Προς το περιεχόμενο

Canon EOS 1100D Body 46 ευρω

Johnpaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ψωνήσει από τον καλαβρέντζο στην Αθήνα. Είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό μαγαζί, με σοβαρούς επαγγελματίες. Έγινε ένα λάθος(που σε όλους μπορεί να συμβεί). Ας μην είμαστε εκμεταλευτές των καταστάσεων. Δεν νομίζω ότι ήθελε να φτιάξει mail lists με μια τόσο εξευτελιστική τιμή σε κάτι που δεν διαφημίζεται κιώλας καλά καλά.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, βλέπεις μια DSLR κοστίζει 46 Ευρώ ενώ το αμέσως επόμενο κατάστημα στην Ελλάδα την έχει 460 ευρώ, θεωρείς πώς είναι πρσφορά και παραγγέλνεις μάλιστα 2-3 ? Εδώ δεν έχει γίνει τίποτα από πρόστιμα σε άλλες περιπτώσεις και θα απαιτήσεις τώρα να σου δώσουν την μηχανή 300-400% κάτω από τον ανταγωνισμό ? Με 46 ευρώ δεν παίρνεις ούτε ψηφιακή compact από Κινέζο, όχι DSLR Canon. Μαζί σου στο θέμα των καταγγελιών αλλά ο κόσμος πρέπει να έχει και καταναλωτική συνείδηση. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα έκανε μπάμ ότι πρόκειται για λάθος.

Ναι πολύ σοβαρά το λέω,όντας κάτοχος dslr εδώ και κάποια χρόνια.

Ναι πολύ άνετα θα είχα παραγγείλει 2-3, για τους λόγους που ανέφερα.

Δε γνωρίζω αν ο κυριος καλαβρετζος πως λέγεται,ή ο κύριος αντόραμα, ή ο κύριος κατερελος ή ο κύριος Χ εχουν ανάγκη απο διαφήμιση ή οχι.

Μεταξύ μας; ποσώς με ενδιαφέρει.

Διότι με τη λογική αυτή,είχε ανάγκη το πλαίσιο ή το ισοπ ή παρεμφερή ονλαιν καταστήματα όταν κάναν τέτοια "λάθη" ενίοτε; Οχι,σου απαντώ.

Δε λέω είναι ανήθικο να εκμεταλλεύεται κανείς τέτοιες καταστάσεις,αλλά πολλά καταστήματα με τα "λάθη" και τα λάθη τους ωθούν απο μόνα τους το κόσμο σε αυτό.

Κάποιος κάποια στιγμή θα την πληρώσει.Οταν λοιπόν την πληρώσουν μια φορά,θα διπλοελέγχουν το τι ανεβάζουν στα e-shops τους.

Και μάλιστα όταν νομικά εχουν την άνεση να κάνουν "λάθη" , βλ. στα διαφημιστικά έντυπα το "η εταιρία δε φέρει ευθύνη επι των τιμών που αναγράφονται στο διαφ. φυλλάδιο λόγω εκτύπωσης" (το λεω χύμα,δε θυμάμαι πως ειναι ακριβώς) , τότε πραγματικα δε δίνω δεκάρα.

Ας μάθουμε να είμαστε σωστοί και να μην κάνουμε λάθη ή "λάθη".

Αυτά απο μένα και συγνώμμη για το περίπου οφτοπικ.

Δημοσ.

Εγω πληρωσα με ΚΑΡΤΑ!

Ναι πολύ σοβαρά το λέω,όντας κάτοχος dslr εδώ και κάποια χρόνια.

Ναι πολύ άνετα θα είχα παραγγείλει 2-3, για τους λόγους που ανέφερα.

Δε γνωρίζω αν ο κυριος καλαβρετζος πως λέγεται,ή ο κύριος αντόραμα, ή ο κύριος κατερελος ή ο κύριος Χ εχουν ανάγκη απο διαφήμιση ή οχι.

Μεταξύ μας; ποσώς με ενδιαφέρει.

Διότι με τη λογική αυτή,είχε ανάγκη το πλαίσιο ή το ισοπ ή παρεμφερή ονλαιν καταστήματα όταν κάναν τέτοια "λάθη" ενίοτε; Οχι,σου απαντώ.

