temeteron Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, Έκανα φορματ σε έναν υπολογιστή το περίεργο είναι πως μου έβγαλε την κλασική μορφή των windows όσον αφοράει το θέματα και στην επιλογή δεν έχει το στυλ των windows xp. Επίσης δεν έχει εγκατεστημένο τον windows media player. Κάτι σαν να πειράχτηκε και στα Έγραφα μου δεν έχει το φάκελο εικόνες μου. Ξέρει κανείς τι φταίει ;
Vagos_46 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τα windows είναι γνήσια ή κάποια πειραγμένη έκδοση; Έχεις ξανακάνει εγκατάσταση με το συγκεκριμένο cd;
temeteron Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ναι έχω ξανακάνει εγκατάσταση με την συγκεκριμένη έκδοση σε άλλο pc και όλα μια χαρά σε αυτό όμως πρώτη φορά μου έτυχε. Τι κουφό είναι πάλι τούτο ;
Vagos_46 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Το έχω πάθει κι εγώ, με την πρώτη εγκατάσταση κατι να μην δουλεύει σωστά και με δέυτερη απανωτή εγκατάσταση, όλα ρολόι! Μάλλον δεν ''κάθονται'' σωστά τα windows. Είναι απο τις ελάχιστες αναποδιές των xp που μου έχουν φάει αρκετές βραδινές ώρες! Κάνε καθαρή εγκατάσταση, όχι γρήγορο format κ.λ.π
lefta_yparxoun Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ξανακάνε την εγκατάσταση από την αρχή, κάποιο σφάλμα είναι 35 λεπτά κρατάει άλλωστε...
temeteron Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Θα ξανακάνω εγκατάσταση παιδιά όπως είπατε και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.