Προς το περιεχόμενο

tv sony kdl-32ex710 led

FreeDouriNozZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας ψαχνω για τηλεοραση FULL HD...εχω "καταληξει" σε αυτη.θελω μεχρι 32" και τα λεφτα που διαθετω ειναι μεχρι 600-650 Max...

η αποσταση που θα βλεπω ειναι απο 1 μιση μετρο μεχρι 3 μετρα..η χρηση ειναι για ολα τα τηλεοπτικα κ πλεον ψηφιακα καναλια,full μπαλα και αθλητικα..ταινιες...και για BLUE-RAY,για GAMING σχεδον καθολου,...εχω το pc να παιζω games!

το καταστημα που ψωνιζω μου προτεινε αυτη την τηλεοραση ωσ την καλυτερη επιλογη σ αυτες τις ιντσες κ μ αυτα τα λεφτα! για την ακριβεια 650 μου την δινει αν και δυνατος πελατης αυτου του καταστηματος! :mad: .η αληθεια ειναι οτι σαν desing και σχετικα και με τα χαρακτηριστικα της μου αρεσε αλλα εχω μια εντυπωση πως θα πιαστω "κοροιδο" με την εννοια οτι θα μου πουλησουν κατι για το οποιο θα εχουν περισσοτερο κερδος αυτοι!ANYWAY

ασχετο αλλα ολες οι οθονες ηταν στην σειρα κ μια με την διπλα δν ειχαν καμια σχεση σε ποιοτητα υποστηριζοντας απο θεμα πωλητη οτι δεν ηταν συνδεδεμενες με HDMI...και σε φουλ λευκο χρωμα ηταν ο χωρος που της ειχαν :)

τι αποψη εχετε γι αυτη την τηλεοραση κ σ αυτα τα λεφτα ;;;;

μου ειπανε οτι οι led ειναι οι καλυτερες,ισχυει ;;;

κ κατι αλλο που μου κινεισαι πολυ το ενδιαφερον...

λετε συνεχεια για πλασμα και πιο συγκεκριμενα για μια πανασονικ...

αυτοι δεν μου ανεφεραν καθολου για πλασμα...εκτος κ αν αυτο το ποσο ειναι απαγορευτικο για πλασμα ή εκτος κ αν ειναι κατωτερες των LED...

οποιος ειναι γνωστης με το θεμα των τηλεορασεων ας με βοηθησει!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατί 32άραα??????

μου ειπανε οτι οι led ειναι οι καλυτερες,ισχυει ;;; :lol: :lol: :lol:

δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/408269-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/

32αρα διοτι επειδη ο χωρος που θα τοποθετηθει η tv δεν ειναι για παραπανω κ ποσο μαλλον 42αρα πλασμα!

τι καλυτερο εχει η πλασμα απ οτι η led ;

PLASMA-42-PANASONIK

AN λετε οτι οι πλασμα ειναι καλυτερες,τοτε θα ηθελα μια 32αρα πλασμα με τα χαρακτηριστικα της πανασονικ.

Για την συγκεκριμενη SONY που ρωτησα θελω να μου πειτε!

EDIT : συγκριση πανασονικ με σονυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...