Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE GA-M68M-S2P Τα φώτα σας

WarningGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μητρική:GIGABYTE GA-M68M-S2P

RAM:KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB PC8500 1066MHZ GENESIS (X2)

Επεξεργαστής:AMD ATHLON II X2 250 3.0GHZ DUAL CORE

Το εξής πρόβλημά μου είναι ότι, από την στιγμή που ανοίγω τον υπολογιστή μέχρι να φτάσει στο προφίλ, εκτός από το BIOS όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες είναι νεκρές.(Επειδή θέλω να βάλω και LINUX μαζί με XP δεν μπορώ να επιλέξω κατά την εκκίνηση πιο λειτουργικό θέλω γιατί απλά είναι νεκρό. Δε μπορώ να κάνω format γιατί δεν μπορώ να πατήσω Enter όταν έχω το cd μέσα τον XP κατά την εκκίνηση. Δε μπορώ να πατήσω F8 για να μπω με "ασφαλείς λειτουργία". Μόνο στο BIOS μπορώ να μπω. Στο BIOS, όταν μπαίνω στην RAM μου εμφανίζει το εξής: Warning: Improper memory clock may cause system fail to boot. and not guaranteed to operate normally. Και επειδή την ταχύτητα της RAM στο BIOS την έχω στο Auto μου την πάει την ταχύτητα στα 800MHZ από 1066MHZ που έχει η RAM.)

Οι ενέργειες που έκανα: Την πρώτη φορά που μου το έκανε αυτό νόμιζα ότι δεν αναγνώριζε το πληκτρολόγιο και δοκίμασα άλλο, αλλά τελικά δεν ήταν αυτό.Εκτός από τις RAM που ανέφερα πιο πάνω, έβαλα 1GB στα 800MHZ, μετά έβαλα 512MB στα 667MHZ, και πάλι τίποτα. Θέλω να μου πει κάποιος που ξέρει και μπορεί τι RAM να βάλω ακριβώς ή οποιαδήποτε άλλη λύση, ώστε να τρέχει σωστά το σύστημά μου.

Ευχαριστώ πρωκαταβολικά!!! :-D

Δημοσ.

Δόκιμασε την ram σε διαφορετικά slots να δείς αν λύνεται καθόλου το πρόβλημα και βάλε την στα 800mhz όπως και εκανες πριν αλλα διαφορετικά slots.Επίσης τρέξε ενα memtest nα δούμε αν βγάζει σφάλματα

Δημοσ.

Μα τι σχεση εχουν οι RAM με το οτι δεν δουλευει το πληκτρολογιο?? Ή μιλας για αυτο που γραφει στο Bios???

Αν εχεις πληκτρολογιο PS/2 δοκιμασε με αυτο..

• Moderators
Δημοσ.

Βρες ενα PS2 πληκτρολογιο και ενεργοποιησε απο το BIOS την επιλογη --> USB Keyboard Support.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι. Δουλευει σε ολα πριν τη φορτωση του λειτουργικου.

Ειχα το ιδιο προβλημα με USB πληκτρολογιο, δε χανεις κατι να δοκιμασεις.

Δημοσ.

Μα τι σχεση εχουν οι RAM με το οτι δεν δουλευει το πληκτρολογιο?? Ή μιλας για αυτο που γραφει στο Bios???

Αν εχεις πληκτρολογιο PS/2 δοκιμασε με αυτο..

Και όμως αμα ψάξεις λίγο σε σχέση με αυτο το μύνημα Warning: Improper memory clock may cause system fail to boot. and not guaranteed to operate normally πολύ έχουν εντοπίσει οτι το πρόβλημα εχει σχέση με τις ram.

Δημοσ.

Και όμως αμα ψάξεις λίγο σε σχέση με αυτο το μύνημα Warning: Improper memory clock may cause system fail to boot. and not guaranteed to operate normally πολύ έχουν εντοπίσει οτι το πρόβλημα εχει σχέση με τις ram.

Ναι αλλα το προβλημα της RAM τι σχεση εχει με το Keyboard???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...