Προς το περιεχόμενο

νεο psp , update και psn

blacksuede

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παρέλαβα σήμερα το psp go από τα seven, χάρηκα γιατί είχε fw 5.70 και

τελικά μέχρι να γυρίσω σπίτι το κανόνισε ο αδερφός μου και πλέον έχω 6.39...

Downgrade παίζει να γίνει απο αυτήν ή μέχρι στιγμής μέχρι την 6.38???

επίσης από τη στιγμή που μπει cfw χάνεται εντελώς η πρόσβαση στο psn?

Κάποιος καλός και κατανοητός οδηγός υπάρχει? το pspgr είναι αστέρι αλλά με

πονοκεφαλιάζει λίγο...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

http://www.pspgr.net θα βρείς ότι ψάχνεις...

οfftopic: Φιλε gherudos σε εχω παρατηρησει σε πολλα threads που αφορουν το psp και διαπιστωσα οτι συνεχεια ποσταρεις αυτη τη σελιδα διχως να δινεις βασικες λεπτομερειες για το προβλημα του θεματος.Δε θελω να γινω σπαστικος, αλλα δε νομιζεις οτι αυτο βρισκεται στα ορια του spamm και του ενοχλητικου;Φιλικα παντα. ^_^

Για σενα φιλε blacksuede, σου προτεινω να κοιταξεις και λιγο εδω http://www.psp-hacks.com/2011/05/24/psp-firmware-6-39-released-6-3x-downgrader-updated/ Αν ξερεις λιγο αγγλικα νομιζω πως θα βγαλεις ακρη, αν οχι εδω ειμαστε. :)

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο, είμαι spammer, για σένα είναι καλύτερο να πιάσω έναν έναν τους οδηγούς που έχω γράψει και συγκεντρώσει σε ένα μέρος και να τους αναρτώ σε κάθε forum ξεχωριστά και μετά από λίγο να χάνονται.

Δημοσ.

καλά δεν υπαρχεί λόγος να τσακώνεστε, το pspgr το ξέρω είμαι κ μέλος αλλά θέλει λίγο υπομονή...

ευχαριστώ και τους δύο πάντως...

Αν καταφέρω να περάσω cfw, θα μπορέσω όποτε ανεβεί το store να πάρω τα δέκα δωρεάν παιχνίδια,

ή απλά το ξεχνάω και ψάχνω τα πάντα στα τορρεντάδικα?

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο, είμαι spammer, για σένα είναι καλύτερο να πιάσω έναν έναν τους οδηγούς που έχω γράψει και συγκεντρώσει σε ένα μέρος και να τους αναρτώ σε κάθε forum ξεχωριστά και μετά από λίγο να χάνονται.

Ειμαι και εγω μελος του pspgr.net(με το ιδιο ψευδονυμο...μπορεις να το διαπιστωσεις) και αγνωριζω οτι εχεις κανει πολυ καλη δουλεια με το site.Συγγνωμη αν φανηκα "επιθετικος" απλα θεωρησα οτι θα ηταν καλυτερο να απανταμε δινοντας αμεση λυση στο προβλημα του συμφορουμιτη και οχι απλα δινοντας του μια γενικη διευθυνση αφηνοντας τον να ψαχνει ασκοπα.Ισως παρασυρθηκα οταν ειπα οτι spammareis(το ειπα επειδη εισαι διοικητικο μελος στο pspgr), και φυσικα δεν μπορεις να αναρτεις τους οδηγους σε καθε forum.Kαι παλι συγγνωμη αν σε εκνευρισα, απλα εκανα μια διαπιστωση. :)

καλά δεν υπαρχεί λόγος να τσακώνεστε, το pspgr το ξέρω είμαι κ μέλος αλλά θέλει λίγο υπομονή...

ευχαριστώ και τους δύο πάντως...

Αν καταφέρω να περάσω cfw, θα μπορέσω όποτε ανεβεί το store να πάρω τα δέκα δωρεάν παιχνίδια,

ή απλά το ξεχνάω και ψάχνω τα πάντα στα τορρεντάδικα?

Νομιζω οτι δε θα μπορεσεις να παρεις τα δωρεαν παιχνιδια.Ηξερα οτι για παλιοτερα cfw π.χ. gen 5.50 υπηρχε ενα plugin που σου εδινε προσβαση στο psn.Τωρα νομιζω για τα νεα cfw δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, οποτε μαλλον το ξεχνας.

Δημοσ.

τελικά βρήκα άκρη στο pspgr, μια χαρά είναι εγώ δεν έχω ιδιαίτερη υπομονή...

είναι δύο θέματα που λένε βήμα βήμα τι να κάνεις αλλά με δεδομενο ότι τα δέκα παιχνίδια και τσάμπα είναι

και μου αρέσουν έχω κολλήσει στο τι να κάνω....μάλλον θα κατεβάσω την δεκάδα και μετά θα πειραματιστώ...

Δημοσ.

Θα το κοιταξω κι αυτο!

Να ρωτησω αν ξερεις, επειδη ακομα δεν το εχω πειραξει, για τα δεκα δωρεαν παιχνιδια να φτιαξω νεο account? Γιατι εβαλα αυτο που ειχα απο το ps3 και δεν εχουν στειλει τον κωδικο ακομα....τωρα βεβαια εχουν πολλα να κανουν αλλα δεν ξερω αν εκανα σωστα τη διαδικασια...

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα.. Ποτε δεν ειχα ps3 ή go.... Φανταζομαι οτι οταν λυθουν τα προβληματα τους θα μπορεσεις.... Εξαλου αν το χακαρεις εχεις οτι game θες.. Τι να το κανεις το psn? :devil:

Κανονικα βεβαια πρεπει να μπει με το account που εχεις ιδι

Δημοσ.

για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ο κώδικος για τα 10 παιχνίδια πόσο κάνει να στον στείλουν ξέρει κανείς?

μια βδομάδα περιμένω αλλά ακόμα τίποτα...

Δημοσ.

σου στέλνει η sony ενα email που έχει τον κωδικό για να τον βάλεις στο store και να κατεβάσεις τσάμπα

2010 FIFA World Cup South Africa

Grand Theft Auto: Vice City Stories

Assassin's Creed: Bloodlines

Gran Turismo

LittleBigPlanet

MotorStorm Arctic Edge

WipEout Pure

Pursuit Force: Extreme Justice

Need for Speed Shift

James Cameron's Avatar: The Game

συν τα δύο που δίνουν λόγω του προβλήματος ( killzone liberation + modracers) σύνολον 12!

Κατάλαβες τώρα γιατί ακόμα δεν ψήνομαι να το χακάρω? επίσης τα gow τα έχουν προσφορά μισή τιμή 10€ νομίζω...

(βασικά μου απάντησε σήμερα η sony hellas και λεει σκάσε και περίμενε...το πρόβλημα θα είναι μετά τον μήνα...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...