spilia Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Καλησπερα θελω να διαγραψω εναν χαρακτηρα απο μια θεση του πινακα και να μετακινηθουν ολα τα στοιχεια μια θεση πανω. Γνωριζει καποιος πως μπορει να γινει? δοκιμασα με a[1]='\0' αλλα οταν παω να το αποθηκευσω στο αρχειο μετα κατα το ανοιγμα του αρχειου μου βγαζει το παρακατω Unexpected error: Invalid UTF-8 sequence in input
Directx Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μπορείς να δεις την memmove προσαρμόζοντας την κατάλληλα από ένα παλαιότερο (ανάλογο) ερώτημα. Από εκεί και πέρα, η απλή ανάθεση του \0 στον πίνακα δεν βοηθά.
spilia Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω ακριβως το μεγεθος του πινακα καθως γεμιζει διαβαζοντας τους χαρακτηρες ενος αρχειου. θα το προσπαθησω παντως ετσι αν και θα πρεπει να αλλαξω την δομη ολου του κωδικα μου καθως θα πρεπει να γεμισω στην αρχη ολο τον πινακα και μετα να κανω τους ελεγχους μου. Μηπως υπαρχει καποια αλλη ιδεα?
Directx Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αφού γεμίζει καθώς διαβάζεις τότε ξέρεις το μέγεθος του από το σύνολο των καταχωρημένων ως εκείνη την στιγμή στοιχείων.
spilia Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ο ελεγχος γινεται στο τελευταιο στοιχειο του πινακα ,μαλλον θα πρεπει να μειωσω τον counter μου ωστε η επομενη εγγραφη να γινει στο σημειο του πινακα που θελω να γραψω. Ευχαριστω! ελπιζω να δουλεψει edit(δουλεψε!!!!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.