Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Υ.Γ. Έγινες και μοντερειτορ ρε τσακάλι; Μη ρωτήσεις πως τα κατάφερε ομως.
tsifotis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Περα απ την πλακα. Μιλαμε για ταινια απ το διαστημα. Αληθεια ποτε θα φτιαχτει CULT θρεντ; (οι συνηθεις υποπτοι ξερουν που απευθυνομαι) οντοπικ: Γνωριζει κανεις γιατι η Μανια Ντελου επαιξε σ αυτο το non-profit αριστουργημα; (λες να την κανονιζε κανενας πενταγωνοφανταρος; )
katergaris79 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 οντοπικ: Γνωριζει κανεις γιατι η Μανια Ντελου επαιξε σ αυτο το non-profit αριστουργημα; (λες να την κανονιζε κανενας πενταγωνοφανταρος; ) ο Κανάκης
Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Παντως ο ρολος της Μανιας ήταν ο μονος που προσέγγιζε ενα φυσιολογικό ατομο..
jvgrjohn Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Ετσι και αλλοιως θεωρο τον σεφερλη απο τις χαμηλοτερες μορφες ζωης που υπαρχουν (μεσα αμοιβαδες, σουπιες, ποντικια, μικροοργανσιμοι, παρασιτα....) Μιλαμε για τις ποιο γελειες εκφρασεις παγκοσμίως! θα μου επιτρέψεις να δανειστώ την έκφραση σου για τον Σεφερλή. Θέλω να την απευθύνω στον διευθυντή μου.
ca6mio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γνωριζει κανεις γιατι η Μανια Ντελου επαιξε σ αυτο το non-profit αριστουργημα; (λες να την κανονιζε κανενας πενταγωνοφανταρος; ) εκείνη την εποχή είχε σχέση με τον Αντώνη Κανάκη
-nick- Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 εκείνη την εποχή είχε σχέση με τον Αντώνη Κανάκη Τον πουστη. Παιδια ο Κανακης οταν γυριστηκε η ταινια ηταν φανταρος? Απο κατι σχολια παραπανω αυτο το συμπερασμα βγαινει ?
tsifotis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 στο τελος στα credits γραφει οτι ολοι αυτοι υπηρετουσαν στην διαρκεια της θητειας. Αρα παιζει να πληρωθηκε με κρατικο χρημα η Ντελου, ισως τοτε δεν επιλεχτηκε τυχαια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.