Προς το περιεχόμενο

Αποστολή Απόρριψης Προσφοράς σε Αγγλικό Πανεπιστήμιο

siropio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

έχω την εξής ερώτηση. Έχω λάβει 2 conditional προσφορές η μια από το Surrey και η άλλη άλλο Αγγλικό Πανεπιστήμιο.

Θα ήθελα να στείλω και στα δύο Acceptance αλλά ύστερα να πω σε ένα από τα δύο έγκαιρα το όχι.

Θέλω να περιμένω για να δω τι θα γίνει με την βαθμολογία μου κλπ γιατί είμαι στο τελευταίο έτος οπότε αν συμβεί κάτι με τις βαθμολογίες και δεν πιάσω το ένα να έχω περισσότερες επιλογές ανοιχτές για το άλλο.

1. Ξέρετε αν στείλω την Acceptance στο Surrey και μετά τους στείλω ότι δε θα πάω τελικά , αν θα υπάρξει πρόβλημα (οικονομικά,νομικά)?

2. Δε θέλω να φάω καμιά θέση σε κανένα που ίσως απορρίφθηκε λόγω του ότι εγώ πέρασα στους επιλαχόντες και μετά να μην πάω κιόλας. Ξέρετε αν θα δημιουργήσω πρόβλημα σε κανέναν αν κάνω το (1) ή υπάρχουν ύστερα και άλλοι που καλύπτουν τις θέσεις σε περιπτώσεις σαν και αυτές?

Στο άλλο Πανεπιστήμιο έχω στείλει ήδη την Acceptance μου.

Δημοσ.

Εισαι απολυτα αναλωσιμος για τα Βρετανικα Πανεπιστημια κ δη για το Surrey. Μια στρατια εχει που περιμενει απο πισω μολις εσυ λακισεις.Κανε αποδοχη κ στελνεις μεηλ αργοτερα οτι δεν πας με κανενα προβλημα.Κανενα απολυτως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εισαι απολυτα αναλωσιμος για τα Βρετανικα Πανεπιστημια κ δη για το Surrey. Μια στρατια εχει που περιμενει απο πισω μολις εσυ λακισεις.Κανε αποδοχη κ στελνεις μεηλ αργοτερα οτι δεν πας με κανενα προβλημα.Κανενα απολυτως.

Thanks Τοξοβόλε, θα το κάνω τελικά.

Εν τω μεταξύ στο Surrey σου κρατούν δωμάτιο με το που υπογράψεις εκτός αν τους στείλεις ότι τελικά δε θες να μείνεις εκεί.

Οπότε όσοι έχετε δηλώσει προσοχή παίδες. Διαβάστε τους όρους καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...