no account Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 έχω ένα παλιό case και ετοιμάζομαι να αγοράσω μια Asrock Socket AM3 880G Pro3 ή μια Asrock Socket AM3 870 Extreme3 όμως δεν έχω αποστάτες για την μητρική αν και νομίζω πως και η παλιά μητρική δεν είχε αποστάτες ανεβάζω μια φώτο να δείτε το case έχει κάτι μικρά 'βουναλάκια' θα υπάρχει πρόβλημα αν βιδώσω την μητρική απευθείας ??? Uploaded with ImageShack.us ευχαριστώ
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ναι, μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με βραχυκυκλώματα και επαφές των backplates. Μην το κάνεις. Βρες αποστάτες...
no account Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 η μητρικη δεν ακουμπαει σιγουρα στο back panel αλλα που μπορω να βρω αποστατες??(καπου διαβασα πως αν το κουτι εχει αυτα τα "βουναλακια" δεν χρειαζετε αποστατες)
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αν είσαι σίγουρος 100% ότι δεν ακουμπάει, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Γείωση θα γίνει κανονικά. Απλά διπλοτσέκαρε τι γίνεται πίσω, μην ακούσεις κανένα τσαααφ! ( Aποστάτες, σε καταστήματα με υπολογιστές, που να έχουν τμήμα service. )
no account Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 wait θα ανεβάσω μια πιο κατατοπιστική φώτο να μου πείτε την γνώμη σας γιατί το φοβαμαι λίγο φώτο: Link
no account Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ΣΟυ προτεινω 100% να μην το κανεις ενταξη τοτε καλητερα να βαλω αποστατες και να εχω το κεφαλι μου ησυχο οταν λεμε καταστημα με servise δηλαδη τι να πω δωστε μου αποστατες ?? μηπως υπαρχει κανενα λινκ?
macabre_sunsets Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τα «βουναλάκια» «παίζουν» τον ρολο των αποστατών. Εάν βάλεις αποστάτες δεν θα σου κουμπώνει καμία PCI κάρτα καθώς επίσης και το πίσω Ι/Ο θα βρίσκει στο κουτί.
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τα βλέπω τα βουναλάκια... χμμ... αν θέλεις βάλ' την πάνω και χωρίς ρεύματα δες με την βοήθεια ενός φακού τι γίνεται πίσω. Αν νομίζει ότι δεν ακουμπάει τίποτα - θα δουλέψει. Αν έχεις αμφιβολίες μην το κάνεις. Θα στεναχωρηθείς ( κατά τα λοιπά αποποιούμαι ευθύνες - ότι είπα στο #2 )
no account Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 με το ματι που το βλεπω ειμαι 99% οτι δεν θα ακουμπαει τιποτα.εκει που ακουμπουν οι αποστατες με την μητρικη,δεν θα συμβει τιποτα ετσι? με τι βιδες την βιδώνω επανω?? γιατι μαλλον τις εχω χασει οτι να 'ναι?? Τα «βουναλάκια» «παίζουν» τον ρολο των αποστατών. Εάν βάλεις αποστάτες δεν θα σου κουμπώνει καμία PCI κάρτα καθώς επίσης και το πίσω Ι/Ο θα βρίσκει στο κουτί. εχεις ενα δικιο εδω αν προσθεσω αποστατες δεν κουμπωνουν οι pci τοτε μαλλον θα ειναι χωρις αποστατες
Doc1355 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Tασο αν βάλει αποστάτες θα έχει πρόβλημα με το I/O panel
no account Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 λογικά 5Χ6 πρέπει να παίρνουν τα βουναλάκια. σιγουρα μπορω να βρω τι μεγεθος βιδες περνει αυτο που θελω να πω εγω ειναι για το υλικο της βιδας που θα μπει πρεπει να ειναι κατι σιγκεκριμενο ή απλα βιδες που να μπαίνουν? δοκιμασα τις M3.0 και ταιριαζουν και εχω ακριβος 6 αρα ειμαστε comple
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παιδιά έχω δει κουτάκια της TT που και βουναλάκια είχαν και αποστάτες ήθελαν για να έρθουν σωστά τα I/O και οι PCI - γι' αυτό το λέω. Τώρα αν κάποια είναι αρκετά ψηλά με τα βουναλάκια - μπορεί - δεν μου έχει τύχει edit: Βάλε Μ3.0 then - όλες αγώγιμες είναι
lionheart75 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Είχα παλιότερα ένα case (Thermaltake Mozart htpc case) το οποίο είχε τα εν λόγω βουναλάκια. Δεν έμπαιναν αποστάτες και μάλιστα (αν και είχα καβάτζα απο άλλο κουτί) δεν βίδωναν καν (μικρότερη διατομή 5.0mm αν δεν κάνω λάθος). Η μητρική τελικά έμπαινε απευθείας πάνω στα βουναλάκια και βίδωνε κανονικά με τις flat βίδες των 5.0mm (όχι τις 6.0mm) και κούμπωναν κανονικά οι Pci και το i/o της μητρικής. Συμφωνώ λοιπόν απόλυτα με όσα είπε ο macabre_sunsets.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.