naruto14 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Κατ' αρχάς θα ήθελα να ανεφέρω ότι πρώτη φορά σχολιάζω σε τέτοια ενότητα και είμαι άσχετος με τέτοια θέματα. Έχω Forthnet και το router Thomson Gateway TG585 v8. Online πάιζω κυρίως σε garena [counter strike 1.6] και gameranger [fifa 2011]. Στο garena κάθε φορά που φτιάχνω server στο counter strike 1.6 δεν μπορεί να με δε κανείς από τους φίλους μου. Επίσης δεν μπορώ να τους δω και εγώ τους δικούς τους servers ενώ αυτοί μπορούν να δουν ο ένας τον άλλον. Αλλά μπορώ και βλέπω άλλους servers από βραζιλία, πακιστάν, ρωσσία κλπ. Ακόμα έχω δοκιμάσει και το left 4 dead 2 και το borderlands και αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Στο gameranger όταν φτιάχνει ο φίλος μου μπορώ να μπω και να παίξουμε fifa. Αλλά όταν φτιάχνω εγώ υπάρχουν μερικοί φίλοι μου που δεν με βλέπουν και άλλοι που με βλέπουν. Συγκεκριμένα όταν πατάω host μου βγάζει αυτό εδώ το μύνημα: Link. Λογικά στο internet μου θα υπάρχει κάτι που θα πρέπει να ενεργοποιήσω αλλά δεν ξέρω τι. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Y.Γ. Το Universal Plug and Play (UPnP) το έχω enabled στις ρυθμισεις του routερ.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Απενεργοποίησε το firewall μεσα στο router και δες πάλι αν παίζει κανονικά,φυσιολογικά δεν θα εχει πρόβλημα. Αν πάλι εχεις πρόβλημα με κλειστό το firewall του router σου πρέπει να κάνεις port forward μεσα στο router την port που μιλάει το κάθε online παιχνίδι που παίζεις Κάνε αυτο με το firewall αρχικά και το upnp ενεργοποιημένο και πες τι έγινε
naruto14 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Απενεργοποίησε το firewall μεσα στο router και δες πάλι αν παίζει κανονικά,φυσιολογικά δεν θα εχει πρόβλημα. Αν πάλι εχεις πρόβλημα με κλειστό το firewall του router σου πρέπει να κάνεις port forward μεσα στο router την port που μιλάει το κάθε online παιχνίδι που παίζεις Κάνε αυτο με το firewall αρχικά και το upnp ενεργοποιημένο και πες τι έγινε Είναι όμως ασφαλές να απενεργοιποιήσω το firewall όμως? EDIT: Το δοκίμασα αλλά παλι δεν μπορούμε να δούμε ο ένας τον άλλον. Έτσι κι αλλιώς στο standard που το είχα μου έλεγε αυτό: Game and Application sharing is allowed by the firewall. Μήπως ξέρεις πως κάνουμε port forward?
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μπαίνεις εδώ επιλέγεισ το μοντέλο του router σου και εχει μέσα οδηγίες πως. Αν κολλήσεις πουθενά ρώτα
naruto14 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Όλα καλά το έκανα με το gameranger και δεν μου βγάζει πια το μύνημα. Αλλά στο garena συνεχίζω να μην μπορώ να βρω servers... Καμιά ιδεα? Το garena δεν το έχει στις εφαρμογές που επιλέγουμε αφού διαλέξουμε το router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.