Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω ολη μερα για το πιο καλο laptop...

c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και νιωθω πως κανω κυκλους...αλλοι λενε πως τα acer ειναι σαπια (εγω εχω acer netbook και ειχα και acer laptop και δεν μου εβγαλε ποτε προβλημα)... αλλοι λενε πως Dell και Toshiba πως ειναι η καλυτερη δυνατη λυση.. μεχρι τριγυρω στα 800 ευρω που θα διαθεσω λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να συναγωνιστουν...

1) TOSHIBA SATELLITE L655

2) DELL INSPIRON 15R

3) ACER ASPIRE AS5750G

4) LENOVO IDEAPAD Y560

...εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο? αυτο που πηρε το ματι μου και μου χει καρφωθει στο μυαλο ειναι το ΝΕΟ timelineX της Acer --> (NEW timelineX). Αν υπηρχε διαθεσιμο καπου σιγουρα θα ηταν στην κορυφη της λιστας μου αλλα απ'οτι φενεται δεν εχει κυκλοφορήσει ακομη στην αγορα.

Τωρα θα μου πειτε.. τι προγραμματα προκειται να τρεχω..τιποτα το πολυ ιδιαιτερο..τα πιο βαρια απ'τα προγραμματα που θα χει πανω το laptop θα ειναι Matlab, Modelio, Photoshop...

Απο παιχνιδια, δεν πολυπαιζω στο pc, ετσι ωστε οι απαιτησεις μου να ναι μεγαλες. Απλα αν χρειαστει να παιχτει κανα παινχιδακι με υψηλες αναλυσεις να μη χρειαστει να το βαλω στη χειροτερη διαθεσιμη αναλυση για να μη κολλαει..

Δημοσ.

http://www.skroutz.gr/s/336398/Dell-Inspiron-Q15R-i5-2410M-3GB-320GB.html

πολυ καλος νεας γενιας επεξεργαστης

καλη καρτα γραφικων

super after sale dell

καλη οθονη

usb3

100 ευρω κατω απο αυτα που δινεις

και δωσε και λιγα χρηματα για να πας την μνημη στα 4 αν σου χρειαζεται.

Δημοσ.

Εγώ έχω το Toshiba και έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος. Ανάλογα βέβαια γιατί το θες.

Δημοσ.

καλημερα.εγω παντως απο τα τεσσερα λαπτοπ που προτεινες θα διαλεγα το acer aspire as5750g

αφου εισαι διατεθειμενος να δωσεις τοσα λεφτα γιατι να μην παρεις κατι για υψηλες αποδωσεις?

απο κει περα ειναι και στο κριτηριο του καθενος.

Δημοσ.

Από αυτά που αναφέρεις και εγώ με βάση τα χαρακτηριστικά θα πήγαινα στο acer . Αν επιμένεις σε dell υπάρχουν πολλές επιλογές όπως αυτό αλλά και αυτό με τον sandy bridge που είπε ο φίλος προηγουμένως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...