Προς το περιεχόμενο

Ο Νικητης : τι κοινο εχουνε Σεφερλης, Κανακης, Μαζωνακης, Ευθυμιαδης, Ψαρρας;

tsifotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουνε παιξει σε ταινια του 1997 που γυρισε ο Ελληνικός Στρατος οσο οι προαναφερθεντες αστερες ητανε φανταροι. Προκειται για μια ηθικοπλαστικο φιλμ με διδαγματα περι ναρκωτικων.

Χωρις πολλα πολλα, σταματηστε ο,τι κανετε και παρακολουθήστε to ΤΩΡΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=iSGCb_R8XAA&feature=mfu_in_order&list=UL\

Διαλογοι, σεναριο, ερμηνειες - ολα αριστουργηματικά!

*Παρατιθεται το playlist. Εχει ανεβει γιατι δεν κυκλοφορησε σε videoclub κλπ. Ητανε δωρεαν τυπου zeitgeist, απλα οπως θα διαπιστωσετε μετα την πρωτη προβολη λιωσανε στο γελιο οι φανταροι και ντραπηκανε να το ξαναδειξουνε!

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχαχα!!!!!! πως και δεν το ειχε παρει το ματι μου τοσα χρονια????? παντως ενα εχω να πω... ο ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ θεος....

Δημοσ.

7:00-9:00 είναι όλα τα λεφτά!

"Καλά ρε Αμαλία τί μαλακίες είναι αυτά που λες?" .Ταινία του 1997 με αξίες και ήθη του 1927. Όλο κοτσάνες η Αμαλία που τόλμησε να αντιμιλήσει, δεν πάει στην κουζίνα της.

Δημοσ.

Instant cult/trash status... Τρελη (και φυσικα γελοια) προπαγανδα κατα της κανναβης και υπερ του στρατου ... !

Δημοσ.

Τι κάνουν οι άνθρωποι για μια άδεια :rolleyes:

Μια χαρά θητεία θα έκαναν οι πρωταγωνιστές. Σιγά μην πήγαν πεζικό όπως φαίνεται στην ταινία :-D

Είδα λίγο στο γρήγορο... τελείως αηδιαστικό και γελοίο. Γυναίκες-πόρνες, παρασύρουν τους άντρες στα ναρκωτικά.

Εν τω μεταξύ ορισμένοι από τους ηθοποιούς έχουν κάτι τσουλούφια και φαβορίτες πολύ προβλεπέ + ανοιχτό χιτώνιο για να φαίνεται το τριχωτό στήθος.

Εγώ πάντως προτιμώ αυτό το βίντεο:

Δημοσ.

Χάλια ? ναι

cult ? ναι

σκας στα γέλια? ναι

Το γιατι είναι διαφορετιικό / χειρότερο απο τα υπόλοιπα δεν το κατάλαβα !

Δημοσ.

Η ταινια ειναι καπου μιαμιση ωρα! Καντε υπομονη!

Ερωτηση: την εχει δει κανεις που υπηρετησε απο 1997 και μετα;

Δημοσ.

-"τι δουλειά κάνεις?"

-"με κομπιούτερ, εσύ?"

οτι είχε σχέση με pc τότε, η απάντηση ήταν "κομπιούτερ..." αχχαχααχα, τρελές ατάκες!

είμαι στο part 4 και συνεχίζω!

-"τζαμάουα!"

Δημοσ.

Διαμάντι.

-Πατέρα.

-Έλα αγόρι μου.

-Μου 'ρθε επιτέλους η πρόσκληση κατάταξης στο στρατό. Λοιπόν, αλεξίπτωτα και ΟΥΚ, τέλειωσε το θέμα.

-Γιε μου, η επιλογή σου είναι ωραία.

-Άντε γειαααα.

Δημοσ.

Ο ΚΑΝΑΚΗΣ;;;;;; Τώρα σατιρίζει όλες τις ψευτό-κοινωνικές αξίες και το παίζει cool, αλλά για μία αδειούλα τότε έγινε "λοχίας" κατά των ναρκωτικών στην υπηρεσία του στρατού. Πώς (δεν) αλλάζουν οι καιροί..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...