IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 παιδιά ευχαριστώ αλλά τελικά μετά από πολλές ώρες youtube αποφασισα να παρω το cosmos 1100 σε black aluminium χρωμα από to plaisio αν και θα το ήθελα σε μαυρο αλλά κάτι τέτοιο δεν γινεται κανεις δεν αναλαμβανει να μου το φερει απο εξω ευχαριστω και παλι ολους σας keep going searching for the better
Doc1355 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Για εμένα αυτό το κουτί πλέον δέν τα αξίζει τα λεφτά του
kantaras Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 χτυπα αυτο εδω που σπερνει http://www.caseking.de/shop/catalog/Xigmatek-Elysium-Big-Tower-black-Window::16464.html
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 χτυπα αυτο εδω που σπερνει http://www.caseking.de/shop/catalog/Xigmatek-Elysium-Big-Tower-black-Window::16464.html Πολύ κάλο κουτί και θηρίο επίσης αν μπορέσει να το βρει να το πάρει
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος να ανοίγει κάποιος θέμα ζητώντας γνώμες, αλλά στο τέλος να προχωρά σε αγορά αυτού που είχε προαποφασίσει εξαρχής ? Το CM Cosmos αυτή την στιγμή είναι η ποιό λάθος επιλογή που μπορείς να κάνεις. Πάρε το HAF-X
stm00192 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 παιδιά ευχαριστώ αλλά τελικά μετά από πολλές ώρες youtube αποφασισα να παρω το cosmos 1100 σε black aluminium χρωμα από to plaisio αν και θα το ήθελα σε μαυρο αλλά κάτι τέτοιο δεν γινεται κανεις δεν αναλαμβανει να μου το φερει απο εξω ευχαριστω και παλι ολους σας keep going searching for the better Ολοι εδώ μέσα (ακόμη και κάτοχοι) σε προειδοποιήσαμε ότι το cosmos δεν τα αξίζει τα λεφτά του πλεον και εσύ εκεί επιμονή.... Τι την ζητάς την γνώμη αφού είσαι εξαρχής αποφασισμένος?? Συμφωνώ αν θέλεις να είναι έτσι το Pc σου παρτο :lol: , υπερβολικέ και εσύ, θα βάλω άμα είναι φοτο από εμένα σε λίγο να δεις οτι μπορεί να γινει και καλύτερη δουλειά από αυτή!!
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 :lol: , υπερβολικέ και εσύ, θα βάλω άμα είναι φοτο από εμένα σε λίγο να δεις οτι μπορεί να γινει και καλύτερη δουλειά από αυτή!! ΧΑχαχαχα είπα να βάλω μια που να γίνεται χαμός μπας και αλλάξει γνώμη :lol: . Άλλα το κουτί όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το καλύτερο για Cable Management
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Έλα ρε σι μια χαρά συμμαζεμένο είναι..... Βλέπω της γάτες να γίνονται ψητές
rafail1994 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Το κατάλαβα άλλα δεν νομίζω να είναι αληθινή από το βάρος θα είχε λυγίσει η κάρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα