agipaok Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Υπάρχει κάποιος να έχει χρησιμοποιήσει το iWeb να του κάνω κανά δυο ερωτησουλες ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 γιατι δεν γραφεις κατευθειαν τις αποριες σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ρώτα βρε αδερφέ και βλέπουμε. Chat κάνουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Σωστα...Εχω κανει μια σελιδα ολα καλα ολα ωραια ...Θελω να την κανω upload σε ενα ftp server και πρεπει να την περασω σε ενα φακελο /httpdocs/ αλλα να μπουνε εκει τα αρχεια ολα ενω το Iweb το περναει στο /httpdocs/ονομασια web μου ... Δηλαδη την περναει σε δικο του φακελο ... Θελω να την περασει εκει μεσα τα περιεχομενα ολα και οχι σε καινουργιο φακελο... Δεν ξερω αν σας εδωσα να καταλαβετε...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Βάλε το να αποθηκεύσει τα αρχεία σε ένα φάκελο στο δίσκο σου (πχ σε ένα φάκελο που θα φτιάξεις μέσα στο Documents). Μετά, συνδέσου στον ftp server μόνος σου με κάποια εφαρμογή ftp (πχ Transmit, FileZilla) και ανέβασε με αυτήν τα αρχεία στο φάκελο που προτιμάς στο server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Το ειχα κανει αυτο . Απλα οταν μετα ηθελα ας πουμε να αλλαξω κατι σε μια σελιδα .. να προσθεσω κατι αλλο , κανα σχολιο , καμμια φωτο , μετα το Filezilla για παραδειγμα τα ξαναπερνουσε ολα απο την αρχη ... δεν αλλαζε ας πουμε μονο αυτα που ειχα αλλαξει..! Ενω το iweb οταν το κανει upload αλλαζει μονο αυτα που αλλαχτηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Απ' όσο γνωρίζω, δε γίνεται αυτό. Ένα από τα ελαττώματα του iWeb και ένας από τους λόγους που πήγα σε Wordpress. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι (ή γινόταν και δεν το είχα ανακαλύψει). Νομίζω ότι ο λόγος που δε γίνεται, είναι γιατί το iWeb είναι φτιαγμένο με τη λογική να δουλεύει με το MobileMe και αν και έχει επιλογές να δουλεύει χωρίς αυτό, έχουν τέτοιου τύπου θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Οντως ειναι εκνευριστικο αυτο ... εκανα μια τελευταια προσπαθεια και τελικα παιζει και μεσα απο τον φακελο που το βαζει το Iweb (πολυ καλες πληροφοριες μου ειχε δωσει η εταιρια που μου κανει host) ασχετοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Εγω το εχω ετσι Uploaded with ImageShack.us Ελπιζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Και το αποτέλεσμα ποιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Το αποτελεσμα ειναι οτι το εκανα upload στο web host μου και δουλευει κανονικα και ας το βαζει σε ξεχωριστο φακελο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εντάξει. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως θα γίνει να μην τα βάζει σε ξεχωριστό φάκελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agipaok Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το ξερω ... δεν το βρηκα ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.