Rimotomos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλησπερα Θα ηθελε ενας φιλος μου να αγορασει εναν υπολογιστη για χρηση Gaming Κυριως Αλλα δεν διαθετει ουτε οθονη ουτε τιποτα. Τι θα προτινατε? Το Budget Ειναι εως 1000e. Eυχαριστω
STORM1978 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλησπερα Θα ηθελε ενας φιλος μου να αγορασει εναν υπολογιστη για χρηση Gaming Κυριως Αλλα δεν διαθετει ουτε οθονη ουτε τιποτα. Τι θα προτινατε? Το Budget Ειναι εως 1000e. Eυχαριστω δες αυτο απο αλλο thread του site προσθεσε κανενα 50αρακι για ποντικια-πληκτρολογια και dvd και εισαι ετοιμος
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Θα το στήσει μόνος του; Λειτουργικό θέλει; Πληκτρολόγιο, ποντίκι; Που μένει;
Rimotomos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Θα το στήσει μόνος του; Λειτουργικό θέλει; Πληκτρολόγιο, ποντίκι; Που μένει; Βασικα θα προτιμουσαμε να ειναι απο σιτε που κανεις τις συνθεσεις εκει... Λειτουργικο θα προσθεσουμε εμεις, Και μενει Πατρα αλλα δεν εχουμε προβλημα για Visionstudio Κλπ.
STORM1978 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Βασικα θα προτιμουσαμε να ειναι απο σιτε που κανεις τις συνθεσεις εκει... Λειτουργικο θα προσθεσουμε εμεις, Και μενει Πατρα αλλα δεν εχουμε προβλημα για Visionstudio Κλπ. η συνθεση μου ειναι απο visionstudio.
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Βασικα θα προτιμουσαμε να ειναι απο σιτε που κανεις τις συνθεσεις εκει... Λειτουργικο θα προσθεσουμε εμεις, Και μενει Πατρα αλλα δεν εχουμε προβλημα για Visionstudio Κλπ. +dell u2311h Στα 199 από msystems γρρρρρρρρρρ ξέχασα πόντικα και πληκτρολόγιο http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15727&cat=28&sub=203&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined
Rimotomos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 η συνθεση μου ειναι απο visionstudio. Θα προτιμουσαμε να δωσουμε λιγοτερα απο 200 ε για οθονη που μενουν δηλαδη να βρουμε καποια ακρη με 120 ή με δοσεις απο κοτσοβολο κ να προσθεσουμε αλλα 80 πχ στο συστημα γενικοτερα... Τι να προσθεταμε?
stm00192 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μην κόβεις απο οθόνη ... ίσως είναι απο τα λίγα parts που αξίζει να τα ακυμπισεις για να πάρεις κατι ποιοτικό που θα σου μείνει!! Η συγκεκριμένη οθόνη που προτείνη η κάρμεν είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτη την τιμή.. μια οποιαδήποτε οθόνη στα 120 που λές εσύ είναι απλά για τα μπάζα!!!
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Θα προτιμουσαμε να δωσουμε λιγοτερα απο 200 ε για οθονη που μενουν δηλαδη να βρουμε καποια ακρη με 120 ή με δοσεις απο κοτσοβολο κ να προσθεσουμε αλλα 80 πχ στο συστημα γενικοτερα... Τι να προσθεταμε? Μια χαρά είναι το σύστημα... Αν κόψεις σε οθόνη μπορείς να βάλεις και μία ψύχτρα
Rimotomos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 +dell u2311h Στα 199 από msystems γρρρρρρρρρρ ξέχασα πόντικα και πληκτρολόγιο http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15727&cat=28&sub=203&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined Ευχαριστω πολυ για την συνθεση... Μολις πληροφορηθηκα το εξης ομως... Πως διαθετει Τηλεοραση που συνδεεται HD Δηλαδη η οθονη ακυρη...Ειναι βεβαια 52" ...Θα τον ενοχλησει λετε να παιζει απο μακρια?
karmen1983 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ευχαριστω πολυ για την συνθεση... Μολις πληροφορηθηκα το εξης ομως... Πως διαθετει Τηλεοραση που συνδεεται HD Δηλαδη η οθονη ακυρη...Ειναι βεβαια 52" ...Θα τον ενοχληση λετε να παιζει απο μακρια? Αυτό είναι θέμα συνήθειας καθαρά... Δεν θέλει καθόλου οθόνη δηλαδή;
stm00192 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Συγνώμη μονο θα παίζει στον υπολογιστή... τπτ σε office , internet κτλ κτλ δεν θα κάνει?? Η τηλεόραση είναι πλήρως ακατάλληλη για την δεύτερη περίπτωση!!! Πάντως αν είναι μόνο για παιχνιδια και καμιά ταινιουλα ας πάρει καλύτερα κανενα ΧΒΟΧ360 ή κανένα ps3 που θα του βγεί και πιο φθηνά!!!
STORM1978 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ευχαριστω πολυ για την συνθεση... Μολις πληροφορηθηκα το εξης ομως... Πως διαθετει Τηλεοραση που συνδεεται HD Δηλαδη η οθονη ακυρη...Ειναι βεβαια 52" ...Θα τον ενοχλησει λετε να παιζει απο μακρια? ο φιλος σου με νοιωθει απολυτα και εγω ειμαι με την Samsung μου 46αρα ειναι ηδονη να παιζεις SHIFT 2 η DOOM 3 σε τετοια οθονη αν παρει και ασυρματα πληκτρολογιο ποντικι μπορει με καποιες παρεμβασεις να κανει και τα υπολοιπα office internet κλπ που κανω και εγω παντως
Rimotomos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καμια ταινια κλπ που εχουν σχεση... Κυριως Gaming θελει απο οτι μου ειπε και ναι εχει ακριβως το σκεπτικο του αραγμενος απο μακρια με τα ασυρματα του φιλε Storm1978 Οσο για το Ps3 Το εχει ηδη οποτε δεν τον ενδιαφερει Nα κανω μια ερωτηση? Εχω δει που εχουν φτιαξει υπολογιστες για τηλεορασεις συγκεκριμενα...να ρωτησει ποια ειναι η ιδιαιτεροτητα τους? Και αφου δεν τον ενδιαφερει η οθονη...Διαθετει και τα 1000ε στο συστημα.. Παιδια πραγματικα ευχαριστουμε που διαθετετε χρονο καθεστε και απαντατε και κανετε συνθεσεις...
STORM1978 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καμια ταινια κλπ που εχουν σχεση... Κυριως Gaming θελει απο οτι μου ειπε και ναι εχει ακριβως το σκεπτικο του αραγμενος απο μακρια με τα ασυρματα του φιλε Storm1978 Οσο για το Ps3 Το εχει ηδη οποτε δεν τον ενδιαφερει Nα κανω μια ερωτηση? Εχω δει που εχουν φτιαξει υπολογιστες για τηλεορασεις συγκεκριμενα...να ρωτησει ποια ειναι η ιδιαιτεροτητα τους? Και αφου δεν τον ενδιαφερει η οθονη...Διαθετει και τα 1000ε στο συστημα.. Παιδια πραγματικα ευχαριστουμε που διαθετετε χρονο καθεστε και απαντατε και κανετε συνθεσεις... τοτε πιστευω πως αν βγαλεις την dell απο τις συνθεσεις μας και βαλεις εναν εξαπυρηνο και λιγη παραπανω μνημη μαζι με ενα κουτι που να του αρεσει τοτε θα εχει ενα πολυ καλο αποτελεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.