις τι πρεπει να κανω..? Μηπως πρέπει να συνδέσω και τον αποκωδικοποιητή με το home cinema?

thanks,προκαταβολικα!!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! Αν μπορεσει καποιος να μου λυσει την απορια μου.. Εχω συνδεσει τον αποκωδικοποιητη mpeg4 για τα ψηφιακα καναλια..αλλα δεν μπορω να ακουσω απο το home cinema,ξερει κανεις τι πρεπει να κανω..? Μηπως πρέπει να συνδέσω και τον αποκωδικοποιητή με το home cinema?

thanks,προκαταβολικα!!

Όλα αυτά τα έχεις συνδέσει σε τηλεόραση? Αν ναί, ο αποκωδικοποιητής στέλνει σήμα στην τηλεόραση, και στην συνέχεια η τηλεόραση στο home cinema... Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι τέτοιο. Εκτός εαν (δεν έχω αποκωδικοποιητή, δεν ξέρω τι συνδεσμολογία απαιτεί) υπάρχει διαφορετική έξοδος για βίντεο και διαφορετική για ήχο.

Δημοσ.

Όλα αυτά τα έχεις συνδέσει σε τηλεόραση? Αν ναί, ο αποκωδικοποιητής στέλνει σήμα στην τηλεόραση, και στην συνέχεια η τηλεόραση στο home cinema... Δεν νομίζω πως χρειάζεται κάτι τέτοιο. Εκτός εαν (δεν έχω αποκωδικοποιητή, δεν ξέρω τι συνδεσμολογία απαιτεί) υπάρχει διαφορετική έξοδος για βίντεο και διαφορετική για ήχο.

Ναι το εχω συνδεσει με την τηλεοραση και ολα μια χαρα.Αλλα απο το home cinema δεν βγαινει αχνα!

Δημοσ.

Με τι καλωδιο εχεις συνδεσει τον αποκωδικοποιητη με την τηλεοραση?

Τον αποκωδικοποιητη τον έχω συνδέσει στην τηλεόραση με scart και την τηλεοραση με το home cinema με καλωδιο RCA αναγκαστικά γιατι δεν εχει HDMI.

Και όταν ανοίγω το Home cinema ακουγεται το αναλογικο καναλι(π.χ ΝΕΤ) ενω εγω βλεπω στην Tv ψηφιακό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...