Προς το περιεχόμενο

Αsus 6950

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειναι λογικο παιζοντας μετρο 2033 με 90 βαθμουσ στην καρτα να μην ανεβαινει ο ανεμηστηρας πανω απ το 30-35%?

Δημοσ.

Καλησπερα, ειναι λογικο παιζοντας μετρο 2033 με 90 βαθμουσ στην καρτα να μην ανεβαινει ο ανεμηστηρας πανω απ το 30-35%?

Ετσι δουλευει αν την αφησεις στο auto.Φτιαξε ενα προφιλ για τον ανεμιστηρα στο afterburnenr και θα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Πολύ περίεργο μου ακούγεται 90 βαθμούς και να μένει στο 35% δηλαδή,ετσι δεν κινδυνεύει τα κάει αν ειναι συνέχεια στους 90 και ο ανεμιστήρας δεν δίνει παραπάνω για την κρυώσει?

Και ολα αυτα στο Auto απο την μάνα του :shock:

Δημοσ.

Μπορεί να έχουν σκαλώσει οι drivers και να το κάνει. Όπως είπε και ο LouCi4er καλά είναι να φτιάξει ένα προφίλ στο afterburner να βρει την υγεία του

Δημοσ.

Βαλε το παιχνιδι σε χαμηλοτερη αναλυση και δες διαφορα. Αν το εχεις φουλ αναλυση, για ενα παιχνιδι μην χαλιεσε.

Δημοσ.

Από ότι βλέπω αυτή η ιστορία με τους drivers της ATI δεν λεει να τελειώσει!!!! Μια με τις γκρίζες οθόνες, μια ψήνουν τις κάρτες τους οι ίδιοι drivers, καλά έκανα και ξαποστειλα την 5770, έλεος πια με την ΑΤΙ!!!!!

Δημοσ.

δεν νομίζω να είναι ο drivers. Κανονικά όταν φτάνει τέτοια θερμοκρασία δεν Θα πρεπε να δουλεύει πιο πολύ ο ανεμιστηρας; τι προφίλ εννοείτε στο αφτεσμπερνερ.?

Δημοσ.

μια ψήνουν τις κάρτες τους οι ίδιοι drivers

http://www.youtube.com/watch?v=sRo-1VFMcbc&feature=player_embedded#t=29s

αλλά σε αυτήν την περίπτωση δεν νομίζω να είναι θέμα driver

τι case έχεις?

πσ: CM Storm Scout τώρα το είδα.

κατέβασε αυτό http://event.msi.com/vga/afterburner/images/MSIAfterburnerSetup210.zip

Δημοσ.

δεν νομίζω να είναι ο drivers. Κανονικά όταν φτάνει τέτοια θερμοκρασία δεν Θα πρεπε να δουλεύει πιο πολύ ο ανεμιστηρας; τι προφίλ εννοείτε στο αφτεσμπερνερ.?

Κοιτα να δεις,ετσι την εχει ρυθμισει απο το bios η AMD.Και οι 58χχ( αναλογα και το Bios βεβαια αλλα οι περισσοτερες ετσι δουλευαν) μεχρι και 80 κατι αν θυμαμαι καλα ο ανεμιστηρας μενει στο 33%.Στους 85-87 νομιζω (εχω και κανενα χρονο που ειδα τελευταια φορα πως δουλευει ο ανεμιστηρας στο auto,ας ειναι καλα το ab) ανεβαινει στο 37%.Εγω στην δικια μου 5850 παντως στο auto παραπανω απο 37% δεν εχω δει ποτε.ΕΙναι φυσιολογικο.Το εχουν κανει ετσι για λογους ησυχιας και επειδη δεν εχει προβλημα η καρτα ακομα και σε τετοιες θερμοκρασιες.Θα μου πεις γιατι να ψηνεται η καρτα χωρις λογο?Γιαυτο λοιπον κατεβαζεις το MSI Afterburner,πας στα settings και μετα στην δευτερη καρτελα που λεει fan.Εκει φτιαξε ενα επιθετικο προφιλ,οταν δλδ η καρτα φτανει στους 70 βαθμους ο ανεμιστηρας να χτυπαει ενα 45αρι περιπου και θα εισαι αρχηγος.

Από ότι βλέπω αυτή η ιστορία με τους drivers της ATI δεν λεει να τελειώσει!!!! Μια με τις γκρίζες οθόνες, μια ψήνουν τις κάρτες τους οι ίδιοι drivers, καλά έκανα και ξαποστειλα την 5770, έλεος πια με την ΑΤΙ!!!!!

Εκτος του οτι σου απαντησε ο Αλεξης,εχεις ακουσει εσυ οτι καηκε καμια ATI 57χχ,58χχ,68χχ,69χχ απο driver?

Δημοσ.

Καλησπέρα, παιδιά! Τώρα είδα τα μηνύματα σας. Για γκρίζες οθόνες είχα προσωπική εμπειρία, όποτε έχω άποψη για το θέμα. Ολοκαίνουργια κάρτα την είχα πάρει την 5770 και κάθε 3 και λίγο κόλλαγε ολόκληρος ο υπολογιστής, ακόμα και στα windows να χάζευα ξαφνικά έβλεπα μια γκρίζα οθόνη! Ο ήχος έπαιζε αλλά μόνο με reset ξεκόλλαγε το σύστημα. Μου είχε σπάσει τα νεύρα, την έδωσα όσο όσο και πήρα την GTX 285 και ησύχασα. Ποτέ απ τότε δεν ξανακολλησε ο υπολογιστής. Για το θέμα με τις θερμοκρασίες σε πολλά θέματα που ανοίγουν πολλοί κάτοχοι με 6850, 6870, 6950 αναφέρονται στις υψηλές θερμοκρασίες! Κ κάποιος από κάτω τους απαντάει ότι δεν είναι φυσιολογικό, θα πρέπει να μακακιζονται οι drivers. Εγώ από θέμα θερμοκρασιών δεν είχα πρόβλημα με την ΑΤΙ, είχα όλα τα άλλα. Κ οι κάρτες της NVidia ψήνονται, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού άμα πεινάσω πετάω και μια μπριζόλα πάνω στην κάρτα μου να ψηθεί! :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...