Προς το περιεχόμενο

Δεν ακουγεται ηχος απο τα ηχεια μου

Th@n@sis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα οταν παω στην διαχειρηση ηχου HD της REALTEK και παταω στην δοκιμη ακουγεται ο ηχος αλλα οταν μπαινω σε παιχνιδια η να δω video δεν ακουγεται ηχος.

Δημοσ.

Βεβαιώσου οτι δεν ειναι καμία επιλογή απο το mixer των windows στο mute το ίδιο και στο panel της realtek.

Επίσης αν βάλεις να ακούσεις μουσική απο mp3 εχεις κανονικα ήχο η μόνο στα video στο κάνει και στα παιχνίδια ?

Τέλος θα δοκίμαζα και μια απεγκατάσταση/εγκατάσταση τους drivers παλι.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας! Σας παρακαλώ απαντήστε μου στην παρακάτω ερώτηση:

Δεν μου ακούγετε ο ήχος ούτε σε βίνετο, παιχνίδια κ.α. στον Internet explorer, ενώ στο Mozila Firefox ακούγετε κανονικά.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν ακούγετε στον Internet explorer;;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Γεια σας! Σας παρακαλώ απαντήστε μου στην παρακάτω ερώτηση:

Δεν μου ακούγετε ο ήχος ούτε σε βίνετο, παιχνίδια κ.α. στον Internet explorer, ενώ στο Mozila Firefox ακούγετε κανονικά.

Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν ακούγετε στον Internet explorer;;

Ευχαριστώ!

Αν έχεις windows 7 το πιο πιθανό είναι καταλάθος να χαμήλωσες την ένταση από το mixer για τον internet explorer.

Πάτα στο ηχειάκι που έχεις κάτω δεξία, επέλεξε Mixer και δες αν η μπάρα του Internet explorer είναι κατεβασμένη

Δημοσ.

Ποιον Internet Explorer έχεις;

Πήγαινε στην έναρξη πάτα internet explorer και θα σου εμφανίσει μία επιλογή "Internet Explorer (No add ons)" πάτα και πήγαινε στο Youtube να δεις αν έχεις ήχο...

Δημοσ.

Ποιον Internet Explorer έχεις;

Πήγαινε στην έναρξη πάτα internet explorer και θα σου εμφανίσει μία επιλογή "Internet Explorer (No add ons)" πάτα και πήγαινε στο Youtube να δεις αν έχεις ήχο...

Σε ευχαριστώ που με βοηθάς! Αλλά δε βρίσκω το Internet explorer (No add ons) πατάω από στον Internet Explorer στην έναρξη και δεν το γράφει πουθένα!

Υ.Γ. Έχω τον Internet Explorer 9!

Δημοσ.

Πήγαινε Tools->Internet Options->Καρτέλα Advanced

Δες στο accessibility και δες αν έχεις τικ στο Play system sounds

Μετά κατέβα πιο κάτω στα Multimedia και δες αν έχεις τικ στο Play sounds in webpages

Τέλος τέρμα κάτω στο Security δες αν έχεις τικ στο Use TLS 1.2

Κλείνεις IE και ξανανοίγεις... Αν συνεχίσεις και δεν έχεις ήχο πάλι tools->options->Advanced και πατάς Reset

Κλείνεις ξανανοίγεις...

Αν συνεχίσει ξαναπέρασε το flash...

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το έφτιαξα χρειαζόταν απλώς επαναφορά!

Υ.Γ.: Συγγνώμη που άργησα να σου απαντήσω αλλά τώρα το είδα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...