drentas Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Μέχρι 100 ευρώ τί προτείνεται για κουτί? Βρείτε μου ένα αρνητικό για το haf 912 plus, το ότι είναι άσχημο βρίσκω και ότι δεν έρχεται με 2χ200mm και πρέπει να πάρω έναν ακόμη. Για το thermaltake τί λέτε? Βασικά θα ήθελα με έναν 200 μπροστά και έναν επάνω.
drentas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Επειδή είμαι στο ψάξιμο για αγορά κουτιού για το online μαγαζί της cooler master τί γνώμη έχετε? Βλέπω κάποια refurbished κουτάκια σε τιμή πολύ χαμηλή + 19 τα έξοδα αποστολής.
benign Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το καλυτερο κουτι με βαση την χρηστικοτητα και τιμη,για να εισαι ανετος και να εχεις πολυ καλο airflow,αυτη τη στιγμη στην αγορα, ειναι αυτο: http://www.plaisio.g...932-KKN5-GP.htm To οποιο δυστυχως ακριβηνε 14 ευρω απο οτι πριν μερικες εβδομαδες.Παιρνει 5 sata δισκους,εχει καθετο το φατνιο δισκων,οπως πρεπει για να μην βρισκει μια μεγαλη σε μηκος vga εκει,και εχει εξαιρετικο airflow με 3 fans 23' και ενα 14'.Αθορυβο και αποτελεσματικοτατο.Ανεση και καλη αρχιτεκτονικη για να μην εχει κανεις προβλημα με τα καλωδια,ξεχνας το cable clutter. Δευτερο σε ποιοτητα και σημαντικα πιο φτηνο ειναι αυτο: http://www.plaisio.g...RC-692-KKN3.htm Υπαρχουν και αλλες καλες μαρκες αλλα δεν τις φερνουν στην Ελλαδα.
alpo Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μια πάρα πολύ τίμια πρόταση στα λεφτά που ζητάς, είναι όπως είπε και ο φίλος από πάνω το: COOLERMASTER CM 690 II Advanced Αισθητικά δεν ξέρω αν σου αρέσει, σε όλα τα υπόλοιπα όμως, θα σε βολέψει πάρα πολύ.
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Οχι όσο τραγικά μας τα έδeιξε ο lion τα πράγματα... αλλα όπως βλέπεις το cable managment του cosmos δεν είναι και ότι καλύτερο... ειδικά αν έχεις πολύ πράγμα πάνω όπως εγώ!!! Uploaded with ImageShack.us
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Οχι όσο τραγικά μας τα έδeιξε ο lion τα πράγματα... Uploaded with ImageShack.us Tι είπα ρε σύ? Ανέφερα ότι το cosmos δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και δεν έχει ιδιαίτερα καλό cable management για την κατηγορία τιμής του. Δεν αξίζει πλέον για τα λεφτά του είπα, δεν το έθαψα και τελείως το κουτί. Άλλωστε η φωτό το επιβεβαιώνει (αν και νομίζω ότι μπορείς και καλύτερα, tire ups αρκετά δεν βλέπω. )
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Tι είπα ρε σύ? Ανέφερα ότι το cosmos δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και δεν έχει ιδιαίτερα καλό cable management για την κατηγορία τιμής του. Δεν αξίζει πλέον για τα λεφτά του είπα, δεν το έθαψα και τελείως το κουτί. Άλλωστε η φωτό το επιβεβαιώνει (αν και νομίζω ότι μπορείς και καλύτερα, tire ups αρκετά δεν βλέπω. ) Χαχα ... συμφωώ απόλυτα μαζί σου... ναι ισως γίνεται και λίγο καλύτερα... αλλα απο την στιγμή που δεν εμποδίζω το airflow (δεν φένεται στην φότο αλλα όλα τα καλώδια ακουμπάνε τερμα πίσω) δεν πολυ ασχολούμαι μιας και έτσι και αλλιώς μέσα το case δεν φαίνεται οπότε δεν με πολυνοιάζει η ομορφιά!! Βασικά αυτο που το καταστρέφει το κουτακι είναι ότι δεν έχει αρκετο χώρο να περάσουν τα καλώδια από πίσω , όπως επίσης και η οριζόντια και όχι καθετη τοποθέτητση των σκληρών!!
