pantelis16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 θελω να αγορασω ενα cd player με usb και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3 μοντελα : 1)PIONEER DEH2300UB 2)LG LCS700BR 3)SONY CDXGT450U επισεις ολα εχουν γυρω στα 95ε απλος το LG εχει extra bluetooth και χειριστηριο οποιος γνωριζει απο μαρκες και ετσι ας στειλει γιατι επιγει η αγορα ! ευχαριστω !
Rabican Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 δεν κολλαμε σε μαρκες, απλα υπαρχουν καποιες εταιριες που απλα δε θα επρεπε να ασχολουνται με καποια πραγματα. οταν υπαρχουν στο χωρο εξειδικευμενες μαρκες με πολλα χρονια εμπειριας, δεν εχει νοημα να παιρνεις ηχεια sony οταν υπαρχουν Focal, DLS, Helix κλπ....
pantelis16 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 απλος ρε παιδια το LG εχει πολλα περισσοτερα και ειναι στην ιδια τιμη με τα αλλα 2 και με κανει καπως σαν μαρκα ...!
Komorias Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 απλος ρε παιδια το LG εχει πολλα περισσοτερα και ειναι στην ιδια τιμη με τα αλλα 2 και με κανει καπως σαν μαρκα ...! κοιτα δεν δινεις κ πολλα αλλα μην περιμενεις κ πολλα. παρτο το LG που σου δινει κ εξτρα.πιστευω δεν εχεις βαλει ενισχυτες κ καλα ηχεια .....αν ειναι ετσι θα χρειαστεις κ αναλογη πηγη. δεν εχει νοημα να παιρνεις ηχεια sony οταν υπαρχουν Focal, DLS, Helix κλπ.... βαλε κ τα peerless!!!
Navu Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παντελή, αν η χρήση της πηγής είναι απλώς αντικατάσταση του εργοστασιακού καβουρδιστηριού και οδήγηση κάποιων εργοστασιακών ή after-market ηχείων μέσω των ενσωματωμένων ενισχυτών της πηγής, τότε ΟΠΟΙΑ και να προτιμήσεις από τις παραπάνω την ίδια δουλειά θα σου κάνει (για την Pioneer και τη Sony μπορεί να έχω και δοκιμές!). Εφόσον έχουν την ίδια τιμή, καλύτερα να επικεντρωθείς σε παράγοντες όπως εργονομία ή εξοπλισμός. Διαφορές στον ήχο ΔΕ θα μπορέσεις να αντιληφθείς, γιατί απλώς ΔΕΝ υπάρχουν σε αυτή τη μικρή κατηγορία. Δες επίσης αν κάποια από αυτές διαθέτει παραπάνω τους ενός ζεύγους εξόδους προενίσχυσης, καλό είναι να υπάρχουν αν αύριο-μεθαύριο θελήσεις να στήσεις ένα μικρό σύστημα. Αν έχεις τη δυνατότητα, πήγαινε να τις δεις από κοντά, να τις αγγίξεις, να τις δοκιμάσεις... Πχ. ξέρω στάνταρ ότι το πιονέρι είναι σφαίρα στην ανάγνωση και στην αναπαραγωγή από USB, για τις άλλες ίσως χρειάζεται να περιμένεις κάποια δευτερόλεπτα. H Sony εδώ και χρόνια φτιάχνει μόνο mainstream μηχανάκια χωρίς καμία βλέψη για κάτι το ιδιαίτερο ή το high-end, η LG δεν ξέρω καθόλου μα καθόλου τι ψάρια πιάνει, αλλά δεν θα την απέκλεια ως επιλογή στα 95€.
sb01053 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Πήρε γνωστός μου το LG που λες και τα σπάει! Ημουν και εγώ χρόνια "κολλημένος" με την Pioneer αλλά το LG αυτό είναι πολύ ανώτερο σε χαρακτηριστικάαπό το Pioneer μου 4ετίας και διπλάσιας τιμής. Διπλός φωτισμός,USB και Bluetooth είναι πολύ καλά για πηγή κάτω των 100 ευρώ!!!Απο κεί και πέρα, το ηχητικό αποτέλεσμα είναι άλλο κεφάλαιο,καθώς έχει να κάνει με πολλούς διαφορετικούς παράγοντες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.