Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με καρτα γραφικων και GTA IV

alexhs gk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας λοιπον...εχω ενα θεμα με τοπ παραπανω παιχνιδι....

το συστημα μου ειναι αυτο

Τροφοδοτικο: Πλαισιο 450W

Μητρικη: Gigabyte H55 M S2

Μνημες: 4gb

Σκληρος: Seagate Barracuda 500gb

Επεηεργαστης: Intel i3 3.07ghz

Καρτα γραφικων: ATI Shaphire 5670 1gb

η καρτα γραφικων ειναι ενος μηνα αγορασμενη απο ΠΛΑΙΣΙΟ

Οταν πρωτοεγκατεστησα το παιχνιδι....δεν υπηρχε κανενα προβλημα απολυτως...

η αναλυση που το παιζω ειναι η εξης

1280χ1024 (75hz)

και ολα high

οπως ειπα προηγουμενως δεν υπηρχε κανενα προβλημα αλλα τωρα εχει μια εβδομαδα που εκει που παιζω και οχι πολυ ωρα αφου ανοιξω το παιοχνιδι μην πω και κατευθειαν μπερδευονται τα χρωματα....δηλαδηοδηγαω το αμαξι και ξαφνικα ολα τα χρωματα μπερδευονται αλλα χανονται και τετοια πραγματα με αποτελεσαμ να μην βλεπεις τιποτα....το δοκιμασα και με χαμηλοτερες αναλυσεις να δω αμα αλλαξει κατι αλλα τιποτα ακομα και 800χ600 το κανει...μολις μου το κανει αυτο αμα πατησω μενου γραφικα και παραδειγμα βαλω 1280χ1024 (65hz) παταω aply και μου λεει would yopu like to keep the changes? επιλεγω οχι επιστρεφω στο παιχνιδι και ολα καλα μεχρι μετα απο κανα 3 τεταρτα μιση ωρα να το ξανακανει...

τι μπορει να φταιει..

απο την μια λεω οτι φταιει η καρτα (που το απευχομαι) αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το κανει σε αλλα παιχνιδια οπως το hot pursuit και το προ....τι να πω

απο την αλλην σκευτομαι μηπως φταιει τιποτα το cd μηπως ανεβαζει θερμοκρασια.....δεν ξερω....

εκανα ενα benchmark το ιδιου του παιχνιδιου σε περιπτωση που με ρωτησετε και τα αποτελεσματα ηταν αυτα...

AVerage FPS 36.51

CPU Usage 75%

system memory usage 64%

video memory usage 76%

δεν ξερω τι να πω ελπιζω να μην φταιει η καρτα....

ευχαριστω πολυ... :cry: :cry: :cry: :fear: :fear:

Δημοσ.

οχι τιποτα απο την θηκη του κατευθειαν μεσα...και δεν με το εκανε αυτο...εει μια εβδομαδα που το εκανε

Δημοσ.

Δεν φταίει η κάρτα,το ποιο πιθανό είναι να έβαλες κάποιο πρόγραμμα που μπερδεύει τα χρώματα ή να άλλαξες κάποια ρύθμιση από τα windows π.χ. aero συνδυασμός χρωμάτων κ.τ.λ.

Ελπίζω να έχεις περάσει όλα τα patch του παιχνιδιού έτσι;;

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις απεγγατασταση και εγγατασταση? Κρατα τα saves σου... Τα παιρνεις απο τα εγγραφα μου(xp) ή απο τα εγγραφα(vista-7)και τα βαζεις πχ στην επιφανεια εργασιας και μολις γινει η εγγατασταση τα ξαναβαζεις εκει που ηταν.... Αρα δες μια απεγγατασταση-εγγατασταση... Εγω παντος με 5550 που ειναι κατωτερη δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα...

EDIT: Δες αυτα που λεει το ελαφακι και αν δεν δες αυτα που ειπα εγω

Δημοσ.

Δεν φταίει η κάρτα,το ποιο πιθανό είναι να έβαλες κάποιο πρόγραμμα που μπερδεύει τα χρώματα ή να άλλαξες κάποια ρύθμιση από τα windows π.χ. aero συνδυασμός χρωμάτων κ.τ.λ.

Ελπίζω να έχεις περάσει όλα τα patch του παιχνιδιού έτσι;;

οχι η αληθεια ειναι δεν εχω περασει κανενα πατσ....:confused:

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις απεγγατασταση και εγγατασταση? Κρατα τα saves σου... Τα παιρνεις απο τα εγγραφα μου(xp) ή απο τα εγγραφα(vista-7)και τα βαζεις πχ στην επιφανεια εργασιας και μολις γινει η εγγατασταση τα ξαναβαζεις εκει που ηταν.... Αρα δες μια απεγγατασταση-εγγατασταση... Εγω παντος με 5550 που ειναι κατωτερη δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα...

τωρα θα το δοκιμασω αυτο...

Δημοσ.

:o έλα λίγο;!;!

Δημοσ.

Σε πιραξε το "ελαφακι"? Αν ναι...Σορυ

ΑΚΥΡΟ! Τα αγγλικα μου.... Πως θυμομουν οτι elf ειναι το ελαφι?

τα ματια σου κανουμε τρικ, elf--> ελφ--> ελαφι οπως το γμτ :-D

Δημοσ.

εγω προτεινω patch σε συνδυασμο με τους τελευταιους drivers(αν δε το χεις κανει ηδη)...

Δημοσ.

επειδη το ιντερνετ μου ειναι υπερβολικα αργο και τα πατσ ειδα οτι ειναι 100mb θα τα κατεβασω η σημερα βραδυ απο εναν φιλο μου η αυριο...οποτε θα σας ενημερωσω...ευχαριστω πολυ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...