tigersgate6 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Τι εγινε ρε παιδια εστειλαν σε ολους σας ακυρωτικο ? δεν μου εχουν στειλει κατι εμενα ουτε μια ενημερωση ...οπως θα επρεπε τουλαχιστον ...μονο και μονο απο αυτο δειχνουν την σοβαροτητα του καταστηματος τους οπως προειπαν μερικοι φιλοι πιο πανω ....
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Τι εγινε ρε παιδια εστειλαν σε ολους σας ακυρωτικο ? δεν μου εχουν στειλει κατι εμενα ουτε μια ενημερωση ...οπως θα επρεπε τουλαχιστον ...μονο και μονο απο αυτο δειχνουν την σοβαροτητα του καταστηματος τους οπως προειπαν μερικοι φιλοι πιο πανω .... Απλά θα κάνω τον "συνήγορο του διαβόλου" Έχεις μαγαζί και 1 προϊόν που πουλάει 1-2 κομμάτια στα 469 ευρώ, από λάθος αλλάζει η τιμή του στα 46 Ευρώ και μέσα σε 4-6 ώρες βλέπεις παραγγελίες 100 κομμάτια για το προϊόν αυτό. Νομίζεις θα ασχοληθούν να τους ενημερώσουν όλους ? Τους πρώτους 10 θα πήραν και πολλούς λέω Και ειδικά αν κάποιος δεν έχει αρκεστεί στην μία αλλά παράγγειλε 2-3 εκεί είναι που δεν θα ασχολήθηκαν καν.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εγώ λέω να επιμένετε. Οι μαλακίες πληρώνονται.
tigersgate6 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Απλά θα κάνω τον "συνήγορο του διαβόλου" Έχεις μαγαζί και 1 προϊόν που πουλάει 1-2 κομμάτια στα 469 ευρώ, από λάθος αλλάζει η τιμή του στα 46 Ευρώ και μέσα σε 4-6 ώρες βλέπεις παραγγελίες 100 κομμάτια για το προϊόν αυτό. Νομίζεις θα ασχοληθούν να τους ενημερώσουν όλους ? Τους πρώτους 10 θα πήραν και πολλούς λέω Και ειδικά αν κάποιος δεν έχει αρκεστεί στην μία αλλά παράγγειλε 2-3 εκεί είναι που δεν θα ασχολήθηκαν καν. Ειπες πως θα κανεις το συνηγορο του διαβολου και καλα κανεις ... Ομως ενας σωστος επαγγελματιας οφειλει να ενημερωσει τον πελατη του για την εξελιξη της παραγγελιας του ακομα και οταν υπαρχει καποιο λαθος σε αυτη αλλα τι ψαχνω να βρω τωρα εδω στο Ελλαδισταν ? Αυτο το λινκ θα ειναι χρησιμο για αρκετους στο κοντινο μελλον http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=511386 ...και για να μην φαινομαι τοσο αρνητικος αληθεια αν το μαγαζακι αυτο αντι για 46 ευρω ειχε κατα λαθος βαλει τιμη 4690 και εγω ημουν στοκος απο αγορες ποιος μου εγγυαται οτι θα με ενημερωνε οτι η πραγματικη τιμη ειναι 469 ??? :mrgreen: παντα συμφωνα με την τακτικη που ακολουθει και πανω απο ολα την σοβαροτητα
George! Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Γνώμη μου είναι ότι όσοι κάνατε παραγγελία πρέπει να το κυνηγήσετε! Γιατί δεν μπορεί κάποιοι να κάνετε καταγγελίες μόνο στον Παπασωτηρίου(που έδωσε και δωροεπιταγή 10€) και εδώ να κάνετε τα στραβά μάτια. *το παράδειγμα του Παπασωτηρίου είναι τυχαίο και μάλιστα τότε είχα κάνει κι εγώ παραγγελία 6 παιχνίδια από τα οποία δεν μου ήρθε κανένα!!!
papaniki Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τι έγινε τελικά με την παραγγελία σας παιδιά? Κατάφερε κανείς να παραλάβει?Το κυνηγήσατε? έτσι απο περιέργεια δλδ..
InsertCoinToJoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ουτε καν ακυρο! σαν να μην παρηγγειλα ΠΟΤΕ!
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γνώμη μου είναι ότι όσοι κάνατε παραγγελία πρέπει να το κυνηγήσετε! Γιατί δεν μπορεί κάποιοι να κάνετε καταγγελίες μόνο στον Παπασωτηρίου(που έδωσε και δωροεπιταγή 10€) και εδώ να κάνετε τα στραβά μάτια. *το παράδειγμα του Παπασωτηρίου είναι τυχαίο και μάλιστα τότε είχα κάνει κι εγώ παραγγελία 6 παιχνίδια από τα οποία δεν μου ήρθε κανένα!!! σοβαρευτειτε.επειδη εγινε ενα λαθος θα δωσει αυτος την φωτογραφικη στα 46 ευρω?/τι κυνηγηστε το ?τι ειναι μισο κιλο πατατες να το κανουμε παζαρι???
plpapadopoulos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Συμφωνώ με τον poulino. Κάνει καραμπάμ ότι πρόκειται για λάθος (λείπει το 3ο ψηφίο) και όχι για κάτι που έγινε επίτηδες ή παραπλανητικά... ΟΚ με τις προσφορές, αλλά ας είμαστε λογικοί κάποιες φορές.
George! Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Και άλλοι κάνουν τέτοια "λάθη" με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός από καταγγελίες και να πέφτουν όλοι να τους φάνε, εδώ δηλαδή επειδή δεν είναι κάποια μεγάλη αλύσιδα πρέπει να του χαριστούν;
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Και άλλοι κάνουν τέτοια "λάθη" με αποτέλεσμα να γίνεται χαμός από καταγγελίες και να πέφτουν όλοι να τους φάνε, εδώ δηλαδή επειδή δεν είναι κάποια μεγάλη αλύσιδα πρέπει να του χαριστούν; το κλασσικο του ελληναρα.οπου δει λαθος να παει να βγαλει κερδος.αλλο 5-10 ευρω διαφορα και αλλο για 40 φορες πανω την τιμη.και λαθη γινονται. αλλα ζωα ειναι αυτοι που λες οτι κανουν καταγγελιες γιατι ο ελληνας ειναι ο γυφτακος που προσπαθει να κερδισει απο τα παντα εκμεταλευομενος το λαθος του αλλου.η σημερινη ελλαδα.αντι να πουμε εγινε λαθος παιδια ολοι επεσαν να κανουν παραγγελιες 20 κομματια.
newtech Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 το κλασσικο του ελληναρα.οπου δει λαθος να παει να βγαλει κερδος.αλλο 5-10 ευρω διαφορα και αλλο για 40 φορες πανω την τιμη.και λαθη γινονται. αλλα ζωα ειναι αυτοι που λες οτι κανουν καταγγελιες γιατι ο ελληνας ειναι ο γυφτακος που προσπαθει να κερδισει απο τα παντα εκμεταλευομενος το λαθος του αλλου.η σημερινη ελλαδα.αντι να πουμε εγινε λαθος παιδια ολοι επεσαν να κανουν παραγγελιες 20 κομματια. Εγω πληρωσα με πιστοτικη φιλε μου.. Γιατι να μην λαβω το προιον? Δεν καταλαβα δηλαδη τι θα πει λαθος? Ξαναλεω οταν παραγγιλω εγω κατι ακριβοτερα.. και το βρω αλλου φτινοτερα.. του λεω.. ελα φιλε λαθος ρε συ.. δωσε τα λεφτα πισω? Η φωτογραφικη δεν ειναι καινουριο μοντελο.. συγουρα η τιμη ειναι παρα πολυ χαμιλη αλλα ετσι αγωρασα και εγω στα 2/5 της τιμης την G1!!! Οταν υπογραψω εγω μια συμφωνια δηλαδη μπορω να πω σορρυ λαθος? Υγ. Τα λεφτα ακομα να τα παρω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.