Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ αλλά τελικά μετά από πολλές ώρες youtube :) αποφασισα να παρω το cosmos 1100 σε black aluminium χρωμα από to plaisio αν και θα το ήθελα σε μαυρο αλλά κάτι τέτοιο δεν γινεται κανεις δεν αναλαμβανει να μου το φερει απο εξω ευχαριστω και παλι ολους σας

keep going searching for the better :)

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά δεν καταλαβαίνω ποιός ο λόγος να ανοίγει κάποιος θέμα ζητώντας γνώμες, αλλά στο τέλος να προχωρά σε αγορά αυτού που είχε προαποφασίσει εξαρχής ?

Το CM Cosmos αυτή την στιγμή είναι η ποιό λάθος επιλογή που μπορείς να κάνεις. Πάρε το HAF-X

Δημοσ.

παιδιά ευχαριστώ αλλά τελικά μετά από πολλές ώρες youtube :) αποφασισα να παρω το cosmos 1100 σε black aluminium χρωμα από to plaisio αν και θα το ήθελα σε μαυρο αλλά κάτι τέτοιο δεν γινεται κανεις δεν αναλαμβανει να μου το φερει απο εξω ευχαριστω και παλι ολους σας

keep going searching for the better :)

Ολοι εδώ μέσα (ακόμη και κάτοχοι) σε προειδοποιήσαμε ότι το cosmos δεν τα αξίζει τα λεφτά του πλεον και εσύ εκεί επιμονή.... Τι την ζητάς την γνώμη αφού είσαι εξαρχής αποφασισμένος??

Συμφωνώ αν θέλεις να είναι έτσι το Pc σου παρτο :devil:

coolermaster-cosmos1100s_populated.jpg

:lol: :lol: , υπερβολικέ και εσύ, θα βάλω άμα είναι φοτο από εμένα σε λίγο να δεις οτι μπορεί να γινει και καλύτερη δουλειά από αυτή!!

Δημοσ.

:lol: :lol: , υπερβολικέ και εσύ, θα βάλω άμα είναι φοτο από εμένα σε λίγο να δεις οτι μπορεί να γινει και καλύτερη δουλειά από αυτή!!

ΧΑχαχαχα είπα να βάλω μια που να γίνεται χαμός μπας και αλλάξει γνώμη :lol: :lol: .

Άλλα το κουτί όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το καλύτερο για Cable Management

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...