Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

haf 932 εχω και ειμαι υπερευχαριστημενος

μονο μειον η σκονη και κατι φορες συντονιζει και τριζει.

τη σκονη θα τη λυσω,θα βαλω καλσον στους ανεμιστηρες :rolleyes:

Δημοσ.

Πραγματικά πανέμορφο κουτί και το limited edition άσπρο 600T αλλά δεν ταιριάζει στο thread καθώς είναι midi tower και όχι full.

Πάραυτα είναι και αυτό ένα απο τα αγαπημένα μου. :wub:

@gballas HD6990 δεν βλέπω να χωράει αν κρίνω απο την φωτό με την HD6950. Εκτός και αν αφαιρέσεις τον μεσαίο ανεμιστήρα βέβαια. :)

Δημοσ.

Βρίσκω το HAF X στα 120 περίπου και το σκέφτομαι. Κολλάω στην ασχήμια μόνο..

καλό είναι! ψήστο! και πολύ καλή τιμή! που το βρίκες τόσο?

Δημοσ.

Βρίσκω το HAF X στα 120 περίπου και το σκέφτομαι. Κολλάω στην ασχήμια μόνο..

Αν το βρίσκεις τόσο μην το σκέφτεσαι είναι τρελή ευκαιρία.

Το κουτάκι τα σπάει σε χαρακτηριστικά αλλά αν δεν σου αρέσει βέβαια καθόλου εμφανισιακά είναι ένα θέμα σοβαρό ...

Προσωπικά και εμένα με χαλάνε εμφανισιακά όλα τα κουτιά της σειράς HAF καθώς απευθύνονται πιστεύω σε άλλo κοινό. Το ίδιο μου συμβαίνει αντίστοιχα και με τα NZTX. :)

Δημοσ.

Καλά το corsair είναι uber alles αλλά 185 δεν δίνω για κουτί. Το HAF από δω + 20 τα μεταφορικά. Ξέρω είναι refubrished αλλά και μεγάλη διαφορά με καινούριο από Ελλάδα. Σε forum οι χρήστες λέγανε τα καλύτερα πάντως για αυτή την υπηρεσία της cooler master. Και το 912 plus στα 60 με τα μεταφορικά καλά είναι..

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην σου κάτσει κάποιο που έχει εμφανές χτύπημα, διότι όπως βλέπεις και στο site δεν σου δίνουν πληροφορίες όσο αφορά το τί ακριβώς ελάττωμα έχει.

Είναι ψιλολαχείο τι θα σου κάτσει λοιπόν ...

Δημοσ.

έχει γαμώ τα airflow και πρέπει να είναι κ σχετικά αθόρυβο.. πάρτο σιγα δεν θα το βλέπεις κάτω απ το γραφείο δεν θα το χεις?

Δημοσ.

Από άτομα που έχουν αγοράσει και διάβασα τα περισσότερα είναι γρατσουνιές σε άκυρα σημεία, όπως πίσω από την θέση της motherboard την οποία ούτε βλέπεις. Έτοιμος είμαι πήγα το είδα από κοντά στο plaisio σήμερα και είναι γιγαντο τεράστιο μέσα έξω. Αν ξεπεράσω την περίεργη εμφάνιση το χτυπάω.

Δημοσ.

Εγω με το HAF 932 δεν εχω καθολου προβλημα σκονης.Βεβαια καθε μηνα ουτως η αλλως το βγαζω στο μπαλκονι και το φυσω με blower.Το μονο σημειο που εχει σκονη,ειναι στον ανεμιστηρα του πλαινου ,γυαλινου καπακιου.Αλλιως μεσα δεν εχει σχεδον καθολου.Παντως δεν ειναι δυσκολο να φτιαξεις φιλτρα,βρισκεις πλαστικο,υπολογιζεις διαστασεις ,κανεις τις τρυπες,βαζεις τουλι και εισαι ετοιμος,ο υαλοπωλης της γειτονιας να ειναι καλα.

Δημοσ.

Έγινε η παραγγελία για το HAF X τελικά, σκέφτηκα πως μία και καλή αλλάζω κουτί ας πάρω κάτι να μου κρατήσει και για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Όταν έρθει στα χέρια μου θα σας ενημερώσω για την κατάσταση που παρέλαβα αλλά και για το κουτί το ίδιο

Δημοσ.

Μεγια σου και καλοδούλευτο ... ωραίο κουτάκι και καλή επιλογή... απλά δεν ξέρω αν έχει νόημα όταν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις extended ATX μητρικη των 200++ ευρώ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...