Προς το περιεχόμενο

προβλημα download

ananompanana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου περασαν στον υπολογιστη τα windows xp και αντιμετψπιζω το εξης προβλημα:

οταν χρησημοποιω cryptload ή jdownloader για να κατεβασω μια ταινια που εχει πολλα part δεν ολοκληρωνει το part 1 το φτανει στο 99,99% και αφου κανει επανασυνδεση αρχιζει παλι το κατεβασμα. Τα άλλα part 2.3.... κ.τ.λ τα κατεβαζει κανονικα και τα ολοκληρωνει. Αν η ταινια εχει μονο ενα part παλι δεν ολοκληρωνεται το κατεβασμα. Δοκιμασα και χωρις επανασυνδεση αλλα τιποτα παλι σταματαει στο 99.99%

Τι μπορει να φταει; Λειπει κατι απο την εγκατασταση των xp

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το part 1 στο κάνει με μια συγκεκριμένη ταινία που έχεις δοκιμάσει η γενικα και με αλλες ?

Δεν νομίζω οτι έχει να κάνει με τα windοws , κάνε απεγκατάσταση και εγκατάσταση του cryptload και jdownloader και δες αν παραμένει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Μου το κανει σε οτι βαζω να κατεβασει, κατεβαζει απο το part 2 και μετα, το part 1 το φτανει 99.99% και δεν το ολοκληρωνει

Εκανα επανεγκατασταση και των δυο αλλα τιποτα

Δημοσ.

Απενεργοποίησε προσωρινά το Antivirus σου και ξαναπροσπάθησε!

Είχα κάποτε ένα ανάλογο πρόβλημα και είχε να κάνει με το Antivirus. Σκάναρε στο background το αρχείο, ώστε να επιτρέψει την ασφαλή ολοκλήρωση του και κολλούσε κατά το σκανάρισμα, μ'αποτέλεσμα το αρχείο να μην "ολοκληρώνεται" στο 100% κατά την αποθήκευση του στον υπολογιστή!

Αν δεν είναι ούτε αυτό, περίμενε να δούμε τι θα σου πούνε άλλοι παρακάτω. Είμαι περίεργος να μάθω τι είναι!

Δημοσ.

Μπραβο!!!!!! εχεις δικιο το antivιrus μου εκανε τη δουλεια. Εχω NOD32 4.2.40, εχεις να προτεινεις καποιο αλλο που θα μου δουλευει χωρις να μλποκαρει τα αρχεια;

Ευχαριστω πολυ!!!!

Δημοσ.

Είδες? Ήμουν βέβαιος... Ό,τι είχα πάθει εγώ έγραφες και μάλιστα με το ίδιο πρόγραμμα (κάποτε)!

Για Antivirus... Θα'ταν καλύτερα να μην εκφράσω την άποψη μου για τα Eset/Nod32 & Microsoft Security Essentials, επειδή θα φτάσω τις 5-6 σελίδες με όσους θα διαφωνούν μαζί μου... :rolleyes:

Εγώ χρησιμοποιώ Norton Internet Security (κι ας λένε πως είναι βαρύ... ΗΤΑΝ βαρύ στις εκδόσεις 2006 & 2007) και δε παίζει ν'αλλάξω σουίτα με τίποτα!

Λειτουργεί άψογα είτε σε PC, είτε σε Laptop, δε το συνιστώ όμως για netbook...

Επιλέγεις παρόλα αυτά όποιο σου κάνει!

Ίσως όσοι χρησιμοποιούνε nod32 να σου βρούνε κάποια λύση για να μην έχεις το συγκεκριμένο πρόβλημα και να μη χρειαστεί ν'αλλάξεις καθόλου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...