hariskar Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν μπορώ να απεγκαταστήσω τα: Microsoft Visual Tools for Applications 2.0 - ENU και Microsoft Visual Tools for Applications 2.0 Runtime. Και στα δύο η απεγκατάσταση προχωράει μέχρι ένα σημείο και μετά κάνει roll back και σταματάει με τα προγράμματα να μένουν ως έχουν. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ
hawkpilot Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν εμφανίζεται κάποιο μήνυμα λάθους? Για ρίξε μιά ματιά και στο application log.
filip123go Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Σε safe mode δοκίμασες..? Επίσης δοκίμασε και με το revo uninstaller pro..
hariskar Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ. Με safe mode βγάζει μύνημα λάθους, δεν ξεκινάει καθόλου η απεγκατάσταση, με το revo uninstaller pro έγιναν τα ίδια, φτάνει η απεγκατάσταση στο σχεδόν τέλος και μετά κάνει roll back, χωρίς μύνημα λάθους.
hariskar Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Από ότι είδα μπήκε με το Corel Draw που πλέον έχω απεγκαταστήσει. Αυτό το πρόγραμμα, όποια έκδοση και αν βάλω, αφήνει πάντα σκουπίδια... Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Στο google δε βρήκα καμία αναφορά στο συγκεκριμένο πρόβλημα, που φαίνεται ότι μόνο εγώ έχω...
ss13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Από ότι είδα μπήκε με το Corel Draw που πλέον έχω απεγκαταστήσει. Αυτό το πρόγραμμα, όποια έκδοση και αν βάλω, αφήνει πάντα σκουπίδια... Μπορώ να κάνω κάτι άλλο; Στο google δε βρήκα καμία αναφορά στο συγκεκριμένο πρόβλημα, που φαίνεται ότι μόνο εγώ έχω... Για ακολούθησε αυτό http://www.windowsbbs.com/other-software/77787-uninstalling-coreldraw-effecting-office-2007-a.html μήπως και λυθεί το προβλημά σου !!
hariskar Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Για ακολούθησε αυτό http://www.windowsbbs.com/other-software/77787-uninstalling-coreldraw-effecting-office-2007-a.html μήπως και λυθεί το προβλημά σου !! Ευχαριστώ, το ακολούθησα και έσβησα όλα όσα λέει. Ελπίζω να μην προκύψει κάποιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.