Δε λέω είναι ανήθικο να εκμεταλλεύεται κανείς τέτοιες καταστάσεις,αλλά πολλά καταστήματα με τα "λάθη" και τα λάθη τους ωθούν απο μόνα τους το κόσμο σε αυτό.

Κάποιος κάποια στιγμή θα την πληρώσει.Οταν λοιπόν την πληρώσουν μια φορά,θα διπλοελέγχουν το τι ανεβάζουν στα e-shops τους.

Και μάλιστα όταν νομικά εχουν την άνεση να κάνουν "λάθη" , βλ. στα διαφημιστικά έντυπα το "η εταιρία δε φέρει ευθύνη επι των τιμών που αναγράφονται στο διαφ. φυλλάδιο λόγω εκτύπωσης" (το λεω χύμα,δε θυμάμαι πως ειναι ακριβώς) , τότε πραγματικα δε δίνω δεκάρα.

Ας μάθουμε να είμαστε σωστοί και να μην κάνουμε λάθη ή "λάθη".

Αυτά απο μένα και συγνώμμη για το περίπου οφτοπικ.

Να πω εγω αυτο.. Οταν υπογραψω μια συμφονια.. επιδει εκανα ΛΑΘΟΣ και δεν εχει αλλους ορους απο οτι πιστευω.. μου λενε.. ενταξει μορε μην πληρωσεις?

Τα λαθη πληρωνονται!!! με το multirama ειχα την ιδια εμπιρια και την μηχανη (αξιας 550) μου την εδωσαν 250.

Δημοσ.

Εγω πληρωσα με ΚΑΡΤΑ!

Να πω εγω αυτο.. Οταν υπογραψω μια συμφονια.. επιδει εκανα ΛΑΘΟΣ και δεν εχει αλλους ορους απο οτι πιστευω.. μου λενε.. ενταξει μορε μην πληρωσεις?

Τα λαθη πληρωνονται!!! με το multirama ειχα την ιδια εμπιρια και την μηχανη (αξιας 550) μου την εδωσαν 250.

την panasonic lumix dmc g1 λες?

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάρεις εσύ γιατί μπορεί να σου έρθει με την κανονική τιμή ;P

χαχαχαχαχα ουτε για πλακα!

αφου ολοι ξερουμε οτι θα παρουμε το μαλλι της γριας!

Δημοσ.

την panasonic lumix dmc g1 λες?

Ναι

το περιεργο ειναι οτι...

ουτε e-mail

ουτε τηλεφωνο ακυρωσης!

ουτε σε αυτο τον κοπο λετε να μην μπουν?

Εγω ελαβα κανονικα

ΚΑΛΗΜΡΕΡΑ ΣΑΣ .

χτες αλλαζαμε τιμες σε ολα τα προιοντα τησ canon και εγιναν καποια

λαθη .

Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Δημοσ.

η panasonic δεν ηταν λαθος ηταν κανονικη προσφορα. :rolleyes:

Ξερω ατομο απο μεσα.. λαθος ηταν.. ειχαν 200 τεμαχια και το καταλαβαν στα 64 και το σταματησαν!

Δημοσ.

(numpad error)

Αν και δε συμφωνώ με αυτούς που πήγαν να τσιμπήσουν στις προφανέστατα λάθος τιμές,

...Jesus Christ.!!!

Ακου numpad error!

Πόσο δύσκολο είναι να δίνεις λίγη προσοχή στο πιο σημαντικό σημείο του e-shop;

Δημοσ.

Αν και δε συμφωνώ με αυτούς που πήγαν να τσιμπήσουν στις προφανέστατα λάθος τιμές,

...Jesus Christ.!!!

Ακου numpad error!

Πόσο δύσκολο είναι να δίνεις λίγη προσοχή στο πιο σημαντικό σημείο του e-shop;

Για αλλη φωτοφραφικη λεμε τωρα.. που τις εδωσαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στα 2/5 τις τιμης!

εγω να δω θα παρω πισω τα λεφτα μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...