InsertCoinToJoi Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κατανοω, σεβομαι, δεχομαι, κανω πισω για το Λαθος που έκαναν! Δεν θα διεκδικήσω ουτε με ενα απλο e-mail την παραγγελια που εκανα γιατι το ηξερα απο την αρχη οτι κατι παει στραβα με την τιμη... ΑΛΛΑ... ενα ΣΟΒΑΡΟ και αξιοπιστο καταστημα κατα την ταπεινη προσωπικη μου αποψη ΟΦΕΙΛΕΙ να με ενημερωσει οτι δεν θα εκτελεστει η παραγγελια για τον οποιοδηποτε λογο. Αν με γραφουν μια φορα στα @@ τους, εγω σαν πελατης θα τους γραφω χιλιες. Δεν κοστιζει τιποτα ενα απλο mail σε οσους ειχαν παραγγειλει.
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Τα συμπεράσματα δικά σας Χώρα Ταϊβάν. Dell Ordered To Honor $15 LCD Monitor Price Mistake, Set To Lose $19 Million. Αλλά εδώ τρώμε μπανάνες ... η dell παιζει να το κανε και επιτηδες. ειναι η καλυτερη δυνατη διαφημιση που μπορει να κανει καποιος το ειχε κανε και ενα ξενοδοχειο στην ιταλια αυτο. ειχε χρεωσει 0,1 ευρω την βραδια
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Όσον αφορά τα λάθη και τα "λάθη", ναι στα μεγάλα μονοπώλεια δε θα χαριστείς, γιατί πολύ απλά 9 στα 10 λάθη δεν είναι από ανθπρώπινο παραάγοντα τόσο, όσο από πωλητικές τους για να τραβάνε κόσμο και να κρατάνε τα λεφτά του δεσμευμένα σε πιστωτικά κλπ Ναι εκει φαινεται οτι ειναι για να τραβαει κοσμο γιατι η τιμη ειναι μεν καλη αλλα μεσα σε λογικα πλαισια.ο κραχτης δηλαδη για το καθε μεγαλο καταστημα θα ειναι να κανουν δηθεν ενα λαθος και ενα προιον που εχει 200 να το βαλουν 130.οταν ομως ενα προιον κανει 200 και το βαλουν 20 τοτε φαινεται οτι ειναι λαθος και οχι κραχτης. Σε εμένα το πλαισιο παλια... μα πολύ παλιά μιλάμε είχε κάνει λαθος στην τιμή λαπτοπ που από 3000 το είχε 1400! ... και μετά από διάλογο το πήρα 1400... το τιμολόγιο έγραφε 60% έκπτωση!!!!!! ενταξει δεν θα πεσει εξω το πλαισιο.και αν ηθελαν να μην στο δωσουν δεν θα στο διναν πιστευω. Το θέμα θα ήταν να δει κάποιος νομικά τι ισχύει. Υπάρχει κάποιος νόμος δηλαδή που να θεωρεί πως η αναγραφή τιμοκαταλόγου σε sites ή οι πληροφορίες που αναρτούν είναι δεσμευτικές απο μεριάς ιδιοκτήτη? Επειδή όμως ζούμε στο Ελλάντα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια νομοθεσία και έγκειται στην διακριτική ευκαίρια του ιδιοκτήτη να αποφασίσει τι θα κάνει. ΟΚ. Ανθρώπινο λάθος. Άντε να δεχθεί να πουλήσει κόστος και μέχρι εκεί. χλωμο το κοβω να υπαρχει κατι.και θα το θεωρουσα παραλογο να υπαρχει κατι γιατι φανταστειτε να εισασταν εσεις στην θεση του κυριου και ξαφνικα να σε υποχρεωναν να τις πουλησεις τοσο.αμεσως δηλωνες πτωχευση και πανε ολα για ενα λαθος που μπορει να εκανε καλλιστα καποιος υπαλληλος.οκ να την εδινε κοστος οκ αλλα τετοια τιμη ειναι δωρεαν και απειρες φορες κατω απο το κοστος Αν ήμασταν στην Αμερική με τη γνωστή δικομανία των Αμερικανών, μπορεί και να το έπαιρνε! Εδώ σε φυλακίζουν αν χτυπήσεις τον κλέφτη που είναι σπίτι σου ή ακόμα χειρότερα αν πας να κουτουπόσεις την καμαριέρα σου παρότι είσαι ο τιτανοτεράστιος παγκοσμίως!!! μερικα πραγματα ειναι δικαια αλλα οχι.εχουν γινει πολλα παραξενα και δυστυχως καποιοι stupid δικαστες εβαλαν τον ιδιοκτητη να πληρωσει.παραδεγιμα σε ενα club μια γυναικα δεν ειχε να πληρωσει πηγε να φυγει απο το παραθυρο του μπανιου επεσε και εσπασε κατι.εκανε μυνηση στον ιδιοκτητη και ο δικαστης εβαλε τον ιδιοκτητη να πληρωσει αποζημιωση.αποζημιωση επειδη η αλλη δεν ειχε να πληρωσει και εφυγε απο το παραθυρο?ποσο ηλιθια μπορει να ηταν να ζηταει και τα ρεστα.αλλα ετσι εχουμε γινει.ζωα.οτι μπορουμε να αρπαξουμε.και δυστυχως και ο δικαστης αλλο ζωο απο εκει φιλε, εκανες ενα λαθος. στην Αμερικη αν μπει κλεφτης στο σπιτι σου, εχεις καθε δικαιωμα να τον κανεις κοσκινο οχι με δικανο, οχι με Καλασνικοφ, αλλα και με το πολυβολο το Ραμπο ακομα, αν εχεις. Στην γα***λα την Ελλαδα μονο βαλανε φυλακη τον 88χρονο που αμυνομενος με μαχαιρι σκοτωσε εναν απο τους δυο αλλοδαπους που μπηκαν να τον ληστεψουν. ελλαδισταν.το εχουμε πει. Κατανοω, σεβομαι, δεχομαι, κανω πισω για το Λαθος που έκαναν! Δεν θα διεκδικήσω ουτε με ενα απλο e-mail την παραγγελια που εκανα γιατι το ηξερα απο την αρχη οτι κατι παει στραβα με την τιμη... ΑΛΛΑ... ενα ΣΟΒΑΡΟ και αξιοπιστο καταστημα κατα την ταπεινη προσωπικη μου αποψη ΟΦΕΙΛΕΙ να με ενημερωσει οτι δεν θα εκτελεστει η παραγγελια για τον οποιοδηποτε λογο. Αν με γραφουν μια φορα στα @@ τους, εγω σαν πελατης θα τους γραφω χιλιες. Δεν κοστιζει τιποτα ενα απλο mail σε οσους ειχαν παραγγειλει. ναι θα μπορουσαν να ειχαν κατσει να στειλουν και 100 email.δεν κοστιζει.αυτος ειπε οκ δεν απανταμε σε 100 email και θα καταλαβουν οτι ειναι λαθος.
freedubus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Hal9000, 3 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Hal9000, 3 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.