Neo106 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Στο skroutz παντως εχουν καλες αξιολογησεις. Εγω απλως εβαλα x σε ΔΟΥ και Εφορια και για email, αυτο που εχω για πηγαινει η σαβουρα.
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Σοβαρά τώρα περιμένετε να την πάρετε σε αυτή την τιμή ? Είτε πρόκειται για λάθος καταστήματος είτε κάτι άλλο παίζει και προσωπικά δεν θα μπώ σε διαδικασία να στείλω τα στοιχεία μου.
skatopaido Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 epic fail φαινεται να ειναι αλλα πηρα (παρήγγειλα) και εγω δυο
VasilisEEE Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ακόμα δεν το έχουν διορθώσει ! Άλλη μια παραγγελία και από εμένα...
Orifiel Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Με τίποτα να κοστίζει 46 ευρώ αλλά και αν κόστιζε 460 ευρώ είναι κλοπή..! Ενημερώστε αν μάθει κάποιος, κάτι. αυτες κοστιζουν λογικα 350 ευρω με φακο.. λολ
newtech Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Εγώ πήρα μία. Για να δουμε Στο skroutz παντως εχουν καλες αξιολογησεις. Εγω απλως εβαλα x σε ΔΟΥ και Εφορια και για email, αυτο που εχω για πηγαινει η σαβουρα. Δεν ειναι απατεωνες.. απλα καναν λαθος! Δεν νομιζω οτι θα δωσουν μηχανη με 300ευρω τουλαχιστον ζιμια για αυτους.. και μαλιστα οπως ξερω μερικους αγωρασαν και 3-4 τεμαχια για μεταποληση!
disqualified Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Προφανώς λείπει ένα μηδενικό... Αλλιως θα αγοράσω καμμια 10ρια. τελικα ενα 9αρι ελειπε LOL
LOULATRANS Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Με τίποτα να κοστίζει 46 ευρώ αλλά και αν κόστιζε 460 ευρώ είναι κλοπή..! Ενημερώστε αν μάθει κάποιος, κάτι. αυτες κοστιζουν λογικα 350 ευρω με φακο.. λολ ειναι καινουριο μοντελο ,με βιντεο,και κοστιζει τουλαχιστον 450.εδω την 1000αρα δινουν 350 που ειναι βασικο μοντελο,χωρις τιποτα εξτρα
Orifiel Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Το μαγαζί το γνωρίζω από τότε που σπούδαζα φωτογραφία 1999.. Δεν είναι σκάρτο, απλά έκαναν ένα λάθος και εύχομαι όχι μεγάλο.
kanesaxo Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Eγω λεω να βρείτε τρόπο να πιέσετε,λάθος ξελάθος και να πάρετε όλοι τις μηχανές σας στη τιμή που τις κλείσατε μέσω νετ. Για να μάθουν να ειναι σωστοί την επομενη φορά. Διότι εχει αποδειχθεί,πως πολλά καταστήματα το κάνουν επίτηδες αυτο...
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Eγω λεω να βρείτε τρόπο να πιέσετε,λάθος ξελάθος και να πάρετε όλοι τις μηχανές σας στη τιμή που τις κλείσατε μέσω νετ. Για να μάθουν να ειναι σωστοί την επομενη φορά. Διότι εχει αποδειχθεί,πως πολλά καταστήματα το κάνουν επίτηδες αυτο... Σοβαρά τώρα, βλέπεις μια DSLR κοστίζει 46 Ευρώ ενώ το αμέσως επόμενο κατάστημα στην Ελλάδα την έχει 460 ευρώ, θεωρείς πώς είναι πρσφορά και παραγγέλνεις μάλιστα 2-3 ? Εδώ δεν έχει γίνει τίποτα από πρόστιμα σε άλλες περιπτώσεις και θα απαιτήσεις τώρα να σου δώσουν την μηχανή 300-400% κάτω από τον ανταγωνισμό ? Με 46 ευρώ δεν παίρνεις ούτε ψηφιακή compact από Κινέζο, όχι DSLR Canon. Μαζί σου στο θέμα των καταγγελιών αλλά ο κόσμος πρέπει να έχει και καταναλωτική συνείδηση. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα έκανε μπάμ ότι πρόκειται για λάθος.
osalonikios Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Eγω λεω να βρείτε τρόπο να πιέσετε,λάθος ξελάθος και να πάρετε όλοι τις μηχανές σας στη τιμή που τις κλείσατε μέσω νετ. Για να μάθουν να ειναι σωστοί την επομενη φορά. Διότι εχει αποδειχθεί,πως πολλά καταστήματα το κάνουν επίτηδες αυτο... Οπως δεν είναι ηθικό να σε κοροιδεύουν μαγαζιά με δήθεν "προσφορές" έτσι και τώρα δεν ειναι σωστό πιστεύω να εκμεταλλευτείς ένα καταφανέσταστο λάθος (στο 1/10 της τιμής!!!) ενος καταστήματος που απο ότι διαβασα δεν εχει δώσει τετοια δικαιώματα στο παρελθόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.