chrislem Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ από την βάση που έχω να πάρω τα δεδομένα και να τα εμφανίσω σε ένα rave report; Η βάση που χρησιμοποιώ είναι η MySql και η γλώσσα c++ (σε embarcadero). Που θα γράψω το query που θέλω και πώς θα εμφανίσω τα αποτελέσματα στο rave report; Ευχαριστώ πολύ!!
nspyrou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα! Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ από την βάση που έχω να πάρω τα δεδομένα και να τα εμφανίσω σε ένα rave report; Η βάση που χρησιμοποιώ είναι η MySql και η γλώσσα c++ (σε embarcadero). Που θα γράψω το query που θέλω και πώς θα εμφανίσω τα αποτελέσματα στο rave report; Ευχαριστώ πολύ!! Για να παίξεις με τα Rave Reports, θα πρέπει να βάλεις τα αντίστοιχα controls στην φόρμα που σε ενδιαφέρει, ή να τα κάνεις instanciate και να καλέσεις το report μέσω των controls. Βασικά, συνδέεις ένα datasource τύπου, control, με κάποιο TTable ή κάποιο object που κληρονομεί από TCustomADODataset (και όλη τη παρέα της ιεραρχίας γενικά), και το population του dataset γίνεται feed στο Report ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.