Προς το περιεχόμενο

Mpeg-4 χωρίς εξωτερική κεραία παίζει?

panais_ur

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε χώρο που δεν φτάνει καλώδιο κεραίας ταράτσας θα βάλω τηλεόραση με ενσωματωμένο mpeg-4 αποκωδικοποιητή.

Η ερώτηση, αν έχει εμπειρία κανείς , είναι:

Θα μπορώ να παρακολουθήσω τηλεόραση με ποιότητα ψηφιακού σήματος αν τη συνδέσω με φορητή κεραία εσωτερικού χώρου?

Υπάρχει κάποια άλλη λύση να προτείνετε? Ή, η μόνη λύση είναι να τραβήξω 20m καλώδιο?

Ευχαριστώ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από προσωπική εμπειρία, εξαρτάται απ το σημείο κι απ την ποιότητα της εσωτερικής κεραίας. Δηλ. αν δε δοκιμάσεις, δε θα μάθεις.

το να βάλεις μια κεραία κατευθύαν στον αποκωδικοποιητή δεν θα βλέπεις σχεδόν τίποτα εκτός αν βάλεις μια μικρή κεραία καλής ποιότητας στο μπαλκόνι αλλα θα έχει σχέσει και που μένεις ;;;;;

Σε χώρο που δεν φτάνει καλώδιο κεραίας ταράτσας θα βάλω τηλεόραση με ενσωματωμένο mpeg-4 αποκωδικοποιητή.

Η ερώτηση, αν έχει εμπειρία κανείς , είναι:

Θα μπορώ να παρακολουθήσω τηλεόραση με ποιότητα ψηφιακού σήματος αν τη συνδέσω με φορητή κεραία εσωτερικού χώρου?

Υπάρχει κάποια άλλη λύση να προτείνετε? Ή, η μόνη λύση είναι να τραβήξω 20m καλώδιο?

Ευχαριστώ..

Εξαρτάτε και από τον αποκωδικοποιητή που έχει η TV σου. Εγώ το έχω με ένα απλό συρματακι πάνω, ούτε καν κανονική εσωτερική κεραία δηλαδή και πιάνει καμπάνα ακόμα και το ΕΡΤ HD χωρίς κανένα σπάσιμο.

P.S. Μια Samsung τον 600ευρο είναι η TV που έχω. Τίποτα το φοβερό δηλαδή.

Κοίτα gchris7, Αθήνα κέντρο είμαι και υποθέτω κι εγώ ότι το ψηφιακό σήμα θα είναι δυνατό ώστε να παίξει όπως σε σένα, απλά έψαχνα κάποιον να μου πει ότι το έχει κάνει όπως εσύ. Τώρα για το τι ποιότητας είναι ο αποκωδικοποιητής δεν ξέρω πως μπορώ να το τσεκάρω..

Δεν παίζει ρόλο μόνο η περιοχή που βρίσκεσαι αλλά και η θέση που είναι η tv, πχ στο δωμάτιο μου παίζουν ΟΚ τα ψηφιακά με εσωτερική, στην κουζίνα δύσκολα. Γι αυτό είπα ότι μόνο η δοκιμή θα σε πείσει.

γενικά για να δεις ψηφιακά απαιτείται αρκετά λιγότερη ισχύς σήματος του πομπού σε σχέση με την αναλογή εκπομπή.

δηλαδή , αν με την ίδια κεραία έβλεπες αναλογικά νορμάλ (άντε και με κάποιο είδωλο) , θα βλέπεις ψηφιακά μια χαρά στα σίγουρα.

(από τον ίδιο σταθμό εκπομπής, πχ. αν έβλεπες αναλογικά από πάρνηθα και η πάρνηθα μεταδίδει ψηφιακά , τότε θα βλέπεις σίγουρα και ψηφιακά).

αλλά δεν ξέρω αν βλέπεις αναλογικά από υμηττό ή πάρνηθα , και ποιος από τους αυτούς τους δύο σταθμούς εκπέμπει και ψηφιακά ..

καλησπερα!!

εχω μια tv samsung και σημερα εκανα αναζητηση σε ψηφιακα καναλια(ΛΑΡΙΣΑ).

ολα καλα μεχρι εδω μου τα βρηκε ολα αμεσως αλλα στα ποιο πολλα

καναλια ακουγεται μονο ηχος αλλα δεν βλεπω εικονα,ενω βουλη φαινεται κανονικα.

τι μπορει να φταιει??

τα καναλια cine/prisma τα πιανω.

τελικα εχεις δικιο δοκιμασα εβαλα την καρτα

neotion np4 και τωρα φαινονται μια χαρα.

ευχαριστω!!

νομιζα επειδη τα βρηκε οτι ειχε mpeg4.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...