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Χαχα ... συμφωώ απόλυτα μαζί σου... ναι ισως γίνεται και λίγο καλύτερα... αλλα απο την στιγμή που δεν εμποδίζω το airflow (δεν φένεται στην φότο αλλα όλα τα καλώδια ακουμπάνε τερμα πίσω) δεν πολυ ασχολούμαι μιας και έτσι και αλλιώς μέσα το case δεν φαίνεται οπότε δεν με πολυνοιάζει η ομορφιά!! Βασικά αυτο που το καταστρέφει το κουτακι είναι ότι δεν έχει αρκετο χώρο να περάσουν τα καλώδια από πίσω , όπως επίσης και η οριζόντια και όχι καθετη τοποθέτητση των σκληρών!! Όντως το γνωρίζω αυτό μάλιστα υπάρχει θέμα με το πορτάκι (δεν κουμπώνει) αν βάλεις αρκετά καλώδια απο πίσω, αν δεν κάνω λάθος. Απο την στιγμή που δεν βλέπεις το εσωτερικό είναι μια χαρά δεν πειράζει. Παρατήρησα επίσης και κάτι άλλο, έχεις βάλει τους ανεμιστήρες της H50 push - pull να βάζουν αέρα. Δοκίμασες και αλλιώς και είχες διαφορά με temps? Στο λέω διότι εγω τους έχω exhaust και δεν κέρδιζα κάτι επί της ουσίας σε intake (βέβαια εσύ έχεις τον 920 που είναι πιο ζόρικος απο τον 2500k). Kαι κάτι τελευταίο (απο τον σπασίκλα ), γιατί δεν κεντράρισες το Logo του bracket της H50 όταν την κούμπωσες και φαίνεται λοξό και ανάποδα? Μη μου πείς πάλι γιατί δεν φαίνεται!
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Όντως το γνωρίζω αυτό μάλιστα υπάρχει θέμα με το πορτάκι (δεν κουμπώνει) αν βάλεις αρκετά καλώδια απο πίσω, αν δεν κάνω λάθος. Απο την στιγμή που δεν βλέπεις το εσωτερικό είναι μια χαρά δεν πειράζει. Παρατήρησα επίσης και κάτι άλλο, έχεις βάλει τους ανεμιστήρες της H50 push - pull να βάζουν αέρα. Δοκίμασες και αλλιώς και είχες διαφορά με temps? Στο λέω διότι εγω τους έχω exhaust και δεν κέρδιζα κάτι επί της ουσίας σε intake (βέβαια εσύ έχεις τον 920 που είναι πιο ζόρικος απο τον 2500k). Kαι κάτι τελευταίο (απο τον σπασίκλα ), γιατί δεν κεντράρισες το Logo του bracket της H50 όταν την κούμπωσες και φαίνεται λοξό και ανάποδα? Μη μου πείς πάλι γιατί δεν φαίνεται! 1) Ναι όντως αν βάλεις πολλά το καπάκι δεν κλεινει. 2) Ως intake μην φανταστείς ότι κερδιζω πολύ .. 3-4 βαθμους και αυτό από τοτε που έκανα το cf διοτι γενικά ανεβηκαν οι θερμοκρασίες εντος κουτιού .. πριν το cf στοιχιμα να κέρδιαζα 1 -2! 3) Αμ σου πώ ότι δεν εδωσα καν σημασεία για το logo... τωρα που το είπες το συνειδητοποίησα!!! :-D
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 1) Ναι όντως αν βάλεις πολλά το καπάκι δεν κλεινει. 2) Ως intake μην φανταστείς ότι κερδιζω πολύ .. 3-4 βαθμους και αυτό από τοτε που έκανα το cf διοτι γενικά ανεβηκαν οι θερμοκρασίες εντος κουτιού .. πριν το cf στοιχιμα να κέρδιαζα 1 -2! 3) Αμ σου πώ ότι δεν εδωσα καν σημασεία για το logo... τωρα που το είπες το συνειδητοποίησα!!! :-D Κι όμως εμένα με cf λειτουργεί ελάχιστα καλύτερα ανάποδα, να βγάζουν (κανα δύο βαθμούς μην φανταστείς). Βέβαια παίζει να είναι και η ιδέα μου. Η 5870 έχει custom cooler? Αν ναι είναι και αυτό ένα θέμα διότι ο ζεστός αέρας μένει στο εσωτερικό. Τώρα λοιπόν που είδες το ανάποδο logo της Corsair βάλτο στα ίσα του.
drentas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το 932 advanced φίλτρα για αυτα τα γομάρια που έχει ως ανεμιστήρες έχει ή θα αναπτυχθούν βρύα και λειχήνες από την σκόνη?
stm00192 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Το 932 advanced φίλτρα για αυτα τα γομάρια που έχει ως ανεμιστήρες έχει ή θα αναπτυχθούν βρύα και λειχήνες από την σκόνη? Οχι δεν έχει!! Η σκόνη είναι ένα από τα μεγάλα μειον του Haf!
gballas Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 έχω έρωτα με το Silverstone FT02 silver http://forums.vr-zone.com/project-logs/788177-ft02-silver-blues-alphangel-k-boa.html
lionheart75 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 @gballas Όντως το FT02 είναι ένα απο τα ωραιότερα κουτιά μαζί με το TJ07. @drentas Όπως είπε και ο stm00192 το HAF 932 έχει αδύνατο σημείο την έλλειψη φίλτρων που σε συνδυασμό με το πολύ καλό airflow (High-Air-Flow) αν δεν τοποθετηθεί ψηλά μαζεύει γρήγορα σκόνη και θέλει φύσημα διαφορετικά θα φυτρώσουν αυτά που αναφέρθηκαν. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό κουτί αν και η τιμή του πλέον, 145€ η φθηνότερη Ελλάδα, είναι κάπως υπερβολική για τα χρόνια του πιστεύω.
Azazel Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δείτε και αυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Corsair-Special-Edition-600T-White-CC600TWM-WHT.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα