Προς το περιεχόμενο

Canon EOS 1100D Body 46 ευρω

Johnpaok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να μεγαλώσουν την mailing list τους θέλουν;

Άσε που βάζεις ένα προϊόν στο καλάθι και μετά βγάζει δύο... ότι να ναι μαγαζί γτπ.

Δημοσ.

καλα ρε παιδια εμενα γιατι μου βαζει αυτοματα ως παραληπτη εναν τυπο απο τις σερρες?

Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτός ο τύπος είμαι εγώ ?

...

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ.

όντως εσύ είσαι ,προφανώς έδωσες το λινκ με αποθηκευμένες μέσα τις πληροφορίες σου.

Μεγάλη μούφα το κατάστημα τους ,εκτός αν κάποιος μέσα από εδώ μας κοροιδέυει .

Δημοσ.

όντως εσύ είσαι ,προφανώς έδωσες το λινκ με αποθηκευμένες μέσα τις πληροφορίες σου.

Εγώ δεν έδωσα κανέναν link

Εκτός και αν ο Johnpaok είναι από Σέρρες

Δημοσ.

όντως

....τι γίνεται εδώ?!!!

τα στοιχεία είναι δικά σου!! κατί παίζει...mods κάντε edit το αρχικό ποστ γιατί προβάλονται τα στοιχεία του μέλους moldovan

Δημοσ.

Εμένα για κάποιο λόγο μου έχουν έρθει 6 mail "διαδικασίας παραγγελίας" και συνεχίζουν...Ελπίζω να μην είναι αυτό που νομίζω

Δημοσ.

Παρακαλώ να μη σβηστεί κάτι από το παρόν .

Johnpaok μην άγχεσαι , δικά μου είναι τα στοιχεία . Έκανα παραγγελία και για κάποιο λόγο κρατήθηκαν στο site τους όπως φαίνεται .

Δημοσ.

molodovan20, έχεις account στο συγκεκριμένο e-shop; Υποπτεύομαι ότι υπάρχει χοντρό πρόβλημα ασφαλείας/υλοποίησης στα PHP scripts που χρησιμοποιεί το e-shop αυτό και βγήκε στην επιφάνεια λόγω του αρχικού link που πόσταρε ο topic starter και το οποίο περιείχε sessionid παράμετρο στο URL.

Επικοινώνησε με το κατάστημα άμεσα για να ακυρώσεις τυχόν παραγγελίες που έκαναν όσοι χρησιμοποίησαν κατά λάθος το account σου, κάνοντας κλικ μέσω του link αυτού. Ρίξ' τους κι ένα ξεχε.... για την τρυπάρα που έχουν στην πλατφόρμα τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...