Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως είναι υπερβολή αλλά με τα 120 που έδωσα πιστεύω είναι καλή ευκαιρία. Έχω ξενοιάσει για το θέμα κουτιού μια για πάντα και για μελλοντικές αναβαθμίσεις που τυχόν αποτελούνται από μεγάλη μητρική. Από την άλλη μπορεί να τα λέω αυτά για να δικαιολογήσω και μένα για την καταναλωτική μανεία που με έπιασε..

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ίσως είναι υπερβολή αλλά με τα 120 που έδωσα πιστεύω είναι καλή ευκαιρία. Έχω ξενοιάσει για το θέμα κουτιού μια για πάντα και για μελλοντικές αναβαθμίσεις που τυχόν αποτελούνται από μεγάλη μητρική. Από την άλλη μπορεί να τα λέω αυτά για να δικαιολογήσω και μένα για την καταναλωτική μανεία που με έπιασε..

+1. Όπως όλοι μας :-D

Καλορίζικο το κουτάκι

Δημοσ.

θα δεις οτι καλα εκανες που πηρες κουτι φερετρο,γιατι οταν θα πας να κατσεις σε σαπιο πισι με μικρο κουτι και να αλλαξεις ενα δισκο και πρεπει να βγαλεις,καρτα γραφικων,ολα τα καλωδια sata Και τροφοδοσιας,τα βυσματα on,off,led,hdd και μετα πρεπει να τα ξαναβαλεις ολα αυτα θα ριχνεις ολες τις πιθανες χριστοπαναγιες.

ασε που θα ψυχεται και καλυτερα :rolleyes:

Δημοσ.

θα δεις οτι καλα εκανες που πηρες κουτι φερετρο,γιατι οταν θα πας να κατσεις σε σαπιο πισι με μικρο κουτι και να αλλαξεις ενα δισκο και πρεπει να βγαλεις,καρτα γραφικων,ολα τα καλωδια sata Και τροφοδοσιας,τα βυσματα on,off,led,hdd και μετα πρεπει να τα ξαναβαλεις ολα αυτα θα ριχνεις ολες τις πιθανες χριστοπαναγιες.

ασε που θα ψυχεται και καλυτερα :rolleyes:

Όχι και φέρετρο ρε man πιο εύστοχο χαρακτηρισμό δεν μπορούσες να βρείς? :-D

Να πείς κουτί θηρίο, ντουλάπα κλπ να το καταλάβω, αλλά φέρετρο? :lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λόγω της συμμετοχής της Ευρωπαικής Coolermaster στην Cebit η αποστολή καθυστέρησε λίγο. Δευτέρα ξεκίνησε το ταξίδι του το κουτί και σήμερα ήρθε. Το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι το μέγεθός του το οποίο είναι τεράστιο.. Το έχω εδώ και καμία ώρα και ψάχνω να βρω το πρόβλημα που πρέπει να έχει σαν refubrished αλλά πραγματικά δεν βρίσκω ούτε γρατσουνιά. Οπότε όποιος ψάχνει γα κουτί μέχρι 120 ευρώ το συνιστώ ανεπιφύλακτα από Ολλανδία, εδώ μην ξεχνάμε κάνει στα 190+.

Δημοσ.

Άντε, καλορίζικο!

Ήθελα να το αγοράσω κι εγώ από εκεί και περίμενα να διαβάσω τα σχόλιά σου. Πάω για παραγγελία :-).

Δημοσ.

Άντε καθοριστικό και μην το ψειριζεις πολύ... βουρ να στήσει το μηχάνημα σου.

android.png

Δημοσ.

Λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων το στήσιμο καθυστέρησε κάπως.. Μένει να βάλω σε μια τάξη τα καλώδια μόνο. Το κουτί είναι αρκετά ήσυχο παρατηρώ και εύκολο στο στήσιμο. Πρόχειρες θερμοκρασίες με INTEL BURN TEST στον e8500 stock στους 52. Το κουτί με ενθουσίασε αρκετά και για τα 120 ευρώ που έδωσα πιστεύω αντίπαλο δεν έχει..

Δημοσ.

Λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων το στήσιμο καθυστέρησε κάπως.. Μένει να βάλω σε μια τάξη τα καλώδια μόνο. Το κουτί είναι αρκετά ήσυχο παρατηρώ και εύκολο στο στήσιμο. Πρόχειρες θερμοκρασίες με INTEL BURN TEST στον e8500 stock στους 52. Το κουτί με ενθουσίασε αρκετά και για τα 120 ευρώ που έδωσα πιστεύω αντίπαλο δεν έχει..

Μπράβο φίλε μου. Καλορίζικο και να το χαρείς. :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πήρα κι εγώ το "κουτάκι". Με μια λέξη, ΑΨΟΓΟ. Ευρύχωρο, στιβαρή κατασκευή, ευκολία στην εγκατάσταση, πραγματικά το καλύτερο κουτί στο οποίο έχω δουλέψει (και έχω δουλέψει με πολλά κουτιά :P). Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον το σκέφτεται καθώς πρόκειται για επένδυση, ο μόνος λόγος για τον οποίο θα σκεφτείς να το αλλάξεις στο άμεσο μέλλον είναι γιατί μπορεί να βαρεθείς τη φάτσα του :P. Ο παράγοντας εμφάνιση θεωρώ ότι μπορεί να είναι πρόβλημα για κάποιους, είναι κάτι που προβλημάτισε κι εμένα πριν το δω από κοντά, είναι όμως τελικά αρκετά ωραίο. Μπορεί να μην έχει την κομψότητα και τις καμπύλες του Cosmos ή άλλων κουτιών, είναι όμως επιβλητικό και κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο :lol:.

Δημοσ.

Το μόνο που βρήκα, αν και δεν το ψείρισα πολύ, είναι ένα σημαδάκι στην δεξιά πλευρά στο σημείο που μπαίνει το πλαϊνό καπάκι. Είναι εξαιρετικά μικρό, όσο η μύτη ενός μαρκαδόρου, και το πρόσεξα επειδή είχε φύγει το χρώμα. Είναι κάτι που θα μπορούσα να έχω κάνει κι εγώ βάζοντας το καπάκι. Έλυσα το "πρόβλημα" βάφοντάς το με μαύρο μαρκαδόρο και τώρα ούτε που φαίνεται. Για 60€ κάτω που μου βγήκε, δεν το συζητώ ήταν πολύ καλή ευκαιρία. Τα πάντα είναι ολοκαίνουρια, δεν καταλαβαίνω το λόγο που το δίνουν σαν refurbished. Το σημαδάκι παράδειγμα που μου έτυχε θα μπορούσε να είναι εργοστασιακό ελάττωμα, δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να το επιστρέψω για κάτι τόσο μικρό στην περίπτωση που το είχα αγοράσει καινούριο.

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...