Προς το περιεχόμενο

HDD από 1 μέχρι 2ΤΒ

Catalyst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνομαι τελευταία πολύ για ένα σκληρό από 1TB μέχρι 2TB, για 2ο HDD μου, καθώς ο Samsung της υπογραφής μου έχει γεμίσει. Από τον Spinpoint είμαι πολύ ευχαριστημένος και θα έπαιρνά έυκολα και δεύτερο, αλλά σκέφτομαι να κοιτάξω κάτι σε 2TB για να ξενοιάσω για πολύ καιρό από αποθηκευτικό χώρο. Έχω βρει τον Seagate Barracuda 2TB Green Sata3 στα 70Ε. Είναι αξιόπιστος; Είναι καλός για την τιμή του; Γενικότερα δεν θα πολυκοίταζα Seagate σκληρό, αλλά WD/Samsung.

Σε αναπαραγωγή HD ταινιών κυρίως, οι Green σκληροί, με τις χαμηλότερες ταχύτητες περιστροφής, υπολοίπονται σε σχέση με τους υπόλοιπους που γυρίζουν στις 7200;

Δημοσ.

κοιτα την υπογραφη μου. αγορα απο visiostudio αλλα εκει πας στα περιπου 78 ευρω ή amazon οπως ειπε ο ανωτερω συμφορουμιτης στα 69

Δημοσ.

Αααα ρε καποτε οι seagate ηταν οι μονοι δισκοι που αξιζαν....κοιτα πως αλλαζουν τα πραγματα....μιλαω για οταν μετρουσαμε ακομη σε Megabyte και αυτα κατω των 500σιων

Δημοσ.

Αααα ρε καποτε οι seagate ηταν οι μονοι δισκοι που αξιζαν....κοιτα πως αλλαζουν τα πραγματα....μιλαω για οταν μετρουσαμε ακομη σε Megabyte και αυτα κατω των 500σιων

μετα ηρθε η IBM και η MAXTOR και καποια στιγμη εφτιαξε λιγο και η WD και η seagate ακολουθησε. μακαρι παντως η Quantum να μην ειχε πουληθει, εβγαλες μερικους απο του κορυφαιους σκληρους ποτε(Fireball series για τους γνωριζωντες εχω ακομη εναν 3.2gb καπου μαζι με εναν IBM Deskstar 30gb παρεα) :wub:

Δημοσ.

SΤ ειναι το αυτοκινητο μου.....παλι εκει το παω.εβγαινε και σε gt. :devil: :devil:

Σας αρεσαν οι fireball?ποτε δεν τους χωνεψα.τοτε ημουν σε wd μονο.

βασικα και ο 365 Megabyte που ειχα καποτε πρεπει να ηταν seagate....ακομη θα δουλευει λογικα.....εκει που ειναι.

Δημοσ.

SΤ ειναι το αυτοκινητο μου.....παλι εκει το παω.εβγαινε και σε gt. :devil: :devil:

Σας αρεσαν οι fireball?ποτε δεν τους χωνεψα.τοτε ημουν σε wd μονο.

βασικα και ο 365 Megabyte που ειχα καποτε πρεπει να ηταν seagate....ακομη θα δουλευει λογικα.....εκει που ειναι.

κατσε καπου εχω εναν 40αρη wd και εναν ακομη 220αρη wd megabytes παντα ε? αυτοι ειναι μεσα σε ενα κουτι με εναν 80486 DX4-100 με floppy disk 5 1/4 και 3.5'' ιντσων βεβαιως με trident 4Mb καρτα γραφικων και windows for workstations 3.11 (σε 11 δισκετες) και μια 14αρα οθονη εγχρωμη LION CRT, τροφοδοτικο 250 watt by quest και εκτυπωτη HP 550C. τι μου θημησες τωρα. :wub:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...