gballas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δείτε και αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Corsair-Special-Edition-600T-White-CC600TWM-WHT.htm Προτιμώ το 650D! αλλά FT02 >> ALL!! Ειδικά άμα το δωματιό σου έχει πολύ σκόνη όπως το δικό μου... http://img.photobucket.com/albums/v466/hiroko_21/IMG_3838.jpg
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 haf 932 εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος μονο μειον η σκονη και κατι φορες συντονιζει και τριζει. τη σκονη θα τη λυσω,θα βαλω καλσον στους ανεμιστηρες
drentas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Βρίσκω το HAF X στα 120 περίπου και το σκέφτομαι. Κολλάω στην ασχήμια μόνο..
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δείτε και αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Corsair-Special-Edition-600T-White-CC600TWM-WHT.htm Πραγματικά πανέμορφο κουτί και το limited edition άσπρο 600T αλλά δεν ταιριάζει στο thread καθώς είναι midi tower και όχι full. Πάραυτα είναι και αυτό ένα απο τα αγαπημένα μου. @gballas HD6990 δεν βλέπω να χωράει αν κρίνω απο την φωτό με την HD6950. Εκτός και αν αφαιρέσεις τον μεσαίο ανεμιστήρα βέβαια.
gballas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Βρίσκω το HAF X στα 120 περίπου και το σκέφτομαι. Κολλάω στην ασχήμια μόνο.. καλό είναι! ψήστο! και πολύ καλή τιμή! που το βρίκες τόσο?
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Βρίσκω το HAF X στα 120 περίπου και το σκέφτομαι. Κολλάω στην ασχήμια μόνο.. Αν το βρίσκεις τόσο μην το σκέφτεσαι είναι τρελή ευκαιρία. Το κουτάκι τα σπάει σε χαρακτηριστικά αλλά αν δεν σου αρέσει βέβαια καθόλου εμφανισιακά είναι ένα θέμα σοβαρό ... Προσωπικά και εμένα με χαλάνε εμφανισιακά όλα τα κουτιά της σειράς HAF καθώς απευθύνονται πιστεύω σε άλλo κοινό. Το ίδιο μου συμβαίνει αντίστοιχα και με τα NZTX.
drentas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλά το corsair είναι uber alles αλλά 185 δεν δίνω για κουτί. Το HAF από δω + 20 τα μεταφορικά. Ξέρω είναι refubrished αλλά και μεγάλη διαφορά με καινούριο από Ελλάδα. Σε forum οι χρήστες λέγανε τα καλύτερα πάντως για αυτή την υπηρεσία της cooler master. Και το 912 plus στα 60 με τα μεταφορικά καλά είναι..
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το θέμα είναι να μην σου κάτσει κάποιο που έχει εμφανές χτύπημα, διότι όπως βλέπεις και στο site δεν σου δίνουν πληροφορίες όσο αφορά το τί ακριβώς ελάττωμα έχει. Είναι ψιλολαχείο τι θα σου κάτσει λοιπόν ...
gballas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 έχει γαμώ τα airflow και πρέπει να είναι κ σχετικά αθόρυβο.. πάρτο σιγα δεν θα το βλέπεις κάτω απ το γραφείο δεν θα το χεις?
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλά εννοείται για ψιλογρατζουνιές, μικροχτύπημα δεν το συζητάμε αξίζει με χίλια.
drentas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Από άτομα που έχουν αγοράσει και διάβασα τα περισσότερα είναι γρατσουνιές σε άκυρα σημεία, όπως πίσω από την θέση της motherboard την οποία ούτε βλέπεις. Έτοιμος είμαι πήγα το είδα από κοντά στο plaisio σήμερα και είναι γιγαντο τεράστιο μέσα έξω. Αν ξεπεράσω την περίεργη εμφάνιση το χτυπάω.
benign Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγω με το HAF 932 δεν εχω καθολου προβλημα σκονης.Βεβαια καθε μηνα ουτως η αλλως το βγαζω στο μπαλκονι και το φυσω με blower.Το μονο σημειο που εχει σκονη,ειναι στον ανεμιστηρα του πλαινου ,γυαλινου καπακιου.Αλλιως μεσα δεν εχει σχεδον καθολου.Παντως δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις φιλτρα,βρισκεις πλαστικο,υπολογιζεις διαστασεις ,κανεις τις τρυπες,βαζεις τουλι και εισαι ετοιμος,ο υαλοπωλης της γειτονιας να ειναι καλα.
drentas Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Για το 912 plus με έναν ακόμα 200 άρη επάνω τί γνώμη έχετε? Το X για υπερβολή μου κάνει τελικά.
drentas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Έγινε η παραγγελία για το HAF X τελικά, σκέφτηκα πως μία και καλή αλλάζω κουτί ας πάρω κάτι να μου κρατήσει και για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Όταν έρθει στα χέρια μου θα σας ενημερώσω για την κατάσταση που παρέλαβα αλλά και για το κουτί το ίδιο
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μεγια σου και καλοδούλευτο ... ωραίο κουτάκι και καλή επιλογή... απλά δεν ξέρω αν έχει νόημα όταν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις extended ATX μητρικη των 200++ ευρώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα