apostatis Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 καλησπερα εχω την canon hfs21 και τα βιντεο που τραβαει ειναι mts 1920χ1080 τα μονταρω στο edius και τα εξαγω σαν ενα αρχειο mpg και ειναι μιαμιση ωρα οταν βαλω τον σκληρο στο usb της τηλεορασης LE40B650T2W ενω το παιζει κανονικα οταν αρχισω και κανω fast forward μολις φτασει στα 35περιπου λεπτα με γυρναει στην αρχη γιατι γινεται αυτο? στο media player της WD που εχω παιζει κανονικα μονο που σε αυτο το forward ειναι αργο 16χ και με τα πληκτρα next και back δεν αλλαζει τα κεφαλαια του βιντεο αλλα σε παει κατευθειαν σε αλλο βιντεο ενω εχω ορισει κανονικα κεφαλαια απο το edius της τηλεορασης το forward ειναι πολυ γρηγορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 κανεις???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 μηπως βγαινει πολλα gb και δε μπορει να το διαβασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 οχι γιατι εχει διβασει και μεγαλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ωραία κάνε τα .m2ts--> .mkv , μπορει να Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατοτητας του player με αυτά τα αρχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostatis Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ωραία κάνε τα .m2ts--> .mkv , μπορει να Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ασυμβατοτητας του player με αυτά τα αρχεία. με ποιο προγραμμα να το κανω ωστε να μην χαθει καθολου ποιοτητα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.