Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

btw άλλο κουτί πήρα εγώ; Το d800 έχει τεράστιο άνοιγμα όπως το δεύτερο που δείχνεις από το μικρό αδερφό...

Όχι Κάρμεν, δεν πήρες άλλο. Έτσι είναι και το δικό μου. :P

Δημοσ.

Όχι Κάρμεν, δεν πήρες άλλο. Έτσι είναι και το δικό μου. :P

α στο καλό σας βρε και λέω μου την φέρανε :P

Δημοσ.

btw άλλο κουτί πήρα εγώ; Το d800 έχει τεράστιο άνοιγμα όπως το δεύτερο που δείχνεις από το μικρό αδερφό...

Τι να πώ παίζει τα πρώτα revisions του κουτιού να είχαν μικρότερο άνοιγμα!!!

λοιπον παιδια αμα δειτε κατι αλλο και κάτι με ποιο με ποιο εμφανιση gaming εμφανιση (styl raidmax p.x) στειλτε μου κανενα λινκ ευχαριστω

Χμμμ σου αρέσουν τα εφετζιλίκια εεε??? Πάντως την αίσθηση ποιότητας που σου δίνει το corsair δύσκολα θα την βρεις σε εφετζίδικο κουτί!!

Δημοσ.

Σίγουρα είναι θέμα revision διότι και το δικό μου έχει αντίστοιχο άνοιγμα με το 700D.

Πάντως ένα απο τα πιο όμορφα και συνάμα ποιοτικά full towers που έχουν βγεί ποτέ είναι το Silverstone TJO7 :wub: , παρά τα χρονάκια του. :)

(Μιλάμε για μαύρο φυσικά.)

http://www.silverstonetek.com/products/p_photo.php?pno=tj07&area=usa. :)

Δημοσ.

Τι να πώ παίζει τα πρώτα revisions του κουτιού να είχαν μικρότερο άνοιγμα!!!

Χμμμ σου αρέσουν τα εφετζιλίκια εεε??? Πάντως την αίσθηση ποιότητας που σου δίνει το corsair δύσκολα θα την βρεις σε εφετζίδικο κουτί!!

ναι ενταξει τa προτιμώ το πρωτο μου case ηταν το saggita της raidmax meta antec 900 τωρα απο τα πιο σοβαρα-κυριλε κουτια μου αρεσει μονο το cosmos apo plaisio και πάλι αυτό θα χρειαστεί δουλεια στο να βαλω τζαμι βαψιμο και αλλα τετοια αλλα οπως το κοβω για κει μη βλεπω

Δημοσ.

Το cosmos πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο για full tower καθώς επίσης δεν έχει και καλό cable management για την κατηγορία τιμής του.

Αν είναι να δώσεις τόσα χρήματα για case σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές πλέον.

Βέβαια περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα. :P

Δημοσ.

ναι ενταξει τa προτιμώ το πρωτο μου case ηταν το saggita της raidmax meta antec 900 τωρα απο τα πιο σοβαρα-κυριλε κουτια μου αρεσει μονο το cosmos apo plaisio και πάλι αυτό θα χρειαστεί δουλεια στο να βαλω τζαμι βαψιμο και αλλα τετοια αλλα οπως το κοβω για κει μη βλεπω

Φιλική συμβουλή... το cosmos μην το πάρεις... όπως βλέπεις το έχω και ξέρω... πλέον έχει παλιώσει και δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει.. στα ίδια λεφτά βρίσκεις πολύ πιο αξιόλογα κουτιά... οπως το 700D...

Σε πολλους τομείς.... διαρύθμιση, cable managment κ.α.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...