Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γενικά ξυρίζω μασχάλες, γεννητικά (σαν τσόντα) κώλο εσωτερικά για να μην μπλέκονται τρίχες με σκατά. Πλάτη δεν έχω , στήθος έχω αρκετές και τα παίρνω μια φορά το χρόνο. Γενικά αισθάνομαι πιο καθαρός. Επίσης δε γνώρισα κανέναν που ξύρισε κάτι και να το μετάνοιωσε. Απλά ο καθένας αισθάνεται ότι πρέπει να ξυρίσει κάτι διαφορετικό.

Προσοχή, όταν ξυρίσεις κάτι δεν υπάρχει επιστροφή. Και αυτό γιατί το αποτέλεσμα πάντα αρέσει...

Είσαι το είδωλο μου δεν ειρωνεύομαι..

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ερχεται τσαμπα ελλαδα απο οτι καταλαβα....Ε?

αν θυμάμαι καλά το amazon το τελευταίο διάστημα στέλνει δωρεάν Ελλάδα πάνω από 25 λίρες?

Δημοσ.

Παιδια για ξυρισμα γενιων που να τα διατηρει σε ενα αξυριστο 2-3ημερων look να παρω μηχανη για κουρεμα πουχει πολλες σκαλες;

Δημοσ.

Γενικά ξυρίζω μασχάλες, γεννητικά (σαν τσόντα) κώλο εσωτερικά

Συγνώμη για την ερώτηση αλλά αυτό πάλι πως γίνεται; :confused:

Δημοσ.

Γενικά ξυρίζω....... κώλο εσωτερικά για να μην μπλέκονται τρίχες με σκατά.

Eνδιαφερουσα σκεψη... Και πως τον ξυριζεις το κωλο? βαζεις το καθρεφτη απο πισω?

Μετα απο πόσο καιρο ξαναφυτρωνουν?

Δημοσ.

Το να ξυρίζεσαι επειδή το θέλεις το "αποζιτεις" (θέλεις να βλέπεις το πόδι σου ξυρισμένο η την πλάτη σου κτλ) είναι gay δεν το συζητώ γιατί για να ΘΕΛΕΙΣ κάτι τέτοιο πάει να πει πως δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου σαν άντρας με το αντρικό χαρακτηριστικό της τρίχας και σαρεσει το παιδικό/γυναικείο πρότυπο του απαλού δέρματος .-

Από εκεί και πέρα το αντίστροφο δεν ισχύει δηλαδή αν για τον x,ψ λόγο αναγκαστείς η οικειοθελώς λόγο ανωτέρας βίας πρέπει να ξυριστείς αυτό δεν σε κάνει gay.. είσαι όσο άντρας ήσουν και πριν.. γιατί πολύ απλά δεν είναι ότι δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου με τις τρίχες απλά ένα εξωτερικό τρίτο γεγονός σε αναγκάζει..

Πχ η κοπέλα αρνείται να σε "περιποιηθει" :P σε συγκεκριμένα σημεία λόγο της τρίχας οποτε και σου ζητάει να τις απομακρύνεις από εκεί...

η στην δουλειά σου δεν επιτρέπεται το μούσι..

η το μούσι το καλοκαίρι (επειδή δεν κανεις και συχνά μπάνιο :P ) σε κάνει ξύνεσαι κτλ... :P

Δημοσ.

μανια με τα γαμημενα τα γενια που εχετε καποιοι, δεν το καταλαβενετε οτι πρωτον ειναι αηδια, δευτερον τσιμπανε, τριτον ειναι παλι αηδια.

Δημοσ.

Papajo να ρωτησω κατι; Και της γυναικας η φυσικη κατασταση δεν ειναι με τριχες στα ποδια; Λιγοτερες απο του αντρα αλλα αυτο δεν εχει ιδιαιτερη σημασια, μπορει καποιος με την ιδια ευκολια να υποστηριξει πως το γυναικειο χαρακτηριστικο της γυναικας ειναι οι λιγες τριχες στα ποδια και οι αρκετες στις μασχαλες, υποστηριζω κατι απολυτα λογικο, αν δεκτουμε οτι αυτο ειναι σωστο:

να ΘΕΛΕΙΣ κάτι τέτοιο πάει να πει πως δεν αποδέχεσαι τον εαυτό σου σαν άντρας με το αντρικό χαρακτηριστικό της τρίχας
Σε προκαλω να σκεφτεις λογικα και φυσικα, οχι μεσω συμβατικων κοινωνικων αντιληψεων.

μανια με τα γαμημενα τα γενια που εχετε καποιοι, δεν το καταλαβενετε οτι πρωτον ειναι αηδια, δευτερον τσιμπανε, τριτον ειναι παλι αηδια.

λιγα με τα γενια μας :devil:

τριχοφοβία εχουν καποιες, απ' οτι φαινεται.

Δημοσ.

λιγα με τα γενια μας :devil:

τριχοφοβία εχουν καποιες, απ' οτι φαινεται.

αν ειναι αυτο το αξυριστο τον 2-3 ημερων που γαμοτσιμπαει σαν γυαλοχαρτο ναι εχω θεμα. αν ειναι το παχυ το γενι που γεμιζει σαλτσα οταν τρωει ο αντρας, επισης εχω θεμα. τι ωραια να πας να φιλησεις καποιον και να τρως και τριχες μαζι.

Δημοσ.

αν ειναι αυτο το αξυριστο τον 2-3 ημερων που γαμοτσιμπαει σαν γυαλοχαρτο ναι εχω θεμα. αν ειναι το παχυ το γενι που γεμιζει σαλτσα οταν τρωει ο αντρας, επισης εχω θεμα. τι ωραια να πας να φιλησεις καποιον και να τρως και τριχες μαζι.

Να του κανεις δωρο μια κουρευτικη μηχανη, και να το κοβει σε καποια μεσαια σκαλα που και δε θα 'ναι ιδιαιτερα μακρυ (και δε θα λερωνεται), και δε θα τσιμπαει.

ΥΓ. Οι σκυλοι μαδανε, οχι τα γενια, αν κανεις μια ανθρωπινη περιποιηση, που ακομα κι αν βαριεσαι την καταφερνεις..

Δημοσ.

Τα γένια είναι άποψη, σχηματίζουν την εικόνα που προβάλει την προσωπικότητα μας στον κόσμο. Βεβαια τα μονα γενιά που αφήνω είναι αξύριστος μια εβδομάδα , δεν αφήνω και πολύ γιατί φαίνομαι πολύ άγριος και δίνω στόχο......

Δημοσ.

Να του κανεις δωρο μια κουρευτικη μηχανη, και να το κοβει σε καποια μεσαια σκαλα που και δε θα 'ναι ιδιαιτερα μακρυ (και δε θα λερωνεται), και δε θα τσιμπαει.

ΥΓ. Οι σκυλοι μαδανε, οχι τα γενια, αν κανεις μια ανθρωπινη περιποιηση, που ακομα κι αν βαριεσαι την καταφερνεις..

εμενα δεν μου εκανε κανενας αντρας δωρο μια αποτριχωση με λειζερ αλλα ολοι θελαν το ποδαρακι απαλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...