Th@n@sis Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα οταν παω στην διαχειρηση ηχου HD της REALTEK και παταω στην δοκιμη ακουγεται ο ηχος αλλα οταν μπαινω σε παιχνιδια η να δω video δεν ακουγεται ηχος.
SPANK Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Βεβαιώσου οτι δεν ειναι καμία επιλογή απο το mixer των windows στο mute το ίδιο και στο panel της realtek. Επίσης αν βάλεις να ακούσεις μουσική απο mp3 εχεις κανονικα ήχο η μόνο στα video στο κάνει και στα παιχνίδια ? Τέλος θα δοκίμαζα και μια απεγκατάσταση/εγκατάσταση τους drivers παλι.
Th@n@sis Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Το βρηκα το προβλημα επρεπε να τα επιλεξω σαν προεπιλογη
exypnakias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Γεια σας! Σας παρακαλώ απαντήστε μου στην παρακάτω ερώτηση: Δεν μου ακούγετε ο ήχος ούτε σε βίνετο, παιχνίδια κ.α. στον Internet explorer, ενώ στο Mozila Firefox ακούγετε κανονικά. Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν ακούγετε στον Internet explorer;; Ευχαριστώ!
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Γεια σας! Σας παρακαλώ απαντήστε μου στην παρακάτω ερώτηση: Δεν μου ακούγετε ο ήχος ούτε σε βίνετο, παιχνίδια κ.α. στον Internet explorer, ενώ στο Mozila Firefox ακούγετε κανονικά. Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν ακούγετε στον Internet explorer;; Ευχαριστώ! Αν έχεις windows 7 το πιο πιθανό είναι καταλάθος να χαμήλωσες την ένταση από το mixer για τον internet explorer. Πάτα στο ηχειάκι που έχεις κάτω δεξία, επέλεξε Mixer και δες αν η μπάρα του Internet explorer είναι κατεβασμένη
exypnakias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Σε ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό έχω Windows 7 αλλά ήταν το πρώτο που έλεγξα!
karmen1983 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Ποιον Internet Explorer έχεις; Πήγαινε στην έναρξη πάτα internet explorer και θα σου εμφανίσει μία επιλογή "Internet Explorer (No add ons)" πάτα και πήγαινε στο Youtube να δεις αν έχεις ήχο...
exypnakias Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Ποιον Internet Explorer έχεις; Πήγαινε στην έναρξη πάτα internet explorer και θα σου εμφανίσει μία επιλογή "Internet Explorer (No add ons)" πάτα και πήγαινε στο Youtube να δεις αν έχεις ήχο... Σε ευχαριστώ που με βοηθάς! Αλλά δε βρίσκω το Internet explorer (No add ons) πατάω από στον Internet Explorer στην έναρξη και δεν το γράφει πουθένα! Υ.Γ. Έχω τον Internet Explorer 9!
karmen1983 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2011 Πήγαινε Tools->Internet Options->Καρτέλα Advanced Δες στο accessibility και δες αν έχεις τικ στο Play system sounds Μετά κατέβα πιο κάτω στα Multimedia και δες αν έχεις τικ στο Play sounds in webpages Τέλος τέρμα κάτω στο Security δες αν έχεις τικ στο Use TLS 1.2 Κλείνεις IE και ξανανοίγεις... Αν συνεχίσεις και δεν έχεις ήχο πάλι tools->options->Advanced και πατάς Reset Κλείνεις ξανανοίγεις... Αν συνεχίσει ξαναπέρασε το flash...
exypnakias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Το έφτιαξα χρειαζόταν απλώς επαναφορά! Υ.Γ.: Συγγνώμη που άργησα να σου απαντήσω αλλά τώρα το είδα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.