Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Όχι ότι είμαι τρελός φαν του Κανάκη, αλλά έχεις πάει φαντάρος; Γιατί το να μην πάρεις την άδεια είναι ένα πράγμα. Το να σε βάλει στόχο κάποιος, είναι κάτι άλλο.
tsifotis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μαλλον η υποκρισια χαλασε τον glad1at0re. Ο Κανακης μπορει να μιλαει ευκολα για την ελαφροτητα της εποχης και την εμμονη της κοινωνιας με τα επουσιωδη την στιγμη που κανει πλαστικη στην μυτη του και καπακι κραζει τους βολεψακηδες που ως φυγοπονοι βλαπτουνε το καλο της κοινωνιας αλλα στηριζει ενα προπαγανδιστικο τερατουργημα (γραμμενο απο γελοιους) για μην ζοριστει στην σκοπια οπως ολοι. Οντοπικ τωρα: θεωρω το εργακι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΤ (οχι δεν ειναι τρας, αληθεια) ΥΓ. Πλακα στην πλακα ο Κανακης ειναι ο μοναδικος στην ταινια που δεν παιζει απαραδεκτα (βλ. ολους)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Όπως είπα, δεν είμαι ιδιαίτερα φαν του Κανάκη και δεν έχω καμία διάθεση να τον υπερασπιστώ. Αντίθετα, με ενδιαφέρει περισσότερο να είμαι στο θάψιμο. Αλλά επειδή προσωπικά ο στρατός ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής μου, δεν νιώθω ότι μπορώ να κατηγορήσω κάποιον για (σχεδόν) ότι κι αν έκανε εκεί. Απλά δεν είσαι ο εαυτός σου εκεί μέσα. Προσπαθούν πολύ γι' αυτό. Τώρα απ' έξω, ίσως τα βλέπουμε διαφορετικά. "Ε, σιγά, μια σκοπιά θα γλίτωσε" κτλ. Και για κάποιους μπορεί και να είναι έτσι. Εγώ την πρώτη φορά που έκανα σκοπιά, όμως, τεντώθηκαν τόσο πολύ τα νεύρα μου που με αλλάξανε και με πήγαν σε ψυχολόγο.
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ενα έχω να πω... ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΧΑΣΙΣΙ ΡΕ ΑΜΑΛΙΑ;;;;; uber-cult η ταινία! εδιτ: όλοι έχουν καινούριες παραλλαγές και ο Κανάκης ο πάλιουρας βγήκε με την λιωμένη! χαχαχαχχαχα
tzinos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 πολυ σαβουρα το ταινιακι. Ο σεφερλης θαμωνας σε rave παρτι λολ!! Ετσι και αλλοιως θεωρο τον σεφερλη απο τις χαμηλοτερες μορφες ζωης που υπαρχουν (μεσα αμοιβαδες, σουπιες, ποντικια, μικροοργανσιμοι, παρασιτα....) ο πρωταγονιστης. Μιλαμε για τις ποιο γελειες εκφρασεις παγκοσμίως! ο πατερας στο νωσοκομειο που τα χωνει στην αμαλεια. Και ο φλωρος μετα που κανει κυρηγμα στην αδερφη του. Γενικως εβγαζε μια μισογυνηκη ταση. Και καλα να τα χωνει στα ναρκωτικα, αλλα αυτο μου φανηκε ακυρο. Jamaua! Οι γκριματσες των φανταρων οταν εκανε κανταδα ο μαζωνακης. Μοιαζανε τρομοκρατημενοι και δικαιολογημενα! Και το χειροτερο το πως παρουσιαζανε την υποχρεωτικη θητεια. Ελα μωρε ολοι εχουμε προβληματα αλλα τουμπεκι και κανε τον τσολια. Βασικα αυτο που καταλαβα ειναι οτι αμα κανεις ναρκωτικα, πας μπροστα. Να ο αλλος πηρε ευνοικη μεταθεση και εγινε λοχιας λολ! Για τον κανακη, ζαμανφου. Ο ντιλερ επαιζε ωραια παντος.
Pablo_Hasan Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 πιστεύω αυτό το εργάκι ειναι το ανώτερο όριο που μπορεί να φτάσει η φαντασία και η δημιουργικότητα των καραβανάδων και γενικότερα δείχνει την επαφή τους με την πραγματικότητα... Τώρα για τους ηθοποιούς, ντάξει, καλή λούφα.
ca6mio Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πωωω Πω... Την είδα!! Συμπέρασμα: Χίλιες φορές πρεζακι.... Εισαι πραγματικα ανηλικος για να το λες αυτο. Και δυστυχως δεν ειναι σιγουρο οτι οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις...
glad1at0re Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μαλλον η υποκρισια χαλασε τον glad1at0re. Ο Κανακης μπορει να μιλαει ευκολα για την ελαφροτητα της εποχης και την εμμονη της κοινωνιας με τα επουσιωδη την στιγμη που κανει πλαστικη στην μυτη του και καπακι κραζει τους βολεψακηδες που ως φυγοπονοι βλαπτουνε το καλο της κοινωνιας αλλα στηριζει ενα προπαγανδιστικο τερατουργημα (γραμμενο απο γελοιους) για μην ζοριστει στην σκοπια οπως ολοι. Οντοπικ τωρα: θεωρω το εργακι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΤ (οχι δεν ειναι τρας, αληθεια) ΥΓ. Πλακα στην πλακα ο Κανακης ειναι ο μοναδικος στην ταινια που δεν παιζει απαραδεκτα (βλ. ολους) Αυτό ακριβώς εννοώ και ναι είχα την εμπειρία να χάσω 1 χρόνο από τη ζωή μου για τον στρατό.
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εισαι πραγματικα ανηλικος για να το λες αυτο. Και δυστυχως δεν ειναι σιγουρο οτι οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις... Πλάκα έχεις.
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όποιον είδε το πρώτο part και πάτησε να δει και τα υπόλοιπα. Θέλει μεγάλο κουράγιο.
-nick- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Υπάρχει και το "Ναρκωτικά στα Θρανία" , δεν ειναι του ελληνικου στρατου, ειναι παλι ΚΑΛΤ/ΤΡΑΣ αλλα σαφως καλυτερο απο το "Ο νικητης" αν και πολυ παλιοτερο. Ναρκωτικά Στα Θρανία (1989)
Chrisxxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δεν μπορεις να εκτιμησεις την υψηλή τεχνη. Οχι μονο το ειδα αλλά το πρότεινα και σε αλλους!
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Οχι μονο το ειδα αλλά το πρότεινα και σε αλλους! Όλοι έχουμε εχθρούς.
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μ' αρέσει η διαλλακτικότητα στην άποψη σου Sellers. Τη θυμάμαι από τις συζητήσεις του Λοστ Υ.Γ. Έγινες και μοντερειτορ ρε τσακάλι;
Sellers Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μ' αρέσει η διαλλακτικότητα στην άποψη σου Sellers. Τη θυμάμαι από τις συζητήσεις του Λοστ Υ.Γ. Έγινες και μοντερειτορ ρε τσακάλι; Την διαλλακτικότητα μου εκτίμησαν και με έκαναν μοντ, μην νομίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.