Προς το περιεχόμενο

Firefox και Frames

dj dados

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, ήθελα να ζητήσω μια μικρή βοήθεια. Μου έχει δωθεί έτοιμη μια ιστοσελίδα που αποτελείται από δύο frames, όπου το πρώτο είναι ένα σύνολο με links που δείχνουν σε άλλες υποσελίδες. Ενώ με ΙΕ και Chrome δεν έχω πρόβλημα, στον Firefox πατώντας σε οποιοδήποτε link ανοίγει μόνο μία ίδια υποσελίδα κάθε φορά. Υπάρχει τρόπος να το λύσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε απάντηση.

Δημοσ.

Εννοώ ότι έχει χωριστεί στην ουσία η σελίδα σε δύο μέρη.

Το πρώτο είναι ένα τύπου μενού με λινκς σε υποσελίδες και το από κάτω είναι ένα άλλο κομμάτι. Βέβαια επειδή ανοίγει κάθε λινκ σε νέα καρτέλα θα μπορούσα να παίξω χωρίς frames αλλά αν γίνεται απλά να κάνω και τον firefox να τραβάει τις πληροφορίες από τις 2 σελίδες και να τις συνθέτει σε μία και να λειτουργούν όπως ήδη λειτουργούν σε explorer και chrome θα με βόλευε περισσότερο.

Δημοσ.

Έτσι, με μία αόριστη περιγραφή του προβλήματος, δε νομίζω πως είναι εύκολο να σου δοθεί βοήθεια. Υπάρχει κάπου online το site, για να το δούμε; Αν όχι, μπορείς να συνθέσεις και να ανεβάσεις κάπου ένα "minimal working example" που να αναπαράγει το πρόβλημα;

Δημοσ.

Οκ φτιάχτηκε! Στον κώδικα του frame των menus είχε γίνει κατά λάθος ένας ορισμός για λινκ σε μία υποσελίδα η οποία υπερκάλυπτε όλα τα υπόλοιπα λινκς και ο firefox το έβλεπε σαν ένα ενιαίο μεγάλο link το οποίο άνοιγε όπου και να πατούσες.

Απροσεξία του προηγούμενου που το υλοποίησε.

Ευχαριστώ πάντως για την προθυμία σας για βοήθεια, να είστε καλά.

Δημοσ.

Από λίγο που πρόλαβα να δω τον κώδικα (γιατί στο μεταξύ φαίνεται πως δουλεύεις live επάνω στα αρχεία του site και κάνεις αλλαγές αυτήν τη στιγμή), νομίζω πως το πρόβλημα δεν ήταν αυτό που λες, αλλά ότι το target attribute των navigation links δεν είχε ως τιμή το όνομα του κάτω frame, όπως θα αναμενόταν.

Άσχετο με το ερώτημα, αλλά από περιέργεια: αφού εσύ είσαι μάλλον ο «επόμενος» που προσπαθείς να διορθώσεις τα κατορθώματα του «προηγούμενου», σκοπεύεις να το αφήσεις με frames το σαϊτάκι; Κρίμα είναι, κάνε του ένα lifting! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...